05 Ağustos 2017, Cumartesi 10:57:06

DHMİ bir havalimanı için daha ihaleye çıkıyor

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Gaziantep Havalimanı'na yeni terminal binası ve apron yapımı için ihale düzenleme kararı aldı. Peki, ihale ne zaman yapılacak?
  • Tamam,yapacaklar ama şimdikinin bir miktar büyüğünü. 10 Yıl geçer ya da geçmez o da yetmeyiverir.. Hoppalaaaaaa, yeni ihale, yine kazı, yine çimento, yine inşaat.. ahhhh Türkiyem ahhhh
  • Gaziantep Sanırsınız Küçük Diyarbakır
  • Havalimanı değil Dallas mübarek katılıyorum. Ceyar Başmüdür mu trink yardımcımı?
  • La bu Antep Havalimanı varya amma merem bir yer kimin eli kimin cebinde belli değil.
  • Biraz da uşak meydanına baksanız funda hanım resmen üvey evlat dhmide afrika meydanları daha moderndir
  • bu ihaleyi de ey almanya ey nazi diye laf dediğiniz sonra para ve çıkar ağır basınca çark edip ihaleler,işler verdiğiniz,arabalarına aşık olduğunuz almanlara verin. nasılsa enerji ihalesini de yaranmak için onlara verdiniz bunu da verin ne olacak ?
  • Bakalim Kahramanmaras yeni Terminal Binasi ve yeni hatlar acilirsa Kahramanmaras´tan Gaziantepe giden sayisi ne kadar olur. 4 milyonluk Terminal binasini 2017´de 2.3 milyon yolcu kullanmis. Ama önümüzdeki yil Kahramanmaraslilar kendi Havalimanlarini kullanmaya baslar. Suan mevcut durumda 2016´da 400.000 K.marasli Gaziantep Havalimanini kullanmis
  • Yeni apron ve terminal eski;şu an kullanımda olmayan apron ve terminal sahasına olur muhtemelen....
  • Gaziantep e yakışır bir terminal binası olmasını umut ediyorum. Şuan ki terminal binası içinde ve ön tarafında yaşanılan yaşatılan bütün olumsuzlukların son bulmasını diliyorum.
  • Gaziantep ve Kahramanmaraşın ortasına Çukurova Havaliamanı gibi büyük Havalimanı yapmak varken böyle büyütmek çok saçma.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Gaziantep Havalimanı'na yeni terminal binası ve apron yapımı için ihale kararı aldı. DHMİ tarafından alınan karara göre; ihale, 18 Ağustos 2017 tarihinde DHMİ Genel Müdürlüğü'nde düzenlenecek. 

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; 18 Ağustos 2017 tarihinde düzenlenecek ihale sonrasında kazanan firmayla imzalanacak sözleşmeden 15 gün sonra yer tesliminin yapılacağı öğrenildi. DHMİ'den edinilen bilgiye göre; yer tesliminin ardından 600 takvim günü sonrasında da işin tamamlanması şartı konuldu.

2006 yılında hizmete açılan 4 milyon yolcu/yıl kapasiteli mevcut terminal binası 2016 yılının sonunda 2 milyon 99 bin 976'sı iç hat, 230 bin 514'ü de dış hat olmak üzere toplam 2 milyon 330 bin 490 yolcuya hizmet vermişti.

İHALE İLANININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

©AirportHaber.com ÖZEL

DHMİ bir havalimanı için daha ihaleye çıkıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

