14 Nisan 2013, Pazar 10:30:31

DENKTAŞ: "CYPRUS AIRWAYS İÇİN HAZIRIZ"

KKTC Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş yazılı bir açıklama yaparak. "Güney Kıbrıs makamlarının %50 ortaklık kabul etmesi halinde Kıbrıs Havayollarını kurtarmak ve Kıbrıs’ta yaşayan iki halkın ortak malı yapmak için yatırımcı bulmaya hazır olduğumuzun bilinmesini isterim."dedi.
  • Sayın Denktaş Cyprusy Airways için ortak arayacağına. Zamanında KTHY için yatırmcı bulsaydı da KKTC de bulunan büyük yolcu potansiyelini Özel Sektöre Peşkeş çekilmesini ve o kadar insanın işsiz kalıp mağdur olmasını önleseydi. Babasının kemikleri sızlıyordur.
  • zaten şüphe ediyordum.....şimdi emin oldum......haram paralar yavaş yavaş cıkıyor piyasaya....
  • SERDAR BEY NİHAYET KAYINPEDERİNİN BATIRDIĞI BANKASININ PARALARINI NEREDE AKLAYACAĞINI BULDU, BULDU DA YİNE KIBRISLI TÜRKLERE BİRŞEY YOK TÜH O KADAR DA ÜMİTLENMİŞTİK :)
  • kıbrısı komple almak lazım...uçağını suyunu havasına topragımıza katmamız gerekir..sonrada türkleştirme politikası yaparız...
  • Havasen denilen sendika olmasaydı bugün KTHY hala göklerde olacaktı.
  • Sayin baskanin madem okadar cok paralari varda, neden KKTHY kurtarmadilar, kendileri ozaman Turizm bakaniydi yanilmiyorsam.
  • 35 yıllık yerli hava yolunu batırmanın hesaplarını yaptınız yıllarca, şimdide rumun hava yolunu kurtarıp onların ekenomisine katkı koyacam, üstelikte azınlık yönetimde olacam!!! BU ŞAKA OLSA GEREK
  • Dönemin Hükümeti, Sn. Ahmet Derya beyin projelerine, sans tanımıs olsaydı, bugün, KTHY 11 ucaklık filo ile, cogu Avrupa ülkelerine, ucmus olacaktı, saygılar.
  • Ne rum tarafı ne de yunan ve diğer yabancı ülkeler sizi hiçbir zaman resmi olarak ülke olarak tanımayacaklar iki kere iki nasıl dört ederse bu işde öyledir.. igiltere da yaşayaan binlerce kıbrıslı işadamı var çok da varlıkları vardır bunlar arasından 100 tanesinden mesela bir ortaklık oluşumu yapılır professional yöneticilerden oluşan bir sadece yönetici grubu getirilir kıbrıs türk havayolları kurulur bu kadar nettir. yoksa bunun dışındaki oluşumda çiftlik durumuna döner yye ye babam usulü batarsın olmaz. rumlarla ortak adamlar sizi tanımıyor her seferinde kabul etmiyor yok sayıyor ama sizlerde bayılıyorsunuz onlara..rum tarafı battı işde daha da batacak göreceksiniz..babaları yunanistan daha beter oldu
  • Ahmet Derya'yı koy be şirketin başına..

KKTC DP Genel Başkanı Serdar Denktaş'ın açıklaması şöyle:

"Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin içerisine düştüğü ekonomik açmazdan kurtulabilmesinin en önemli ögesi 50 yıldır sürüncemede kalan Kıbrıs sorununa çözüm bulmaktır. Bu çerçevede Kıbrıs sorunu ile ilgili yaptığımız basın açıklamamızla da paralel olarak “ilişki artırıcı önlemler” kaçınılmazdır.

Kıbrıs Havayolları’nın bu gün geldiği noktayı ve olası akıbetini Kıbrıs Türk Hava Yollarının akıbetinden farklı görmüyoruz. Ancak burada iki halk arasında ilişki artırıcı önlem için bir fırsat  da görmekteyiz.

