06 Mart 2015, Cuma 07:36:47

DHMİ'YE YENİ GENEL MÜDÜR ATANDI. İŞTE O İSİM

DHMİ Genel Müdürlüğü koltuğuna Serdar Hüseyin Yıldırım atandı.
  • Yeni görevinizde başarılar dilerim hayırlı olsun süleyman YILDIRIM
  • Sayın Genel Müdürüm, öncelikle göreviniz hayırlı olsun, umarım başarılı olursunuz. Dhmi ELEKTRİK biriminin sizden tek ricası sadece ve sadece adalet! Elektrik birimi hergün kan kaybediyor, vasıflı ve kendini en çok geliştiren elektrik personeli birer birer birim veya kurum değiştiriyor. Nedenini soracak olursanız Sayın Orhan BİRDAL'ın yarattığı huzursuzluk ortamı... Sayın Orhan BİRDAL aynı okuldan mezun olup aynı uğurda hizmet veren ELEKTRONİK birimini seysüfere hizmet adı altında 1. gruptan değerlendirirken, ELEKTRİK birimini 2.gruptan terminal hizmeti gibi değerlendirmiştir. Bu durum gerek ELEKTRİK birim personelinin performansını gerekse psikolojisini inanılmaz derecede kötü etkilemektedir. Aynı kurumun çatısı altında böyle büyük bir ayrımın kabul edilmesi mümkün değil. Sizden ricamız en kısa zamanda bu durumu çözüme kavuşturmanız. Allah DHMİ ELEKTRİK camiasına ve bu kuruma güzel günler göstersin
  • Buradaki yorumların hepsini okudum ve şu sonuca vardım. İki tarafta birbirine saldırıyor. Fakat yorumlar çok seviyesiz. Bu da şu demek oluyor ki. İki tarafinda seviyesi aynı. Sadece maaş farkı var.
  • bütün dhmi ve ilişkili kurumlar yeni havacılık yasa tasarısı için acil işe koyulmalıdırlar.
  • Orhanın yalakalarının aile terbiyeleri var mı..hayatlarında bir garibana sadaka vermişler mi..hep zengin olmak için orhan gibi bir adam bekleyip sefasını süren rezil ve aşağılık adamlar. yalanla başbakanı bile kandıran, sağa sola iğrenç kokularla kayırıp bir +18 lik halleri olan yaratıklar..rıza zarrafları havalimanında ağırlayan haram hastası iğrenti pislikler hep sizin zamanınız mı olucak sandınız. kokuşmuşluğunuz ve pisliklerinizi marmara denizi bile taşımıyor. sizlere haddini bildirmek bu kurumdaki herkesin boynunun borcudur. savaş yeni başladı..
  • atc'li kardeşlerim benim... servisleri beğenmeyen, kurumu beğenmeyen, ayrılmak isteyen sizlerdiniz. ben sizlerden çok duydum, bu kurumun suyu çıkmış, bu kurumda çalışılmaz, dünyanın en kalitesiz insanları bu kurumda, bunlar hep sizlerin ulu orta söyledikleriniz. dahası da var, trafikçinin en düşük maaşı beş bin lira olana kadar orhan abi durmayacak, orhan abi ve bizler hava trafik genel müdürlüğünde beraber olucaz, o zaman tüm tazminatlar da bizim olucak.dahada ileri gidip ayrılma yönünde orhan abinizle beraber yasa taslağı bile hazırladınız. neyseki ülkede aklı selim insanlar vardı ve taslak meclis alt komisyonundan geri döndü. demem oki ATC kesinlikle siz o parayı ve bu güzel kurumu hak etmiyorsunuz. zaten havali ve artislik sizlerde diz boyu. hele birde başkanınız yok mu..küpeli ve insanlara üstten bakan hallerini tüm dhmi bilir.hatta konuşmasını bile bilmez en ufak işinde torpil arar. dolayısıyla zaten kendinizi rezil etmişsiniz bari fazla yazmayında kurum rezil olmasın.
  • önce adeleti uygulayın..özellikle maaş adaletsizliğini ortadan kaldırın.zeten personelin birbirini yemesinin en büyük sebebi o. birdalın birilerini kayırıp birilerinide ayırmasından kaynaklanıyor olması.bu personelin bu duruma gelmesinin tek sebebi o birdaldır.
  • yorumlarda saygı olmayışın sebeblerini yazalım.. 1- kurum içi maaş farkları personeli hem gerdi hemde saygıyı kaldırdı. 2- orhan zamanında adam kayırma, torpil ve yasakçı zihniyet sisteme olan güveni yerle yeksan etti. 3- dhmi de kurum içi eğitime sadece torpilliler gider oldu. 4- dhmi'de maaşlarının yüksekliğinden kaynaklanan bir çeşit elit tabaka türedi ve tabaka diğerlerini küçümseyip hakir görmeye başladı. 5- dhmi'de orhan zamanında inanılmaz bir kişiliksizleştirme uygulandı öyleki yeni bir yalaka nesil türedi ve bu nesil sadece müdürlere ve atc'ye hizmet eder oldu. 6- dhmi'de saygı kalmadı çünkü bazı kadrolar yok sayıldı, görevde yükselmelere katılmaları yasaklandı ve yok sayılan bu kadrolar dhmi personelinin yarısına yakınını oluşturuyor. 7- liyakatsiz, ehliyetsiz ve çapsız atamalar yapıldı. 8- dhmi de sistem zorla değiştirildi birimler hiç alakası olmayan başka birimlere bağlanıldı. 9-tazminatlar sadece orhanın isteği doğrultusunda trafikçilere verildi
  • Yorumların çoğuna bakıldığı zaman saygının yerlerde süründüğünü görmek beni çok mutsuz ediyor! Bu bahse konu yorumları yazanlarla aynı kurumda çalıştığıma inanamıyorum!
  • 87 milyon EURO bütçesiyle DHMİ nin en büyük projesi olan ve 2006 yılında ihalesi yapılarak 2008 yılında hizmete verilmesi gerekirken 2015 yılında halen sonuçlandırılamayan Smart Projesi (Türkiye'deki Hava Trafik Kontrol Sistemlerinin Sistematik Modernizasyonu). http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/dhminin-en-basarisiz-projesi.html Yüksek Adalet Anlayışıyla Sonraki Ümmetlere Örnek Olan Hz.Ömer’in yolundan gidersiniz İnşallah. Görevinizde başarılar.

