18 Aralık 2014, Perşembe 08:08:48

DENİZLİ'YE 2. HAVALİMANI TALEBİ

Denizlili iş adamları kente yeni bir havalanı yapılmasını istiyor.
  • Çardak geçmişte askeri amaçla yapılmış ve kış boyunca etrafında yoğun sis oluşan bir noktaya kurulmuş havalimanı...en başında hiç yenileme yapılmaması (terminal vs...) ve sivil havacılığa açılmaması gerekirdi diye düşünüyorum. Böylece kentin ihtiyaçlarına uygun yeni bir havalimanı yapılabilirdi. plansızlığın sonucu böyle ne yazık ki...hinterlandı bile olmayan denizli merkez dışına da hitap etmeyen bir h.limanı.
  • DHMİ sitesindeki bilgiye göre Denızli'ye uzaklık 65 km. En uzak diyerek 2. havalimanı isterken hiç havalimanı olmayan illeri "yok" saydınız herhalde... İzin verin de havayolu ile seyahat etme imkanına kavuşmak ayrıcalığının bedeli olarak karayolu ile sadece 65 km seyahat edin...
  • Sanayii kentiymis, mevcut meydanı uluslararası kullanıma hazırladınız, beşer onar KARGO uçağı indirdiniz de biz mi görmedik?
  • Millet otogar gibi havaalanı istiyor ya siz önce seferleri doldurun da sonra konusun yazın bi tatile ucuz biletle ucun sonra da isteyin oldu !!! Arkadas bi doyamadınız havaalanına!
  • Beyefendi 5 saat beklemiş, tabii ki yeni havaalanı lazım. Hepi topu 4 sefer var, yeni onları bir doldurun.
  • herşeyi devletten beklemeyin, yer gösterin çed raporunu alın ve de fayda/maliyet analizi yaptırın.haa birde hızlı tren isteyin beyler...
  • Isteyin anasini satim tayyip amca yapar sadece antalya kas a yapmazlaar dalaman la antalya arasina sıkıstık kaldik turizimiyle hal sebze uretimiyle hersey mevcut.
  • Once kutu gibi olan kucucuk terminali doldurun. Yeni havalimani ne demek.kanalizasyondan para akiyor sanki
  • Havalimanina tren vs.. hixli bir sekilde merkezden bagalanalim diyeceklerine. Yeni havalimani isteriz diyorlar. Cok istiyrolarsa kendileri toplasinlar parayi yapsinlar. Tututan yok sizi
  • Once oturup biz neden dunya textil pazarini kaybettik ve kaybetmeye devam ediyoruz diye dusunun. Sanayi kentiymis!!! 15 yil onceydi o senin dedigin.

Denizlili iş adamları kente yeni bir havalanı yapılmasını istiyor. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, "Çardak yazlık havaalanı. Denizli'nin devamlı uçabileceği bir havaalanına ihtiyacı var. Denizli sanayi kenti. Ancak ben geçen hafta İstanbul'da havaalanında 5 saat bekledim. Bizden başka bekleyen yoktu" dedi.

Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, her kış bu sorunun yaşandığını ve Çardak Havaalanı'nın yerinin yanlış olduğunu yıllardan beri dile getirdiklerini söyledi.

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, "Çardak şehir merkezine en uzak hava alanlarından bir tanesi. Yeni bir havaalanı yapılıncaya kadar seferlerin sıklaştırılması ve öğle saatlerine seferlerin konulması uygun olur düşüncesindeyim" diye konuştu. 

DENİZLİ'YE 2. HAVALİMANI TALEBİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

orhanv. ~ 9 yıl önce
Çardak geçmişte askeri amaçla yapılmış ve kış boyunca etrafında yoğun sis oluşan bir noktaya kurulmuş havalimanı...en başında hiç yenileme yapılmaması (terminal vs...) ve sivil havacılığa açılmaması gerekirdi diye düşünüyorum. Böylece kentin ihtiyaçlarına uygun yeni bir havalimanı yapılabilirdi. plansızlığın sonucu böyle ne yazık ki...hinterlandı bile olmayan denizli merkez dışına da hitap etmeyen bir h.limanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YİNE OBJEKTİF... ~ 9 yıl önce
DHMİ sitesindeki bilgiye göre Denızli'ye uzaklık 65 km. En uzak diyerek 2. havalimanı isterken hiç havalimanı olmayan illeri "yok" saydınız herhalde... İzin verin de havayolu ile seyahat etme imkanına kavuşmak ayrıcalığının bedeli olarak karayolu ile sadece 65 km seyahat edin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi canim ~ 9 yıl önce
Sanayii kentiymis, mevcut meydanı uluslararası kullanıma hazırladınız, beşer onar KARGO uçağı indirdiniz de biz mi görmedik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otogar ~ 9 yıl önce
Millet otogar gibi havaalanı istiyor ya siz önce seferleri doldurun da sonra konusun yazın bi tatile ucuz biletle ucun sonra da isteyin oldu !!! Arkadas bi doyamadınız havaalanına!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meka ~ 9 yıl önce
Beyefendi 5 saat beklemiş, tabii ki yeni havaalanı lazım. Hepi topu 4 sefer var, yeni onları bir doldurun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işadamı ~ 9 yıl önce
herşeyi devletten beklemeyin, yer gösterin çed raporunu alın ve de fayda/maliyet analizi yaptırın.haa birde hızlı tren isteyin beyler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Isteyin anasini satim tayyip amca yapar sadece antalya kas a yapmazlaar dalaman la antalya arasina sıkıstık kaldik turizimiyle hal sebze uretimiyle hersey mevcut.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ltay ~ 9 yıl önce
Once kutu gibi olan kucucuk terminali doldurun. Yeni havalimani ne demek.kanalizasyondan para akiyor sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fjfj ~ 9 yıl önce
Havalimanina tren vs.. hixli bir sekilde merkezden bagalanalim diyeceklerine. Yeni havalimani isteriz diyorlar. Cok istiyrolarsa kendileri toplasinlar parayi yapsinlar. Tututan yok sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Andro ~ 9 yıl önce
Once oturup biz neden dunya textil pazarini kaybettik ve kaybetmeye devam ediyoruz diye dusunun. Sanayi kentiymis!!! 15 yil onceydi o senin dedigin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000