15 Nisan 2015, Çarşamba 10:05:11

DHMİ’DE SKANDAL ATAMA!

Trabzon doğumlu DHMİ Ordu-Giresun Havalimanı Müdürü İsa Gençoğlu, memleketi yüzünden istenmeyen adam ilan edildi, havaalanına Ordulu müdür tayin edildi.
  • Cihatında en yakın arkadaşı olarak İsa amcaya işinde başarılar diliyorum
  • trabzonlular 50 yıldır türkiyenin tüm kaymak noktalarının keyfini sürüyorlar başarılı olarak anılıyorlar bu havalimanına da saldırdılar ve işe alınan personelin büyük kısmını kendi memleketinden getirdiler ama şimdi durum değişmeye başladı yani o çevreler baskı yapmakta haklıdırlar
  • Sendikalar ne çekiyorsa Müdür olmak isteyenlerden çekiyor. Herkes Müdür olmak istiyor. Adam sendikaya üye oluyor kısa bir süre sonra Müdürlük için uğraşıyor. Görevde Yükselme Sınavı olursa fena olmaz. En azından personelin uzun bir zaman Müdürlük talebi olmaz. Sınavı kazan Müdür ol. Partilerin ve Sendikaların kapısında yatana kadar ders çalış sınava gir alnının teri ile Müdür ol. Kimseye minnet borcun olmasın....
  • Sendikalar eğer adalet sağlamak istiyorsa en yakın zamanda Görevde Yükselme Sınavı açtırırlar ve herkes adaletli şekilde sınava girer ve hakeden insanlar bir yerlere gelir. Memursen gerçekten adalet istiyorsa yetkili sendika olarak bu işe en kısa zamanda çözüm bulur. Sendikalar üyelerini müdür yapmazlar. Müdür lük yolunu açarlar.
  • Burada Skandal olacak bir şey yok. İlk atanan Müdür 30 gün görev yaptı ve sonra kendi memleketine Başmüdür Yardımcısı olarak atandı. Böyle skandala can kurban. Gelen Müdür de yıllarca Atatürk Havalimanında Müdür vekilliği yapmış bir kişi. O da memleketine Müdür olarak atanmış. Bu iki atamadan da herkes memnun. Sıkıntı yok sizin anlayacağınız...
  • Sendikalar üyelerini müdür yapmak istiyorsa görevde yükselme sınavı açılmasını sağlar. Bu tip ithamlara maruz kalmaz. Herkes adil şekilde sınava girer ve başarılı olan görevde yükselir. Üyelerini müdür yapmak gibi bir görevi yok sendikaların. En kısa zamanda görevde yükselme sınavı istiyoruz. Üç sendikaya da buradan duyurulur. Özellikle yetkili sendika olan Ulaştirma Memursen Genel Başkanı Sayın Can Cankesen size sesleniyorum.
  • Memursene yıllardır üye olan kişiler var. Fakat kamusen den memursene geçenler her nedense öyle yada böyle müdür oldular. Sendikaya gerçekten gönül vermiş kişilerin yüzüne bile bakan yok. Demek ki sendikanın sizinle ilgilenmesi için eski kamusenli yeni Memursen li olmanız gerekiyor. Memursen yöneticilerine şunu söylemek istiyorum: menfaat için sendikaya üye olanları ayırt etmek bu kadar zor mu. Sendika ya yıllarını vermiş insanlar sizden Ahde vefa bekliyor. Tayin ve terfi için sendikaya üye olanlar işleri bitince tekrar özüne dönüyor. Kurucu üyelerinizi üzüyorsunuz.
  • İsa beyle samimiyetim olmasada aynı kurumdayız tanırım.Şimdi sizlerin yorumlarını görünce nekadar beyefendi olgun bir insan olduğunu hatırladım.Üniversite bitirmiş adam, yılda iki kere Aöf sınavına girip mezun olmamış.Ama bu farkı anlayacak kapasitede YOKİ çoğunuzda...Yüzdedoksanı açıköğretimi bitirip parayla yüksek yapmaya çalışan okul kampüs yüzü görmemiş kişiler nekolay yazıyorsunuz,bilgisayarı chat yapmaktan ibaret sanan ,açıktan okuyup bişey oldum sanan lar Para kariyer müdürlük o bu hep hakkınız değilmi ağzınız var konuşursunuz...Ne görgü var ne kültür.Giden genelmüdüre attınız tuttunuz şimdi yeni gelene başladınız. İnsan utanıyor üzülüyor bu güzide kurumun çalışanlarına bakın...BEĞENMEDİĞİNİZ O MAAŞIN HAKKINI VERİN VE ARTIK ATIP TUTMAYIN
  • Orhan Birdal ın bedeni DHMİ den gitti fakat Ruhu halen DHMİ de anlaşılan. Memursen tayin dahi yapamıyor. Yetkili sendika ama etkili sendika değil. DHMİ de etkili sendika her zaman Kamusen oldu. Orhan Birdalın ekibi DHMİ de olduğu sürece bu böyle devam eder.
  • KAMUSEN liler halen müdür oluyorsa kurumda değişen bir şey yok demektir.

