01 Ağustos 2017, Salı 10:35:10

DHMİ'de FETÖ şoku... Tutuklandı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Çanakkale Havalimanı Müdürü Metin Bölücek, Fetö operasyonu kapsamında tutuklandı.
  • Darbeye çanak tutmuşsa 15 temmuz hainler inin yanında beraber yürümüş ise Memleketine hainlik yapmışsa kim olursa olsun cezalandirilmalidir ... Metin beyin fetöye metoyle ilgisi çıkmaz zaman herkese doğruyu gosterecektir .. Hak yolunu bulunca Peki metin beyin itibari ailesinden uzakta içeride geçirdiği günler geri verilebilecek mi.. Muhsin yazıcıoğlunun fikirlerini benimseyen , rahmetlinin hayatini bilen metin bey bunu sineye cekecektir devlet dusman kazanmayacaktir ... Görevinde belki kusuru olmuştur belki , insan bu hata yapar... ama bir terör örgütü ile yakından uzaktan ilgisi olacağını dusunmuyorum
  • Bylock çıkmış ise diyecek bir şey yok. Fakat 19-25 aralıktan önce Fetoya karşı duruşu sabit olan birisiydi. Şahsen tanıdığım biri olan Metin bey'in Fetoyla bağlantılı olmasına ihtimal vermiyorum. İftiraya kurban gitme olasılığı oldukça yüksek. Bu arada hain çeteye kimin bulaşıp kimin bulaşmadığını kestirmek de oldukça zor. Ak ile karayı ayırt edilemez oldu. İnşallah öyle bir şey yoktur.
  • Müdürlüklerde LİYAKAT şart mutlaka geçmişi irdelemek gerekir..çok yazık yıllarını vermiş insanların hakkından nasıl kurtulacaklar..
  • Şimdi eğer var ise herkes binlerce kişinin vebalini alan en üst kademede ki fetöcünün cezalandırılmasını bekliyor. Diğer türlü kimsede adalete güven kalmaz.
  • onu oraya getiren sorgulanmalı bence kim niye getirdiyse
  • Hükümlü : Suçu kesinleşmiş ve verilen ceza süresini doldurması gereken kişidir. Hüküm giydiği ceza süresi bitince özgürlüğüne kavuşur. Tutuklu : Herhangi bir nedenden dolayı tutuklu olarak tutuk evlerinden bulundurulan kişidir. Bu süreç gözaltıda olabilir yada yargı süreci devam ettiği içinde suçu kesinleşmiş değildir. Serbest kalma ihtimali veya hüküm giyme ihtimali vardır.
  • Tam AK AH PE üyesi, hatta önde gideni.. Ödül verirler şimdi , 15 temmuz hatırına.. Hahaha
  • dhmide müdürlük sınavı yoktur, bunu kim müdür yaptıysa o da sorgulanmalıdır. kim elinden tutup yükselttiyse onu da ayrıca araştırmak gerekir.
  • Fazla yoruma gerek yok kurumda kimler nereden nereye nasıl geldi baktimi yeter anlaya
  • Darbe girişimi olduğundan beri yazıyorum Cumhurbaskinligana ve başbakanlığa. Neden mi ? Çünkü DHMI bizim dünyaya açılan en önemli kapımız ve bu kapının kontrolü FETÖ'ye olabilir. Şöyle adımlık getireyim. Bunlar soruları yaklaşık bizim bildigimiz 15 yıldır çalıyor ve Turkiyede en yüksek puan türü ile yerleştirme yapılan kamu alanı DHMI iyice araştırılmalı bu iddia. Kendi emekleri ile yüksek puan alıp yerleşene sözüm yok ama büyük risk altındayız. ISID VEYA PKK ile koordineli eylem yaparlarsa hava limanlarındaki destekçileri ile Turkiyeye turist gelmez... Lütfen sizlerde dile getiren...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi  Çanakkale Havalimanı Müdürü Metin Bölücek, Fetö operasyonu kapsamında tutuklandı.

2014 yılından bu yana DHMİ Çanakkale Havalimanı müdürlüğü görevini yürüten Metin Bölücek, Fetö/PDY operasyonu kapsamında tutuklanarak cezaevine konuldu.

