22 Aralık 2008, Pazartesi 14:18:14

DHL, Batı Akdeniz bölge ofisini açtı

Dünyanın en önemli deniz, hava ve karayolu taşımacılığı firmalarından DHL Global Forwarding, Batı Akdeniz bölge ofisinin açılışını, geçtiğimiz Cuma günü Antalya Dedeman Otel’de gerçekleştirdiği törenle kutladı.
  • ERSİN BEY VE EKİBİ, ANTALYA KARGO PİYASASINA YENİ BİR KAN VE HEYECAN GETİRECEKTİR.HAYIRLI OLSUN....

Törende iş dünyasının önemli temsilcileri ve DHL Global Forwarding üst düzey yöneticileri bir araya geldi. DHL Global Forwarding’in 8 Ekim 2008 tarihinde resmen faaliyete geçen Antalya merkezli Batı Akdeniz bölge ofisi, aralarında Denizli, Burdur, Isparta ve Afyonkarahisar illerinin de yer aldığı bölgede hava, deniz ve karayolu taşımacılığı alanlarında hizmet vermeye başladı.

DHL Global Forwarding Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Ufuk Kaçar geceye katılan tüm misafirlere teşekkür ettiği konuşmasında 220’den fazla ülkede hava, deniz  ve karayolu taşımacılığı konusunda hizmet veren DHL’in Türkiye’deki operasyonlarına büyük önem verdiğini ve yeni ofis açılışları ile mevcut büyümesine ivme kazandırdığını kaydederken; bölgede ilk uluslararası taşıma ağına sahip aktif taşımacılık şirketi olarak Antalya ofisinin bölgedeki sanayicilere ve üreticilere en iyi hizmeti sunacağının altını çizdi.

DHL Global Forwarding Batı Akdeniz Bölge Ofisi Müdürü Ersin Aydın ise gecede söz alarak, Ege Denizi’nden başlayarak Anamur Burnu’na kadar uzanan Batı Akdeniz bölgesinin lojistik açıdan önemine değindi. İstanbul’dan sonra en yoğun hava trafiğinin gerçekleştiği ve gelişmekte olan kara ve deniz trafiğinden dolayı Antalya’yı tercih ettiklerini belirten Aydın, Türkiye’nin tarım ürünleri ihracatında çok önemli bir yere sahip olan, ülkenin dünyaya açılan kapısı niteliğindeki bölgede DHL Global Forwarding’in yeni bir hizmet noktasına kavuşmuş olmasının ne kadar yerinde olduğunu, 2 aylık süreçte gelen yoğun taleple gördüklerini söyledi.

Batı Akdeniz bölgesi Ersin Aydın’a emanet

Resmi açılışı 8 Ekim 2008’de gerçekleşen DHL Global Forwarding Batı Akdeniz Bölge Ofisi müdürlüğüne getirilen Ersin Aydın, yaş meyve ve sebze ile başlayan iş yaşamını kesme çiçek ve tarımsal ürünlerin üretimi, ihracatı ve ithlatı konularında faaliyet gösteren firmalarda devam ettirdi. Hava kargo acentesindeki yöneticilik görevinin ardından son olarak SunExpress’te Kargo Müdürlüğü görevini yürüttü. Lojistik ve hava taşımacılığı alanında birçok sertifikası bulunan Ersin Aydın, DHL Global Forwarding Batı Akdeniz Bölge Ofisi açılışı öncesinde DHL ailesine katılarak yeni ofisin kuruluş aşamasında da bulundu.

DHL, Batı Akdeniz bölge ofisini açtı

Yorumlar

SXS ~ 15 yıl önce
ERSİN BEY VE EKİBİ, ANTALYA KARGO PİYASASINA YENİ BİR KAN VE HEYECAN GETİRECEKTİR.HAYIRLI OLSUN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000