30 Nisan 2015, Perşembe 10:28:14

DHMİ İLE BULATSA'DAN İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI

DHMİ ile Bulgaristan hava seyrüsefer hizmet sağlayıcısı (BULATSA) arasında bir işbirliği anlaşması imzalandı.
  • İstanbuldaki kontrolörlere yapılacak en güzel iyilik şöyle rahat rahat yatacakları modern kuleleri olan yeni havaalanlarından Hakkari Yüksekova, Şırnak ve Bingöl havaalanlarına tayinlerini yapmak olmalı. Hem orada gıcır gıcır sistemler, koltuklar, bordlar frekanslar, istirahat odaları, koltuklar, kanepeler ne ararsan var. Hem de trafik az. Herşey tam istedikleri, özledikleri gibi. Ben bu kurumun Genel Müdürü olacağım, İstanbulda yaklaşma derecesi olan tek bir kontrolör bırakmam, hepsini bu üç havaalanına tayin eder, tayin yazılarını da kendim tebliğ ederim. Nasıl bir yer ya, her ekipte çalışan üç kişi var, onların sesi çıkmıyor da, diğerleri ha bire şöyle uçarız böyle kaçarız hava atma peşinde. arkadaş oturun işinizi yapın, fazla da gak guk etmeyin,, yoksa İstanbulu mumla arasınız!
  • kontrolör dediğiniz insanların ulaşım sorunu, yemek sorunu, dinlenecek ortam sorunu, emeklilik sorunu, işten anlamayan idareci sorunu osrunu bu sorunu varken istediğiniz kadar imza atın. En dandik havayolu bile pilotlarına insani şartlar sağlarken komtrolörler halen üçüncü sınıf şartlarda. Kısacası bu şartlarda elde kaliteli kontrolör de kalmaz, gelişme özel sektöre ayakta uyduramaz. Kökten değişiklikler şart seyrüseferde.
  • MUCK MUCK nikli arkadaş ben İstanbulda yaşanan problemle ilgili bir yazı yazdım sen niye alındın yoksa problemlerin sebebi senmisin?Bununla ilgili bir kaza kırım yaşanırsa esas seni muck muck yaparlar.Ben havacılıkla ilgili sıkıntıyı dile getirdim.Ülkemin menfaatı için yazdım sen için yazdın?
  • Sayın Genel Müdürüm boş işlerle vakit geçirmeden İstanbula el atın.Acilen kontrölör sorunu çözün. Yoksa bu bürokrasi sizide yer.

DHMİ ile Bulgaristan hava seyrüsefer hizmet sağlayıcısı (BULATSA) arasında bir işbirliği anlaşması imzalandı. Genel Müdür Serdar Hüseyin Yıldırım ve BULATSA Genel Müdürü Georgi Peev tarafından imza altına alınan anlaşma ile iki kuruluş arasındaki mevcut işbirliğinin daha da geliştirilmesi amaçlanıyor.

Anlaşma metninin imza altına alınmasından önce;  Bulgaristan Hava Seyrüsefer Hizmet Sağlayıcısı (BULATSA) ile DHMİ arasında bir toplantı düzenlendi. DHMİ'nin ev sahipliğinde tertiplenen toplantıda, iki kuruluşun heyetleri bir araya geldi.

Genel Müdür Serdar Hüseyin Yıldırım, toplantıda yaptığı konuşmada Bulgar heyetini Ülkemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgede hava trafik akışında üstlendikleri kilit rol kapsamında, DHMİ ve BULATSA arasında bugüne kadar sağlanmış olan işbirliğinin sürdürülmesinin önemini vurguladı.

Ukrayna, Suriye ve Irak krizlerinin hava trafik akışı üzerindeki olumsuz etkilerini hatırlatan Genel Müdür Yıldırım; Bulgaristan ve Türkiye hava sahasında yaşanan beklenmedik trafik artışı ve bu artışın domino etkisinin azaltılabilmesi için DHMİ ve BULATSA arasında sağlanan yakın işbirliğine ve ortak çabalara atıfta bulundu.

