11 Ocak 2019, Cuma 16:59:57

"DHMİ ciddi bir marka haline geldi"

​DHMİ 2019 yılı koordinasyon toplantısı, Esenboğa Havalimanı DHMİ Kongre Merkezi'nde başladı.
  • Üst geçişler 2 milyonu aştı ve finansman yapınız güçlendi öyle mi :)) Eurocontrolden gelen milyonlarca euro parayı iade edip mi güçlendirdiniz finansman yapınızı. kontrolörleriniz lise mezunu dil bilmeyen thy hosteslerinden daha az maaş alıyor böyle mi marka oldunuz??
  • Dhmi ile ilgili 2018 Sayıştay raporuna bakın diyorum ve çekiliyorum
  • Yav kardesim ben elektrikte calisan tasaronum benin hakkim nolacak ayni isi yaptigim dhmici elektrikçi arkadasim benim 2 katimi aliyor bunu gören soyleyen yok
  • havacılık THY,Atlas,pegasus,sunex,onur gibi havayolu şirketleriyle gelişti , yolcu sayısı artti, kapasite yetmedi devlet istanbula yeni havalimani yaptı, hükümet programıyla her vilayete havaalani yapıldı .DHMI de yasal destek verdi. Sonuç: başarı DHMI'nin ! DHMİ marka ! Yersen !
  • Bu basari basta arffnun genc dinamik ekibinin sayesindedir.aefdolmasa ucak bile gelmez havaalanlarına.
  • Yoğun rekabetin olduğu bu sektörde kolay iş değil marka olmak.
  • Insaf edin. Buyuk bir marka iseniz, hazine, devlet, millet destegini kaldirin, bakalim ne kadar marka olarak kaliyorsunuz. Gelecek yillarin butcelerine biraktiginiz borclari kim karsilayacak? Mesele bunlari butcelere yikim yapmadan becermek.
  • Çok verimli bir toplantı oldu
  • Marka adini eline aldiklarina gore ozellestirme geliyor
  • Arff apron buro memuru gih sinifidir kadrosu memurdur aim memuru atc memuru kadrosu memurdur gih sinifidir bunlar muyadil kadrolardir esit tazminat almalidirlar bu kadar net gecdi o devirler artik herkez esit bide atsepcimi ne kadrosu var onlarda tekniktir klimaci motorcu makineci tekniktir onlarda esitlenmelidir herkeze iyi hafda sonlari

​DHMİ 2019 yılı koordinasyon toplantısı, Esenboğa Havalimanı DHMİ Kongre Merkezi'nde başladı.

Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel müdürümüz Funda Ocak'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıya, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve Havalimanı Başmüdürleri ile Havalimanları Müdürleri katılıyor.

Devam eden ve planlanan projelerin ele alındığı toplantının açılış konuşmasında DHMİ'nin ciddi bir marka haline geldiğini belirten Ocak : "2018 ciddi bir performans yılı oldu, bu başarı için tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi. ​

Genel Müdürümüz Ocak’ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

"Hatırlarsanız 2018 yılının başında yine bir araya gelmiştik. Ve o toplantıda ben bir değerlendirmede bulunmuş, 2018 yılı kuruluşumuz yönünden performans yılı olacak demiştim. Nitekim böyle oldu arkadaşlar. Bunu trafikler, gerçekleşen sayılar net olarak ortaya koyuyor. 2016 yılında Türkiye genelinde gerçekleşen yolcu trafiğimiz 174 milyonken 2017 yılında bu sayı 181 milyona çıktı. 2018’de ulaştığımız toplam yolcu sayısı 210 milyon. Bu tabii ki çok ciddi bir artış. Çok memnuniyet verici bir artış. Uçak trafiğine gelince üstgeçişlerle birlikte iki milyonu aştı. Bunların neticesinde finansman yapımız ciddi ölçüde güçlendi. Bu müthiş bir başarı.

