07 Mart 2012, Çarşamba 18:49:48

DEV ANLAŞMA...

Türkiye turizm alanında dev bir atağa kalktı. ITB Berlin Fuarı Türkiye’nin şovuna dönüştü. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, fuarda bombayı patlattı.
  • Cok iyi gelsinler tabii ki dandik paris`e bile 60-70 milyon kisi gidiyor her yil.Turkiye her anlamda dunyanin en guzel ulkesi gelsinlerde ulke gorsunler.
  • ne kadar cinli getirecegini tahhahut etmismi,ne indirimler verilmis,hangi sezonda getirecek,bilen varmi,yoksa gene reklama yonelik bir anlasmami,ayrica bir tur operatoru istedigi yere turist getirir,bu anlasmanin detaylarini acarmisiniz,anlayalim
  • TUİ veya herhangi bir şirket herhangi bir turisti Turkiyeye getirmek için Truzim bakanlığı ile ne anlaşması imzalamak zorunda anlıyamadım.
  • YOK YOK. BİZ BU ANGARYA İŞLERLE UĞRAŞMAYALIM. AMERİKAYA RİCA EDLİM,YUANİSTSNIN BİLE KABUL ETMEDİĞİUCAK GEMİLERİNİ TÜRKİYEYE GETİRSİN CONİLER MARMARİSTE TATİL YAPSIN. 5 BİN ASKERE 5BİN TÜRK KIZI. BU SEKTÖRDEN İYİ PARA KAZANIYORUZ. KIZLARIMIZIN HEPSİNİ TURIZME YÖNLENDİRELİM. HEPSİ CONİLERE HİZMET EDİP TURİZMİ CANLANDIRSINLAR.
  • yediğimiz büyük bir gemi var hatırladınızmı,
  • kültürlerin dinlerin birlestiği hataya mutlaka uğrasınlar .
  • bende arkadaşa katılıyorum bıktık bu pinti avrupalılardan
  • Gelsinler Türk Konuk severlikleriyle tanışsınlar, ama bir şartla Türkleri kopyalamamak kaydıyla... :))))
  • çinliler artan nüfüsu ve de alım güçleri gittikçe artan durumları ile yurt dışına çıkıyorlar ve de para harcıyorlar. asya da en fazla çılgınca para harcayan alışveriş manyağı koreliler, japonlardan sonra çinliler gelelibilir..gelsinler buyursunlar pinti avrupalılardan bir şey olmaz zaten avrupa krizde adamlar şimdi 100 erou ile 1 ay tatil yapmaya gelirler türkiyeye.. araplarda tekrar Türkiyeye geliyorlar artık ciddi para da harcıyorlar.. avrupalı aldığı emekli maaşı ile ayın sonunu zor getiriyor..
  • is yapanda bir iki kisi var galiba. Gelsin Cin, kapilarimiz acik :)
Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan İTB (Berlin Turizm Fuarı) Türkiye’nin şovuyla başladı. Türkiye doğusundan batısına tüm illeri ile temsil edildiği fuarda Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın sürpriz açıklamasıyla fuara katılanları heyecanlandırdı.

Bakan Günay fuarda yaptığı basın toplantısında Avrupa’nın en büyük tur operatörü TUI ile Çinli turistlerin Türkiye’ye getirilmesi için anlaştıklarını belirtti.

TUI genel Müdürü Dr. M Frenzel ile birlikte açıklama yapan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Çinli turistlerin Avrupalı turistler gibi deniz, güneş, kum tercih etmediklerini belirterek “Çinliler daha çok doğa, kültür, dini inanç ve arkeolojik yerleri merak ediyor. Ülkemiz bu konuda zengin bir yapıya sahip. İşte bu zenginliği turizme kazandırmak için TUI ile anlaştık. TUI Çinli turistleri ülkemize getirecek” dedi.

TUI Genel Müdürü Dr.M. Frenzel ise Asya kıtasının turizm alanında ihmal edilmemesi gerektiği ifade ederek “Şu anda Avrupa turizm açısından birinci durumda. Ama on yıl sonra Asya kıtası Avrupa ile yarışır duruma gelecek. Biz bu öngörüyü şimdiden yaparak Çin hükümeti ile imkansızı gerçekleştirdik. Çin hükümeti ile tur operatörü olarak anlaşmak zor. Ama uzun uğraşlar sonrasında biz tur operatörü olarak Çinli turistleri yurtdışına çıkartacak anlaşmayı yaptık. Türkiye bizim en iyi satış yaptığımız ülke. Çinli turistleri Türkiye’ye getirmek için çok çalışacağız” dedi.

Anlaşmanın kaç yılı kapsadığı ve ne kadar turist getirileceği konusunda bilgi verilmedi.



AirportHaber.com Berlin
DEV ANLAŞMA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 12 yıl önce
Cok iyi gelsinler tabii ki dandik paris`e bile 60-70 milyon kisi gidiyor her yil.Turkiye her anlamda dunyanin en guzel ulkesi gelsinlerde ulke gorsunler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne kadar cinli getirecegini tahhahut etmismi,ne indirimler verilmis,hangi sezonda getirecek,bilen varmi,yoksa gene reklama yonelik bir anlasmami,ayrica bir tur operatoru istedigi yere turist getirir,bu anlasmanin detaylarini acarmisiniz,anlayalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TUİ veya herhangi bir şirket herhangi bir turisti Turkiyeye getirmek için Truzim bakanlığı ile ne anlaşması imzalamak zorunda anlıyamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
YOK YOK. BİZ BU ANGARYA İŞLERLE UĞRAŞMAYALIM. AMERİKAYA RİCA EDLİM,YUANİSTSNIN BİLE KABUL ETMEDİĞİUCAK GEMİLERİNİ TÜRKİYEYE GETİRSİN CONİLER MARMARİSTE TATİL YAPSIN. 5 BİN ASKERE 5BİN TÜRK KIZI. BU SEKTÖRDEN İYİ PARA KAZANIYORUZ. KIZLARIMIZIN HEPSİNİ TURIZME YÖNLENDİRELİM. HEPSİ CONİLERE HİZMET EDİP TURİZMİ CANLANDIRSINLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yediğimiz büyük bir gemi var hatırladınızmı,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kültürlerin dinlerin birlestiği hataya mutlaka uğrasınlar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bende arkadaşa katılıyorum bıktık bu pinti avrupalılardan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gelsinler Türk Konuk severlikleriyle tanışsınlar, ama bir şartla Türkleri kopyalamamak kaydıyla... :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çinliler artan nüfüsu ve de alım güçleri gittikçe artan durumları ile yurt dışına çıkıyorlar ve de para harcıyorlar. asya da en fazla çılgınca para harcayan alışveriş manyağı koreliler, japonlardan sonra çinliler gelelibilir..gelsinler buyursunlar pinti avrupalılardan bir şey olmaz zaten avrupa krizde adamlar şimdi 100 erou ile 1 ay tatil yapmaya gelirler türkiyeye.. araplarda tekrar Türkiyeye geliyorlar artık ciddi para da harcıyorlar.. avrupalı aldığı emekli maaşı ile ayın sonunu zor getiriyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
is yapanda bir iki kisi var galiba. Gelsin Cin, kapilarimiz acik :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000