Genel Müdür Yıldırım'ı yeni görevinden ötürü tebrik ederek başarı dileklerini ileten BULATSA Genel Müdürü Peev, öncelikle ortak çalışma ve işbirliği konusunda bugüne kadar sağlanan başarılı çalışmalara devam edilmesine verdikleri önemin altını çizdi.

İKİ KURULUŞ ULUSLARARASI PLATFORMLARDA ORTAK HAREKET EDECEK

Toplantıda, BULATSA ve DHMİ tarafından önerilen yeni hava koridorları tekliflerinin Avrupa network ağına sağlayacağı faydaların görüşülmesi ile devam etti. ICAO koordinasyon süreci aşamasında uluslararası platformlarda ortak hareket edilmesi gerektiği konusunda mutabakat sağlandı.





DHMİ İLE BULATSA'DAN İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

İstanbul ~ 9 yıl önce
İstanbuldaki kontrolörlere yapılacak en güzel iyilik şöyle rahat rahat yatacakları modern kuleleri olan yeni havaalanlarından Hakkari Yüksekova, Şırnak ve Bingöl havaalanlarına tayinlerini yapmak olmalı. Hem orada gıcır gıcır sistemler, koltuklar, bordlar frekanslar, istirahat odaları, koltuklar, kanepeler ne ararsan var. Hem de trafik az. Herşey tam istedikleri, özledikleri gibi. Ben bu kurumun Genel Müdürü olacağım, İstanbulda yaklaşma derecesi olan tek bir kontrolör bırakmam, hepsini bu üç havaalanına tayin eder, tayin yazılarını da kendim tebliğ ederim. Nasıl bir yer ya, her ekipte çalışan üç kişi var, onların sesi çıkmıyor da, diğerleri ha bire şöyle uçarız böyle kaçarız hava atma peşinde. arkadaş oturun işinizi yapın, fazla da gak guk etmeyin,, yoksa İstanbulu mumla arasınız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G Zeka ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Forza ARFF ~ 9 yıl önce
Yürü be etfaiyeci burda da kendini belli ettin, IP'nden takip edilebiliyor biliyorsun değil mi, vakti gelince bizde boşaltırız cebimizdekileri... Gözünü nefret bürümüş, bir daha saçmalarsan olcakları tahmin ediyorsun sanırım, neyse nası olsa editör yayınlamıcak niye tehdit ettim ki öyle klavye efeliği işte... :D Yayınlarsan editör sana da helal olsun, bilsin herkes kendini...
ist ~ 9 yıl önce
kontrolör dediğiniz insanların ulaşım sorunu, yemek sorunu, dinlenecek ortam sorunu, emeklilik sorunu, işten anlamayan idareci sorunu osrunu bu sorunu varken istediğiniz kadar imza atın. En dandik havayolu bile pilotlarına insani şartlar sağlarken komtrolörler halen üçüncü sınıf şartlarda. Kısacası bu şartlarda elde kaliteli kontrolör de kalmaz, gelişme özel sektöre ayakta uyduramaz. Kökten değişiklikler şart seyrüseferde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A:A ~ 9 yıl önce
MUCK MUCK nikli arkadaş ben İstanbulda yaşanan problemle ilgili bir yazı yazdım sen niye alındın yoksa problemlerin sebebi senmisin?Bununla ilgili bir kaza kırım yaşanırsa esas seni muck muck yaparlar.Ben havacılıkla ilgili sıkıntıyı dile getirdim.Ülkemin menfaatı için yazdım sen için yazdın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A:A ~ 9 yıl önce
Sayın Genel Müdürüm boş işlerle vakit geçirmeden İstanbula el atın.Acilen kontrölör sorunu çözün. Yoksa bu bürokrasi sizide yer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muck muck ~ 9 yıl önce
Seni bir yakalarsam sana acaip bürokrasi yapacağım bebeğim, böyle tehtidkar iğnelemeler yapma müdürüne.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000