“BU BAŞARI HEPİMİZİN BAŞARISI”

2018 yılı ciddi bir performans yılı oldu. Güzel trafikler yakaladık. En önemlisi kazasız belasız yılı geride bıraktık, Allah’a şükürler olsun. Gerçekten rakamlarıyla, finansman yapısıyla çok iyi bir yıl yakaladık. Bu başarı arkadaşlarım, hepimizin başarısı. Çünkü burada iki milyon trafiği kazasız belasız emniyetle idare eden hava trafik kontrolörlerimiz, AIM memurlarımız, yerde 210 milyon yolcuya konforlu, kusursuz bir hizmet veren Başmüdürlük/Müdürlük personelimiz, işletme, itfaiye, güvenlik personelimiz, teknisyenimiz, mühendisimiz, elektrik, elektronik personelimiz, memurumuz, hizmetlimiz, hizmet alım personelimiz herkesin bu başarıda payı var. Bu başarı için hepinize gerçekten teşekkür ediyorum.

Yine 2015-2016 yılları hesaplarımızın görüşülüp ibra edildiği TBMM Kit Komisyonu toplantısında tüm komisyon üyelerinin teşekkür ve takdirini kazanmamız artık ekonomi zirvelerinde de kurumumuzun ne kadar değerli olduğunun göstergesidir.

“DHMİ EKOMİYE, İSTİHDAMA ÇOK CİDDİ KATKI SAĞLAYAN BİR KURUM”

Başarılarımız bununla da sınırlı kalmıyor. 2018 yılında 1 milyar liralık yatırım yaptık. 17 bin kişiye direkt ya da dolaylı istihdam sağladık. Biz artık ekonomiye çok ciddi katkı sağlayan, havacılık sektöründe marka haline gelmiş olan, binlerce kişiye aileleriyle birlikte istihdam imkanı sağlayan ve artık Türkiye’de gıpta ile bakılan, her üniversite mezunu gencin hayallerini süsleyen bir kurum haline geldik. Bu gerçekten bu kurumda görev yapan her kademedeki arkadaşımın özverisiyle olmuştur. Artık DHMİ ciddi bir marka haline geldi.

“2018 YILINDA 39 PROJEYİ BAŞARIYLA YÖNETTİK”

Değerli arkadaşlarım 1 milyar 256 milyon liralık 2018 yılı bir yatırım tabanımız vardı. Bunun içinde havacılık sektörüne yönelik 39 projeyi, bunun altında da 100’ün üzerinde alt kalemleri yönettik. Bu işlerin ihale süreçleri, öncesindeki hazırlıkları, ihale sonrasındaki yer teslimleri, kabuller bunların her biri çok büyük emekler. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

"DHMİ ciddi bir marka haline geldi"