DHMİ'de Orhan Birdal'dan boşalan genel müdürlük koltuğuna bir kaç gün önce THY Bağımsız yönetim kurulu üyeliğine getirilen Serdar Hüseyin Yıldırım atandı.

Airporthaber'in, " Bu isim çok konuşulacak" şeklinde duyurduğu haber, DHMİ genel müdürlük koltuğuna Yıldırım'ın atanmasıyla da doğrulandı.

Rizeli Serdar Hüseyin Yıldırım'ın DHMİ genel müdürlüğüne atanmasıyla, bir kaç yıl öncesine kadar THY Yönetim Kurulu üyeliği yapan ancak daha sonra ayrılan Orhan Birdal'dan sonra DHMİ'nin tepe ismi bir kez daha THY yönetiminde yer almış oldu.

DHMİ'de genel müdürlüğe Funda Ocak vekalet ediyordu.

SERDAR HÜSEYİN YILDIRIM KİMDİR?

Serdar Hüseyin Yıldırım 1961 İstanbul/Üsküdar doğumludur. Aslen Rize’lidir.
Kadıköy Anadolu Lisesi’nden 1978’de mezun olup, İTÜ Uçak Mühendisliği bölümünde yüksek tahsiline başladı. 1980’de Berlin Teknik Üniversitesi’ne yatay geçiş yaptı. Ulaşım Bilimleri Fakültesi Havacılık ve Uzay Bilimleri bölümünü bitirdi. Aynı üniversitede yüksek lisansını Havayolu İşletmeciliği dalında tamamlayarak 1987 yılında yurda döndü. Askerlik hizmetini Hava kuvvetlerinde yedek subay olarak yaptı.

1989 yılında Havacılık sektöründe göreve başladı, çeşitli havayollarında yönetici olarak 12 sene vazife yaptı. Daha sonra yurtdışında çeşitli ülkelerde proje danışmanlığı yaptı. Bu arada dünyayı dolaşarak 120 ülkeyi ziyaret etti. Kadir Has Üniversitesi’nde 5 sene Havayolu İşletmeciliği dersi verdi.

İngilizce ve Almanca bilen Serdar H. Yıldırım evli ve dört çocuk babasıdır.