Trabzon doğumlu DHMİ Ordu-Giresun Havalimanı Müdürü İsa Gençoğlu, memleketi yüzünden istenmeyen adam ilan edildi, havaalanına Ordulu müdür tayin edildi.

Türkiye’nin ve Avrupa’nın deniz doldurularak inşa edilen ilk havalimanı Ordu-Giresun, açılış için gün sayarken yeni atanan müdür havaalanı açılmadan değiştirildi. Ordu Giresun Havalimanı Müdürlüğü’ne atanan İsa Gençoğlu,  sürpriz bir kararla Trabzon Havalimanı Başmüdür yardımcılığı görevine getirildi. Bu beklenmedik karanın arkasındaki iddia ise oldukça ilginçti.

İddiaya göre Trabzon doğumlu olan İsa Gençoğlu, Ordu ve Giresun illerinin ortak kullanımı için yapılan havaalanında istenmeyen adam ilan edildi. Memleketi Trabzon olduğu için yeni yapılacak havaalanına Ordu ya da Giresun doğumlu bir müdür isteyen bazı çevreler, Ulaştırma Bakanlığı ve DHMİ üzerinde baskı kurdu.

Trabzonlu birinin Ordu-Girusun Havalimanı’nda müdürlük yapmasını içine sindiremeyen çevrelerin çabaları sonuç verdi. İsa Gençoğlu, görevinden alınarak Trabzon’a atandı. Yerine ise Atatürk Havalimanı’nda nöbetçi meydan müdürlüğü görevini yürüten Ordulu Elektrik Teknikeri İsa Türkmen atandı.

©AirportHaber Özel

DHMİ’DE SKANDAL ATAMA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (75)