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

birtakım sorular ~ 5 yıl önce
Üst geçişler 2 milyonu aştı ve finansman yapınız güçlendi öyle mi :)) Eurocontrolden gelen milyonlarca euro parayı iade edip mi güçlendirdiniz finansman yapınızı. kontrolörleriniz lise mezunu dil bilmeyen thy hosteslerinden daha az maaş alıyor böyle mi marka oldunuz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müthiş başarı ~ 5 yıl önce
Dhmi ile ilgili 2018 Sayıştay raporuna bakın diyorum ve çekiliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hülleci Gen ~ 5 yıl önce
Hülle ile Terminalciler Lisanslı yapıldı, güya Tayin Yönetmeliği çıkardılar ama kafalarına göre 2 personel olan yerden tayin yapıp tayine uygun yerleri kapalı tutuyorlar. Adaletsiz hükmedenler ve onlara yalakalık yapanlara elbet Allah(c.c.) hesap sorduğunda görülür doğru hesap.
the marka ~ 5 yıl önce
evet baktım işlettiği tüm havaalanları zararda. işletmediği havaalanları da zararda ve devlet garantisi verilmiş. her türlü zararda yani
Muadil kadrolar ~ 5 yıl önce
Yav kardesim ben elektrikte calisan tasaronum benin hakkim nolacak ayni isi yaptigim dhmici elektrikçi arkadasim benim 2 katimi aliyor bunu gören soyleyen yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrucu DAVUT ~ 5 yıl önce
Taşeron kardeşim ne de güzel dile getirmişsin haksızlığı ama ben daha derin izah edeyim. Siz taşeron elektrik personeli olmasanız kendini elektrikçi sanıp birde lisans almak isteyen yan gel yat hako ile hoptrik meto ve ekibi çalışmak zorunda kalacak. ama siz niye varsınız, onlar yatsın diye. elektrikçiler siz olmadan çalışsınlarda görelim ama çalışamazlar çünki çap yok tecrübe yok laf çok onlarda. Allah topraklarını bol eylesin ne diyelim.
Lol ~ 5 yıl önce
havacılık THY,Atlas,pegasus,sunex,onur gibi havayolu şirketleriyle gelişti , yolcu sayısı artti, kapasite yetmedi devlet istanbula yeni havalimani yaptı, hükümet programıyla her vilayete havaalani yapıldı .DHMI de yasal destek verdi. Sonuç: başarı DHMI'nin ! DHMİ marka ! Yersen !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ateşe hükmeden adamlar arff ~ 5 yıl önce
Bu basari basta arffnun genc dinamik ekibinin sayesindedir.aefdolmasa ucak bile gelmez havaalanlarına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi güvenlik ~ 5 yıl önce
Arkadaş abartma!!! Yok kahramanmış bilmem neymiş sizin ne mal olduğunuzu biliyoruz.
olum bak giiit ~ 5 yıl önce
ne kadar saygısız, ne kadar edepsiz, ne kadar kendini bişey sanan ama aslında hiçbişey olmayan hortumcularsınız. suç genel müdür de, olmayana fazla değer verir ziyaret edersen döner başına kusar böyle. sizi belediyelere devredip, belediyelere ödeme yaparak hizmet alımı yöntemiyle sizden kurtulmak lazım. o zaman uçaklar size iner merak etmeyin
hortumcular ~ 5 yıl önce
birazda çenenize hükmedin yoksa hortum başı kaçacak
Marka ~ 5 yıl önce
Yoğun rekabetin olduğu bu sektörde kolay iş değil marka olmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insaf ~ 5 yıl önce
Insaf edin. Buyuk bir marka iseniz, hazine, devlet, millet destegini kaldirin, bakalim ne kadar marka olarak kaliyorsunuz. Gelecek yillarin butcelerine biraktiginiz borclari kim karsilayacak? Mesele bunlari butcelere yikim yapmadan becermek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş ~ 5 yıl önce
Resmen dhmi hakkında hiç birşey bilmeden boooş boooş sallamışsın. Oku da dhmi nin hazineye vedevlete ne kadar katkısı olduğunu öğren bence
Atc ~ 5 yıl önce
Dhmi hazineden aldığı paranın çok daha fazlasını yurtdışından sağlamaktadır. Ayrıca hazinenin kasasından çıkmayan bu paradan devlet vergi almaktadır. Ayrıca dhmi nin kazandığı işletme gelirleri de çok yüksektir. Sanırım konu hakkında hiçbir bilginiz yok. Ancak dhmi türkiyenin en karlı kamu kurumlarından biridir.
Dhmi ~ 5 yıl önce
Çok verimli bir toplantı oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MBA USA ~ 5 yıl önce
Marka adini eline aldiklarina gore ozellestirme geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muyadil memur ~ 5 yıl önce
Arff apron buro memuru gih sinifidir kadrosu memurdur aim memuru atc memuru kadrosu memurdur gih sinifidir bunlar muyadil kadrolardir esit tazminat almalidirlar bu kadar net gecdi o devirler artik herkez esit bide atsepcimi ne kadrosu var onlarda tekniktir klimaci motorcu makineci tekniktir onlarda esitlenmelidir herkeze iyi hafda sonlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kardoda adalet ~ 5 yıl önce
Genel müdürimize güvenimiz tam aynı kurumda birileri karın tokluğuna aclık sınırında çalışıyor birileri balı börek evdeki çocuklar size güveniyor sizden haber bekliyor müdürüm

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000