©Airporthaber.com

DHMİ'YE YENİ GENEL MÜDÜR ATANDI. İŞTE O İSİM

Yorumlar Tüm Yorumlar (185)

SÜLEYMAN YILDIRIM ~ 9 yıl önce
Yeni görevinizde başarılar dilerim hayırlı olsun süleyman YILDIRIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DhmiELEKTRİK ~ 9 yıl önce
Sayın Genel Müdürüm, öncelikle göreviniz hayırlı olsun, umarım başarılı olursunuz. Dhmi ELEKTRİK biriminin sizden tek ricası sadece ve sadece adalet! Elektrik birimi hergün kan kaybediyor, vasıflı ve kendini en çok geliştiren elektrik personeli birer birer birim veya kurum değiştiriyor. Nedenini soracak olursanız Sayın Orhan BİRDAL'ın yarattığı huzursuzluk ortamı... Sayın Orhan BİRDAL aynı okuldan mezun olup aynı uğurda hizmet veren ELEKTRONİK birimini seysüfere hizmet adı altında 1. gruptan değerlendirirken, ELEKTRİK birimini 2.gruptan terminal hizmeti gibi değerlendirmiştir. Bu durum gerek ELEKTRİK birim personelinin performansını gerekse psikolojisini inanılmaz derecede kötü etkilemektedir. Aynı kurumun çatısı altında böyle büyük bir ayrımın kabul edilmesi mümkün değil. Sizden ricamız en kısa zamanda bu durumu çözüme kavuşturmanız. Allah DHMİ ELEKTRİK camiasına ve bu kuruma güzel günler göstersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC ve ARFF ~ 9 yıl önce
Buradaki yorumların hepsini okudum ve şu sonuca vardım. İki tarafta birbirine saldırıyor. Fakat yorumlar çok seviyesiz. Bu da şu demek oluyor ki. İki tarafinda seviyesi aynı. Sadece maaş farkı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Forza arff ~ 9 yıl önce
ATC ne alıyosa en az onun kadar ARFF almalıdır.Bilmeyen açsın okusun,Amerika'da arff yıllık 180 bin dolar,ATC de 186 bin falan alır.Çok kıymetli bir iş yapıyoruz bunu nepalde gösterdik.Maaş farkı Birdal'ın icadı.8 sene evvel aynı parayı alıyoduk.Ne değişti.Yine aynı parayı almadan bu dava bitmez.
oranlar değişck. ~ 9 yıl önce
bütün dhmi ve ilişkili kurumlar yeni havacılık yasa tasarısı için acil işe koyulmalıdırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
senden ötürü ~ 9 yıl önce
Orhanın yalakalarının aile terbiyeleri var mı..hayatlarında bir garibana sadaka vermişler mi..hep zengin olmak için orhan gibi bir adam bekleyip sefasını süren rezil ve aşağılık adamlar. yalanla başbakanı bile kandıran, sağa sola iğrenç kokularla kayırıp bir +18 lik halleri olan yaratıklar..rıza zarrafları havalimanında ağırlayan haram hastası iğrenti pislikler hep sizin zamanınız mı olucak sandınız. kokuşmuşluğunuz ve pisliklerinizi marmara denizi bile taşımıyor. sizlere haddini bildirmek bu kurumdaki herkesin boynunun borcudur. savaş yeni başladı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yine ~ 9 yıl önce
Çok konuşma işini yap sadece.Siyasi söylemler senin harcın değil.Ayrıca burası da yeri değil.Haddini bildirmekmiş.Böyle isimsiz klavye delikanlılığı yaparak mı becereceksin bunu.Haram helal bu muhabbetine hele hiç girme bence.Sende biraz hakkaniyet olsa aldığın paranın karşılığını vermeye çalışırdın.Yattığın yerden havacılık tazminatı alıyorsun.Biraz şeref sahibi olsan zaten konuşmazdın.Savaşmış,kurumu beğenmiyorsan terk et seni zorla tutan yok.Uyduruk bi kpss puanı aldın,yarım gün eğitimle üniforma giyip başımıza adam mı oldun?Senin kapasiten bu demekki kapının önünde beklemek ya da itfaiye hortumu taşımak.Kafanın basmadığı işlere girme...
falan filan ~ 9 yıl önce
Siz ancak buralarda aglasirsiniz.Hem klavye kabadayiligi yapiyor hem agliyorsun ikisi bir arada.Uslubuna geince; yeryuzunde aile terbiyesinden soz edebilecek son kisisin.Pislik ve kiskanclik akiyor cumlelerinden.ATC olmak istedin de seni tutan mi oldu ? olsaydin... Ama olamadin.Buralardan cemkirmekle hakli cikacagini sanacak kadar da acinasi haldesin.Avucunu yala :)
rezil atc ~ 9 yıl önce
