13 Ocak 2011, Perşembe 14:12:43

DHL: GÜMRÜK OPERASYONU İLE İLGİMİZ YOK

Atatürk Havalimanı’ndaki gümrük operasyonu sırasında adı geçen DHL Express, sorgulama iddialarını reddetti.
  • Çıkan sonuç : 1 o zaman bu haberi yapan yalan haber yapmış demektir, malesef türk basınında bir adettir çamur at izi kalsın olayı bunu yapanlar bir kısım gazeteciler..2. dhl doğruyu söylemiyor diyecem ama adamlar açık seçik net olarak yok böyle bir şey diyor hadi aksini ispat edin o zaman.. Çıkan sonuç 1 e geliyhoruz ve doğru diyoruz..

İşte DHL Express’ten yaplan o açıklama...

"220’den fazla ülkede faaliyet gösteren DHL Express, tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de operasyon süreçlerini yasa ve yönetmeliklere uygun bir şekilde yürütmektedir. Yapılan rüşvet operasyonları ile DHL Express Türkiye’nin bağlantılı ve rüşvet operasyonunun bir parçasıymış gibi yansıtılmaya çalışılmaktadır.  Bir önceki açıklamamıza istinaden, bu kapsamda hiçbir şirket yöneticisi ve çalışanı gözaltına alınmamıştır. Konuya ilişkin DHL Express’e ait hiçbir yerde Savcılık ve Emniyet tarafından arama, ifade alma ve sorgulama işlemi yapılmamıştır.

DHL Express bir uluslararası taşımacılık şirketidir. DHL Express taşımacı olarak ödenen hiçbir vergide taraf değildir ve malların vergilerini ödeme yükümlülüğü ticaret yapan alıcı firmalara aittir. DHL’in, soruşturma kapsamında yer alan operasyonla herhangi bir ilgisi yoktur."
 

DHL: GÜMRÜK OPERASYONU İLE İLGİMİZ YOK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Çıkan sonuç : 1 o zaman bu haberi yapan yalan haber yapmış demektir, malesef türk basınında bir adettir çamur at izi kalsın olayı bunu yapanlar bir kısım gazeteciler..2. dhl doğruyu söylemiyor diyecem ama adamlar açık seçik net olarak yok böyle bir şey diyor hadi aksini ispat edin o zaman.. Çıkan sonuç 1 e geliyhoruz ve doğru diyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000