18 Nisan 2015, Cumartesi 09:10:36

DHL İÇİN KİLİT NOKTA; 3. HAVALİMANI

220 ülkede 100 binden fazla çalışanı bulunan dünyanın en büyük taşımacılık şirketlerinden DHL, yüzde 22 olan pazar payını 2020'de yüzde 30'a çıkarmayı planlıyor.
  • Sevgili arkadaşlar, aklımızı kullanalım. Havalimanını yapacak şirketler kredi kullanacak. Dolar kurunun çok yükseldiği ve daha ne kadar yükseleceği belli değilken, siz olsanız hızlı bir şekilde bitirmek istermisiniz ? Peki, siyasetçiler "dolar tüm dünyada yükseliyor, bizde de ondan dolayı yükseliyor" diyerek kimi kandırmaya çalışıyor acaba? Başka bir yorum yapmayıp yanıtlarınızı görmek istiyorum.
  • 3.Havalimanı sondurumu hakkında bilgi almak isterseniz hürriyet gazetesinde son haline ait resimler mevcut.Ordu-Giresun 3 sene sürdü,son resimleri görünce 3-5 sene sürer bence.Bitmesine biterde hiç 2017 de bitecekmiş gibi gözükmüyor.
  • Mng dhl icin degil fedex icin ucmaktatir.ben kayseri dhl express de calismaktayim kargolar atlasjet ve turkish airlenes ile ist. Ucar orada. Da yine buyuk ihtimalle thy ile ya bahrain e yada bruksele gider turkiyeden giden bu kargolar yurtdisinda dhl ucagina biner anlayacaginiz dhl ucagi turkiyeye inmez cunki zarar eder
  • Çorlu ne güne duruyor?
  • Türk Kargo Şirketleri DHL için Taşoren olarak ucuyor mesala MNG belki duymuşsunuzdur
  • bende hıç görmedim dhl nereye inmişki
  • Daha çok beklersiniz 3. havalimanını....1,5 yıl oldu sondaja devam, o da hikaye maksat görüntü olsun.
  • DHL yolcu ucagi degil...kargo ve posta ucagidir...
  • 3. Havaalanini beklemeyin, Ankara gibi eksik kapasite ile calisan. 3 saat ucusa kadar 55 baskente ulasabilen baska bir merkez yok. Iyi degerlendirin. Zira 3. havaalani yilan hikayesi
  • 3. Havaalanı En kısa sürede hayırlısıyla bitmeli.

DHL Express'in Avrupa CEO'su John Pearson'ın "süper büyüme" olarak nitelediği bu yüksek performansta asıl rolü Türkiye, Çin ve Hindistan'ın yer aldığı ülkeler üstlenecek. Pearson, bu nedenle Türkiye'yi bölgesel üs seçtiklerini ve buna yönelik yeni yatırımlar için düğmeye basıldığını söyledi.

Türkiye'de şu anda DHL Express'in yüzde 53'lük pazar payı olduğunu dile getiren Pearson, "Avrupa'da yüzde 41'lik ortalamamız var. Türkiye en yüksek oranın yer aldığı ülkeler kategorisinde" dedi.

5 YILDA 100 MİLYON EURO

3'üncü Havalimanı'nın DHL için önemine dikkat çeken Pearson, "20 bin metrekarelik bir alanda operasyon merkezi kurmak için anlaşma imzaladık" diye konuştu. Pearson'ın verdiği bilgiye göre DHL Türkiye'ye 5 yıllık süreçte en az 100 milyon euroluk yatırım yapacak.

Pearson, "10 milyon euroluk bir yatırımla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak ikinci uçağımızı hayata geçirdik" diyen Pearson, "Ankara'daki yeni hizmet merkezimizin devreye girmesi de bizi pozitif anlamda daha da büyütecek" dedi. 

DHL İÇİN KİLİT NOKTA; 3. HAVALİMANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sevgili arkadaşlar, aklımızı kullanalım. Havalimanını yapacak şirketler kredi kullanacak. Dolar kurunun çok yükseldiği ve daha ne kadar yükseleceği belli değilken, siz olsanız hızlı bir şekilde bitirmek istermisiniz ? Peki, siyasetçiler "dolar tüm dünyada yükseliyor, bizde de ondan dolayı yükseliyor" diyerek kimi kandırmaya çalışıyor acaba? Başka bir yorum yapmayıp yanıtlarınızı görmek istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3.Havalimanı ~ 9 yıl önce
3.Havalimanı sondurumu hakkında bilgi almak isterseniz hürriyet gazetesinde son haline ait resimler mevcut.Ordu-Giresun 3 sene sürdü,son resimleri görünce 3-5 sene sürer bence.Bitmesine biterde hiç 2017 de bitecekmiş gibi gözükmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Mng dhl icin degil fedex icin ucmaktatir.ben kayseri dhl express de calismaktayim kargolar atlasjet ve turkish airlenes ile ist. Ucar orada. Da yine buyuk ihtimalle thy ile ya bahrain e yada bruksele gider turkiyeden giden bu kargolar yurtdisinda dhl ucagina biner anlayacaginiz dhl ucagi turkiyeye inmez cunki zarar eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/o ~ 9 yıl önce
eminmisin her gece ondan 2 mng ucağı lej e ucuyor
Güya DHL ~ 9 yıl önce
sen dhl de çalıştığına eminmisin ben mng de çalışıyorum da 2 uçağımız hergün lej e gidiyor biri IST biri SAW
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çorlu ne güne duruyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Türk Kargo Şirketleri DHL için Taşoren olarak ucuyor mesala MNG belki duymuşsunuzdur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
bende hıç görmedim dhl nereye inmişki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Daha çok beklersiniz 3. havalimanını....1,5 yıl oldu sondaja devam, o da hikaye maksat görüntü olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
DHL yolcu ucagi degil...kargo ve posta ucagidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHL ~ 9 yıl önce
Zaten yolcu uçağı demedik. Kargo şirketi olduğunu bizde biliyoruz. Lakin bu şirketin uçaklarını Türkiye'de hiç görmedik, en azından ben görmedim. Hangi zamanlar geliyor diye sordum.
Bence Beklemeyin ~ 9 yıl önce
3. Havaalanini beklemeyin, Ankara gibi eksik kapasite ile calisan. 3 saat ucusa kadar 55 baskente ulasabilen baska bir merkez yok. Iyi degerlendirin. Zira 3. havaalani yilan hikayesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
3. Havaalanı En kısa sürede hayırlısıyla bitmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000