ercan ~ 7 yıl önce
Tamam,yapacaklar ama şimdikinin bir miktar büyüğünü. 10 Yıl geçer ya da geçmez o da yetmeyiverir.. Hoppalaaaaaa, yeni ihale, yine kazı, yine çimento, yine inşaat.. ahhhh Türkiyem ahhhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ortak ~ 7 yıl önce
Gaziantep Sanırsınız Küçük Diyarbakır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziya'''retçi ~ 7 yıl önce
Havalimanı değil Dallas mübarek katılıyorum. Ceyar Başmüdür mu trink yardımcımı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziya ~ 7 yıl önce
La bu Antep Havalimanı varya amma merem bir yer kimin eli kimin cebinde belli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adalet lazım ~ 7 yıl önce
Biraz da uşak meydanına baksanız funda hanım resmen üvey evlat dhmide afrika meydanları daha moderndir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
almanlara verin ~ 7 yıl önce
bu ihaleyi de ey almanya ey nazi diye laf dediğiniz sonra para ve çıkar ağır basınca çark edip ihaleler,işler verdiğiniz,arabalarına aşık olduğunuz almanlara verin. nasılsa enerji ihalesini de yaranmak için onlara verdiniz bunu da verin ne olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ihaleci ~ 7 yıl önce
Babalar gibi veririk itirazı olan derdini yanacak yer arasin
Patron ~ 7 yıl önce
Gaziantep Havalimanı terminal binası faliyete geçeli 10 yıl olmuş milyonlarca lira harcamışlar ne dalavereler dönmüş ama kimse hesap vermemis, pist 3 defa boxulup yapılıyor sanırım hala iyi değil. Yapan yaptığı ile kalıyor kimse hesap vermiyor kendileri hiç birşey mis gibi davranıyorlar. Bakalım yeni bina kimleri ihya edecek. Belkide Maraşlı doğru diyor bunca çarçur edilen para ile Maraş ve antep arasına 2 tane Kahramangazi havaLimanı' yapılırdı.
İhaleci'ye ~ 7 yıl önce
Şeref, haysiyet,onur gibi kavramlarınız yoksa Almanlara ihale de verirsiniz herşeyinizi de !
K.marasli ~ 7 yıl önce
Bakalim Kahramanmaras yeni Terminal Binasi ve yeni hatlar acilirsa Kahramanmaras´tan Gaziantepe giden sayisi ne kadar olur. 4 milyonluk Terminal binasini 2017´de 2.3 milyon yolcu kullanmis. Ama önümüzdeki yil Kahramanmaraslilar kendi Havalimanlarini kullanmaya baslar. Suan mevcut durumda 2016´da 400.000 K.marasli Gaziantep Havalimanini kullanmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maraşlı ~ 7 yıl önce
Maraşa 100 milyon kişilik limanda yapsan seferde koysan farketmez bu is otobüs isletmeyede benzemez 2017de 500000 maraşlı antepi kullanır antepin terminali bitsin emin marasin yolcusu azalır bu is böyle malesef zaman kimi haklı çıkarır bakarsın ornegide çoktur istanbulda 600 bin sivasli yaşar sivasa 6 ucak iner istanbuldan kayseriye 20den fazla iner yurtdisinda sivasin nufusundan fazla sivaslı yasar sivasin hic yurtdışı ucusu yokken kayseriye hergun 2-3 tane iner yine bursa öyledir çorlu öyledir trabzon orgi acilmasina rağmen sürekli artirir yolcusunu ha bu arada muhtemelen tum havalimanlari icinde son 5 yilda oran olarakta muhtemelen antep birincidir
Lokasyon ~ 7 yıl önce
Yeni apron ve terminal eski;şu an kullanımda olmayan apron ve terminal sahasına olur muhtemelen....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antepli ~ 7 yıl önce
Gaziantep e yakışır bir terminal binası olmasını umut ediyorum. Şuan ki terminal binası içinde ve ön tarafında yaşanılan yaşatılan bütün olumsuzlukların son bulmasını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gaziantepli ~ 7 yıl önce
Gaziantep ve Kahramanmaraşın ortasına Çukurova Havaliamanı gibi büyük Havalimanı yapmak varken böyle büyütmek çok saçma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gaziantep ~ 7 yıl önce
Bilip bilmeden konuşmayın lütfen. İhale aşamalarını Zorluklarını biliyo musunuz?
Dhmi personeli ~ 7 yıl önce
İşte Funda Ocak farkı. Kim ne derse desin. Funda Ocak hanfendi DHMİ ye damgasını vuran, DHMİ tarihinde efsane Genel Müdür olarak anılacaktır. KÖİ'nin mimarı, İstanbul 3. Havalimanının akıl hocası ve uygulayıcısı. Devletimizi 100 milyar tl kâra geçiren efsane bürokrat. Şimdide KÖİ Daire başkanlığı kurarak daha ileriye dünyaya açılacaktır. Teşekkürler Genel Müdürüm.
Atıl Tesis ~ 7 yıl önce
2 tane meydan boşa çıkacak,çöpe mi gitsin?
Maraşlı ~ 7 yıl önce
Gaziantep büyükşehir, Kahramanmaraş büyükşehir, hangi akla hizmet havaalanına gitmek için bu şehirlerin insanlarını 70-80 km yol yapsınlar? Alem şehrine havalimanı ister sen de şehrinde istemiyorsun;) sen git marastan uç kardeş:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000