Güney Kıbrıs makamlarının %50 ortaklık kabul etmesi halinde Kıbrıs Havayollarını kurtarmak ve Kıbrıs’ta yaşayan iki halkın ortak malı yapmak için yatırımcı bulmaya hazır olduğumuzun bilinmesini isterim."

Serdar Denktaş

 

DENKTAŞ: "CYPRUS AIRWAYS İÇİN HAZIRIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

anka ~ 11 yıl önce
Sayın Denktaş Cyprusy Airways için ortak arayacağına. Zamanında KTHY için yatırmcı bulsaydı da KKTC de bulunan büyük yolcu potansiyelini Özel Sektöre Peşkeş çekilmesini ve o kadar insanın işsiz kalıp mağdur olmasını önleseydi. Babasının kemikleri sızlıyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
zaten şüphe ediyordum.....şimdi emin oldum......haram paralar yavaş yavaş cıkıyor piyasaya....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÜÇ KAĞITÇI ! ~ 11 yıl önce
SERDAR BEY NİHAYET KAYINPEDERİNİN BATIRDIĞI BANKASININ PARALARINI NEREDE AKLAYACAĞINI BULDU, BULDU DA YİNE KIBRISLI TÜRKLERE BİRŞEY YOK TÜH O KADAR DA ÜMİTLENMİŞTİK :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adayı alalım ~ 11 yıl önce
kıbrısı komple almak lazım...uçağını suyunu havasına topragımıza katmamız gerekir..sonrada türkleştirme politikası yaparız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sky ~ 11 yıl önce
sen ne içtin bize de söylesene
KTHY ~ 11 yıl önce
Havasen denilen sendika olmasaydı bugün KTHY hala göklerde olacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turizmci ~ 11 yıl önce
Sayin baskanin madem okadar cok paralari varda, neden KKTHY kurtarmadilar, kendileri ozaman Turizm bakaniydi yanilmiyorsam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bırakın konuşsun ~ 11 yıl önce
35 yıllık yerli hava yolunu batırmanın hesaplarını yaptınız yıllarca, şimdide rumun hava yolunu kurtarıp onların ekenomisine katkı koyacam, üstelikte azınlık yönetimde olacam!!! BU ŞAKA OLSA GEREK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uk ~ 11 yıl önce
Dönemin Hükümeti, Sn. Ahmet Derya beyin projelerine, sans tanımıs olsaydı, bugün, KTHY 11 ucaklık filo ile, cogu Avrupa ülkelerine, ucmus olacaktı, saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
u ~ 11 yıl önce
Cok dogru soyluyorsun ama sizin su sendika olmasaydi k.t.h. yollari iki kati buyumustu vede halafaliyetlerini avrupanin disna bile tasimisti
camaroth ~ 11 yıl önce
Ne rum tarafı ne de yunan ve diğer yabancı ülkeler sizi hiçbir zaman resmi olarak ülke olarak tanımayacaklar iki kere iki nasıl dört ederse bu işde öyledir.. igiltere da yaşayaan binlerce kıbrıslı işadamı var çok da varlıkları vardır bunlar arasından 100 tanesinden mesela bir ortaklık oluşumu yapılır professional yöneticilerden oluşan bir sadece yönetici grubu getirilir kıbrıs türk havayolları kurulur bu kadar nettir. yoksa bunun dışındaki oluşumda çiftlik durumuna döner yye ye babam usulü batarsın olmaz. rumlarla ortak adamlar sizi tanımıyor her seferinde kabul etmiyor yok sayıyor ama sizlerde bayılıyorsunuz onlara..rum tarafı battı işde daha da batacak göreceksiniz..babaları yunanistan daha beter oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basarılar ~ 11 yıl önce
Ahmet Derya'yı koy be şirketin başına..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000