atc'li kardeşlerim benim... servisleri beğenmeyen, kurumu beğenmeyen, ayrılmak isteyen sizlerdiniz. ben sizlerden çok duydum, bu kurumun suyu çıkmış, bu kurumda çalışılmaz, dünyanın en kalitesiz insanları bu kurumda, bunlar hep sizlerin ulu orta söyledikleriniz. dahası da var, trafikçinin en düşük maaşı beş bin lira olana kadar orhan abi durmayacak, orhan abi ve bizler hava trafik genel müdürlüğünde beraber olucaz, o zaman tüm tazminatlar da bizim olucak.dahada ileri gidip ayrılma yönünde orhan abinizle beraber yasa taslağı bile hazırladınız. neyseki ülkede aklı selim insanlar vardı ve taslak meclis alt komisyonundan geri döndü. demem oki ATC kesinlikle siz o parayı ve bu güzel kurumu hak etmiyorsunuz. zaten havali ve artislik sizlerde diz boyu. hele birde başkanınız yok mu..küpeli ve insanlara üstten bakan hallerini tüm dhmi bilir.hatta konuşmasını bile bilmez en ufak işinde torpil arar. dolayısıyla zaten kendinizi rezil etmişsiniz bari fazla yazmayında kurum rezil olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akılsız ~ 9 yıl önce
ya parayı haketmiyorsunuz diyorsunda o para zaten hava trafiği için veriliyor ?? ne için verildiğini bilmeyenler haketmiyor birşeyi . sen mesela
dhmcamia ~ 9 yıl önce
ICAO'yu bir kez okusaydın o paranın sadece ATC için değil havacılığa hizmet eden tüm birimler için verildiğini öğrenirdin bay akıllı.
ADALET.. ~ 9 yıl önce
önce adeleti uygulayın..özellikle maaş adaletsizliğini ortadan kaldırın.zeten personelin birbirini yemesinin en büyük sebebi o. birdalın birilerini kayırıp birilerinide ayırmasından kaynaklanıyor olması.bu personelin bu duruma gelmesinin tek sebebi o birdaldır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saygısız sebebi ~ 9 yıl önce
yorumlarda saygı olmayışın sebeblerini yazalım.. 1- kurum içi maaş farkları personeli hem gerdi hemde saygıyı kaldırdı. 2- orhan zamanında adam kayırma, torpil ve yasakçı zihniyet sisteme olan güveni yerle yeksan etti. 3- dhmi de kurum içi eğitime sadece torpilliler gider oldu. 4- dhmi'de maaşlarının yüksekliğinden kaynaklanan bir çeşit elit tabaka türedi ve tabaka diğerlerini küçümseyip hakir görmeye başladı. 5- dhmi'de orhan zamanında inanılmaz bir kişiliksizleştirme uygulandı öyleki yeni bir yalaka nesil türedi ve bu nesil sadece müdürlere ve atc'ye hizmet eder oldu. 6- dhmi'de saygı kalmadı çünkü bazı kadrolar yok sayıldı, görevde yükselmelere katılmaları yasaklandı ve yok sayılan bu kadrolar dhmi personelinin yarısına yakınını oluşturuyor. 7- liyakatsiz, ehliyetsiz ve çapsız atamalar yapıldı. 8- dhmi de sistem zorla değiştirildi birimler hiç alakası olmayan başka birimlere bağlanıldı. 9-tazminatlar sadece orhanın isteği doğrultusunda trafikçilere verildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
senden ötürü ~ 9 yıl önce
Sen saygısızlığa sebep arıyprsan uzaklara hiç gitme,aile terbiyen düzgün olsa zaten önce kendini sorgulardın.Arkadaş ne tazminatmış.Dışardan uzman 4 bin tl alıyo,bizim yan gel yatçı güvenlik,arff 3.5 tl yi beğenmiyor.Ayıptır.Daha fazla kendinizi rezil etmeyin.
etik ~ 9 yıl önce
Yorumların çoğuna bakıldığı zaman saygının yerlerde süründüğünü görmek beni çok mutsuz ediyor! Bu bahse konu yorumları yazanlarla aynı kurumda çalıştığıma inanamıyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SMART PROJESİ ~ 9 yıl önce
87 milyon EURO bütçesiyle DHMİ nin en büyük projesi olan ve 2006 yılında ihalesi yapılarak 2008 yılında hizmete verilmesi gerekirken 2015 yılında halen sonuçlandırılamayan Smart Projesi (Türkiye'deki Hava Trafik Kontrol Sistemlerinin Sistematik Modernizasyonu). http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/dhminin-en-basarisiz-projesi.html Yüksek Adalet Anlayışıyla Sonraki Ümmetlere Örnek Olan Hz.Ömer’in yolundan gidersiniz İnşallah. Görevinizde başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000