Can Şüyün ~ 8 yıl önce
Cihatında en yakın arkadaşı olarak İsa amcaya işinde başarılar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atakan ~ 9 yıl önce
trabzonlular 50 yıldır türkiyenin tüm kaymak noktalarının keyfini sürüyorlar başarılı olarak anılıyorlar bu havalimanına da saldırdılar ve işe alınan personelin büyük kısmını kendi memleketinden getirdiler ama şimdi durum değişmeye başladı yani o çevreler baskı yapmakta haklıdırlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEMURSEN ~ 9 yıl önce
Sendikalar ne çekiyorsa Müdür olmak isteyenlerden çekiyor. Herkes Müdür olmak istiyor. Adam sendikaya üye oluyor kısa bir süre sonra Müdürlük için uğraşıyor. Görevde Yükselme Sınavı olursa fena olmaz. En azından personelin uzun bir zaman Müdürlük talebi olmaz. Sınavı kazan Müdür ol. Partilerin ve Sendikaların kapısında yatana kadar ders çalış sınava gir alnının teri ile Müdür ol. Kimseye minnet borcun olmasın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SENDIKA ~ 9 yıl önce
Sendikalar eğer adalet sağlamak istiyorsa en yakın zamanda Görevde Yükselme Sınavı açtırırlar ve herkes adaletli şekilde sınava girer ve hakeden insanlar bir yerlere gelir. Memursen gerçekten adalet istiyorsa yetkili sendika olarak bu işe en kısa zamanda çözüm bulur. Sendikalar üyelerini müdür yapmazlar. Müdür lük yolunu açarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKANDAL ~ 9 yıl önce
Burada Skandal olacak bir şey yok. İlk atanan Müdür 30 gün görev yaptı ve sonra kendi memleketine Başmüdür Yardımcısı olarak atandı. Böyle skandala can kurban. Gelen Müdür de yıllarca Atatürk Havalimanında Müdür vekilliği yapmış bir kişi. O da memleketine Müdür olarak atanmış. Bu iki atamadan da herkes memnun. Sıkıntı yok sizin anlayacağınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SENDIKA ~ 9 yıl önce
Sendikalar üyelerini müdür yapmak istiyorsa görevde yükselme sınavı açılmasını sağlar. Bu tip ithamlara maruz kalmaz. Herkes adil şekilde sınava girer ve başarılı olan görevde yükselir. Üyelerini müdür yapmak gibi bir görevi yok sendikaların. En kısa zamanda görevde yükselme sınavı istiyoruz. Üç sendikaya da buradan duyurulur. Özellikle yetkili sendika olan Ulaştirma Memursen Genel Başkanı Sayın Can Cankesen size sesleniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEMUR SEN ~ 9 yıl önce
Memursene yıllardır üye olan kişiler var. Fakat kamusen den memursene geçenler her nedense öyle yada böyle müdür oldular. Sendikaya gerçekten gönül vermiş kişilerin yüzüne bile bakan yok. Demek ki sendikanın sizinle ilgilenmesi için eski kamusenli yeni Memursen li olmanız gerekiyor. Memursen yöneticilerine şunu söylemek istiyorum: menfaat için sendikaya üye olanları ayırt etmek bu kadar zor mu. Sendika ya yıllarını vermiş insanlar sizden Ahde vefa bekliyor. Tayin ve terfi için sendikaya üye olanlar işleri bitince tekrar özüne dönüyor. Kurucu üyelerinizi üzüyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL personeli ~ 9 yıl önce
İsa beyle samimiyetim olmasada aynı kurumdayız tanırım.Şimdi sizlerin yorumlarını görünce nekadar beyefendi olgun bir insan olduğunu hatırladım.Üniversite bitirmiş adam, yılda iki kere Aöf sınavına girip mezun olmamış.Ama bu farkı anlayacak kapasitede YOKİ çoğunuzda...Yüzdedoksanı açıköğretimi bitirip parayla yüksek yapmaya çalışan okul kampüs yüzü görmemiş kişiler nekolay yazıyorsunuz,bilgisayarı chat yapmaktan ibaret sanan ,açıktan okuyup bişey oldum sanan lar Para kariyer müdürlük o bu hep hakkınız değilmi ağzınız var konuşursunuz...Ne görgü var ne kültür.Giden genelmüdüre attınız tuttunuz şimdi yeni gelene başladınız. İnsan utanıyor üzülüyor bu güzide kurumun çalışanlarına bakın...BEĞENMEDİĞİNİZ O MAAŞIN HAKKINI VERİN VE ARTIK ATIP TUTMAYIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birdal ~ 9 yıl önce
Orhan Birdal ın bedeni DHMİ den gitti fakat Ruhu halen DHMİ de anlaşılan. Memursen tayin dahi yapamıyor. Yetkili sendika ama etkili sendika değil. DHMİ de etkili sendika her zaman Kamusen oldu. Orhan Birdalın ekibi DHMİ de olduğu sürece bu böyle devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAMUSEN ~ 9 yıl önce
KAMUSEN liler halen müdür oluyorsa kurumda değişen bir şey yok demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memursen ~ 9 yıl önce
Memursenin gerçek üye sayısı bir elin parmaklarını geçmez zaten. Memursene geçip atananların tamamı kamusenli. Hiç mi birşey bilmiyorsunuz . Bilmiyosanız susun da rezil olmayın memursenliler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000