Elazığ Havalimanı’nda da aynı görevi yürüttükten sonra Çanakkale’ye tayin edilen Bölücek ile birlikte havalimanında görevli bir güvenlik görevlisinin de tutuklandığı öğrenildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

DHMİ'de FETÖ şoku... Tutuklandı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Demir ~ 7 yıl önce
Darbeye çanak tutmuşsa 15 temmuz hainler inin yanında beraber yürümüş ise Memleketine hainlik yapmışsa kim olursa olsun cezalandirilmalidir ... Metin beyin fetöye metoyle ilgisi çıkmaz zaman herkese doğruyu gosterecektir .. Hak yolunu bulunca Peki metin beyin itibari ailesinden uzakta içeride geçirdiği günler geri verilebilecek mi.. Muhsin yazıcıoğlunun fikirlerini benimseyen , rahmetlinin hayatini bilen metin bey bunu sineye cekecektir devlet dusman kazanmayacaktir ... Görevinde belki kusuru olmuştur belki , insan bu hata yapar... ama bir terör örgütü ile yakından uzaktan ilgisi olacağını dusunmuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 7 yıl önce
Bylock çıkmış ise diyecek bir şey yok. Fakat 19-25 aralıktan önce Fetoya karşı duruşu sabit olan birisiydi. Şahsen tanıdığım biri olan Metin bey'in Fetoyla bağlantılı olmasına ihtimal vermiyorum. İftiraya kurban gitme olasılığı oldukça yüksek. Bu arada hain çeteye kimin bulaşıp kimin bulaşmadığını kestirmek de oldukça zor. Ak ile karayı ayırt edilemez oldu. İnşallah öyle bir şey yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LİYAKAT ~ 7 yıl önce
Müdürlüklerde LİYAKAT şart mutlaka geçmişi irdelemek gerekir..çok yazık yıllarını vermiş insanların hakkından nasıl kurtulacaklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi ~ 7 yıl önce
Şimdi eğer var ise herkes binlerce kişinin vebalini alan en üst kademede ki fetöcünün cezalandırılmasını bekliyor. Diğer türlü kimsede adalete güven kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay ~ 7 yıl önce
onu oraya getiren sorgulanmalı bence kim niye getirdiyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karınca ~ 7 yıl önce
Daha neler çıkacak bekleyelim görelim.
Yargılama Bitmeden İnfaz ~ 7 yıl önce
Hükümlü : Suçu kesinleşmiş ve verilen ceza süresini doldurması gereken kişidir. Hüküm giydiği ceza süresi bitince özgürlüğüne kavuşur. Tutuklu : Herhangi bir nedenden dolayı tutuklu olarak tutuk evlerinden bulundurulan kişidir. Bu süreç gözaltıda olabilir yada yargı süreci devam ettiği içinde suçu kesinleşmiş değildir. Serbest kalma ihtimali veya hüküm giyme ihtimali vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi ~ 7 yıl önce
Sadece onu değil, son 10-15 yıl içerisinde sınavsız olarak görevde yükselen tüm DHMİ müdürleri incelenmeli. özellikle Tokat, Balıkesir gibi havaalanlarından geçiş yapan hülleci müdürler ve onların atanmasında etkili olan üst yönetim. hepsinin mercek altına alınması lazım...
Tam ~ 7 yıl önce
Tam AK AH PE üyesi, hatta önde gideni.. Ödül verirler şimdi , 15 temmuz hatırına.. Hahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müdür olmak ~ 7 yıl önce
dhmide müdürlük sınavı yoktur, bunu kim müdür yaptıysa o da sorgulanmalıdır. kim elinden tutup yükselttiyse onu da ayrıca araştırmak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi de ~ 7 yıl önce
Çanakkale Müdürünü, Müdür yapanı, Müdür yapanlar FETÖ'cü dür diyorsun yani. Öğle ise, O zaman vah benim Devletime, Vah benim Vatandaşıma.
Bahçeli 06 ~ 7 yıl önce
Fazla yoruma gerek yok kurumda kimler nereden nereye nasıl geldi baktimi yeter anlaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tahsin ~ 7 yıl önce
Darbe girişimi olduğundan beri yazıyorum Cumhurbaskinligana ve başbakanlığa. Neden mi ? Çünkü DHMI bizim dünyaya açılan en önemli kapımız ve bu kapının kontrolü FETÖ'ye olabilir. Şöyle adımlık getireyim. Bunlar soruları yaklaşık bizim bildigimiz 15 yıldır çalıyor ve Turkiyede en yüksek puan türü ile yerleştirme yapılan kamu alanı DHMI iyice araştırılmalı bu iddia. Kendi emekleri ile yüksek puan alıp yerleşene sözüm yok ama büyük risk altındayız. ISID VEYA PKK ile koordineli eylem yaparlarsa hava limanlarındaki destekçileri ile Turkiyeye turist gelmez... Lütfen sizlerde dile getiren...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karınca ~ 7 yıl önce
Maalesef ki bunların hala tam temizlenmeyip çoğunun görevlerine geri döndükleri bir gerçek olarak karşımızda duruyor. Yapılacak olan bu ihanete ortak olanların hepsinin gözünün yaşına bakılmadan devlet kurumlarından atılmasıdır.Aksi takdirde emin olunsun ki güç toplayıp fırsatını buldukları anda ki yaptıklarıyla bunu hissettiriyorlar ellerinden gelen tüm güçle tekrar bir girişim yapmaları olası.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000