27 Mart 2009, Cuma 14:56:00

Deniz Baykal; "Aranan bölgenin tam tersi yerde bulundu"

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Deniz Baykal, kazaya ilişkin açıklamada bulundu.
  • Yanlış olan birşeyler değil çok şeyler var.İnsanlar göz göre göre öldüler.İHA muhabirinin konuşması hala kulaklarımızda.
  • Herkez elinden geleni yapmistir, onlari kurtarmaya gidenler bilene ölümle karsi karsiya kaldi, size yaziklar olsun.... Büyük Adami Kaybettik... Cok büyüksün Muhsin abi.... Deniz Baykal sen Muhsin yazicioglunun M sinin kadar degersiz bir insansin....
  • SİZİN YAPAMADIGINIZI 17 KOYLU VATANDAS YAPTI AMAN ONLARIDA BIZDEN ONCE NASIL BULURSUNUZ DIYE ERGENEKON KAPSAMINDA YARGILAMAYIN SAKIN..UNUTMAYIN Kİ ALLAH HERŞEYİ BİLEN VE GÖRENDİR..BU DEVRAN ELBET BİRGUN DÖNER YERE BASMAYAN O AYAKLARINIZ YERLERDE SURUNUR..
  • BBPLİYİM AKPLİLERE SESLENIYORUM SİZ BAYKALA KURBAN OLUN TAMAMMI..BİRİNİ ELEŞTİRMEN İÇİN ÖNCE ONDAN ÜSTÜN OLACAKSIN BIRAKIN BİR BAKANINIZI SIRADAN BİR İLÇE BAŞKANINIZ OLSAYDI O HELIKOPTERDE 15 DK DA BULMUSTUNUZ..AMA ALLAH BUYUK BU VEBALIN ALTINDAN KALKAMAYACAKSINIZ..PAZAR GUNU AND OLSUN Kİ SANDIKLAR YUZUNUZDE PATLAYACAK OSMANLI ŞAMARI GİBİ..
  • deniz baykal, sorumlu kimde ?? AKP demi ?!!?? 3000 bin kisi ariyor, sen kalkip ne diyorsun... Allahtan Kork be.. dogdugun güne lanet olsun!
  • thy ucagi dustugunde pilotu teknik sorunu osu busu incelendi bu helikopter hangi firmaya ait teknik bakimlari firmanin yoneticisi ali sabanci bunlar niye konusulmuyor hadi buradan yakin...
  • Sayın Baykal ve arkadaşları, tek baz istasyonundan alınan gsm sinyallerinden dolayı enkazın lx30 km² alanda bulunabileceğini duymamışlar galiba.
  • bugüne kadar ülkeme ne faydam mı oldu ? benim bugüne kadar baykal'a oy vermemem ülkeme ve milletime en büyük hizmettir.. Kendisi gibi bir halt beceremeyen ancak ve ancak muhalefette kalıp , hiç bir sorumluluk almadan bedavadan maaş alan bir şahsiyetsiz Yüce Atatürk'ün adını kendi adıyla yanyana koymamalıdır. Atatürk hizmet adamıydı , Baykal ilelebet muhalefetle yükümlü. Atatür
  • kendine bak önce ne faydan oldu bu ülkeye bu güne kadar
  • YA BIRAKIN BURADA YOK CHP BÖYLE YAPTI YOK ŞÖYLE YAPTI İNSANLAR ÖLDÜ DİRİYE SAYGINIZ YOK BARİ ÖLÜYE SAYGINIZ OLSUN KABUL ETMENİZ LAZIM Kİ DENİZ BAYKAL DOĞRU SÖYLEMİŞ YANLIŞ YERDE ARAMA YAPILMIŞ VE EN ÖNEMLİSİ ORADA ÖLENLERDEN EN AZINDAN 2 KİŞİ DONARAK ÖLDÜ BUNU HERKES BİLİYOR BU KİMİN HATASI BELLİ ÇÜNKÜ ERGENEKON DEDİNİZ HEPSİNİ BULDUNUZ VE DÜŞEN HELİKOPTERDE BIRKAIN SİNYALİZASYON SİSTEMİ OLMASIN 6*2 EN AZ 12 ADET CEP TELEFONUNDAN BU İNSANLARI BULAMADINIZ YA BIRAKIN ŞU YALAN İFTİRALARI CHP BANKA BATIRMIŞ O OLMUŞ BU OLMUŞ AMA KİMSE GÖZ GÖRE GÖRE İNSANLARI ÖLÜME SÜRÜKLEMEMİŞ BEN İNANAMIYORUM DAHA DOĞRUSU İNANMIYORUM Kİ BU KİŞİLER İÇİN MÜDAHALE TAM OLSUN (BU ARADA BİLMENİZİ İSTERİM Kİ ASLA CHPLİ DEĞİLİM)

CHP Lideri Deniz Baykal; "Zor ve dağlık bir coğrafyamız var. Gerekli çalışmalar yapılıyor ama bize gelen bilgiler enkazın aranan bölgenin tam tersi bir yerde yaklaşık 20 kilometre farklı bir bölgede bulunduğu yönünde. Biz CHP olarak bu işe destek veririz. Ama yanlış olan bir şeyler var. Bu yanlış enkazın farklı bir bölgede bulunmasından da anlaşılıyor" dedi.

Deniz Baykal; "Aranan bölgenin tam tersi yerde bulundu"

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 15 yıl önce
Yanlış olan birşeyler değil çok şeyler var.İnsanlar göz göre göre öldüler.İHA muhabirinin konuşması hala kulaklarımızda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Herkez elinden geleni yapmistir, onlari kurtarmaya gidenler bilene ölümle karsi karsiya kaldi, size yaziklar olsun.... Büyük Adami Kaybettik... Cok büyüksün Muhsin abi.... Deniz Baykal sen Muhsin yazicioglunun M sinin kadar degersiz bir insansin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SİZİN YAPAMADIGINIZI 17 KOYLU VATANDAS YAPTI AMAN ONLARIDA BIZDEN ONCE NASIL BULURSUNUZ DIYE ERGENEKON KAPSAMINDA YARGILAMAYIN SAKIN..UNUTMAYIN Kİ ALLAH HERŞEYİ BİLEN VE GÖRENDİR..BU DEVRAN ELBET BİRGUN DÖNER YERE BASMAYAN O AYAKLARINIZ YERLERDE SURUNUR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BBPLİYİM AKPLİLERE SESLENIYORUM SİZ BAYKALA KURBAN OLUN TAMAMMI..BİRİNİ ELEŞTİRMEN İÇİN ÖNCE ONDAN ÜSTÜN OLACAKSIN BIRAKIN BİR BAKANINIZI SIRADAN BİR İLÇE BAŞKANINIZ OLSAYDI O HELIKOPTERDE 15 DK DA BULMUSTUNUZ..AMA ALLAH BUYUK BU VEBALIN ALTINDAN KALKAMAYACAKSINIZ..PAZAR GUNU AND OLSUN Kİ SANDIKLAR YUZUNUZDE PATLAYACAK OSMANLI ŞAMARI GİBİ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
deniz baykal, sorumlu kimde ?? AKP demi ?!!?? 3000 bin kisi ariyor, sen kalkip ne diyorsun... Allahtan Kork be.. dogdugun güne lanet olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy ucagi dustugunde pilotu teknik sorunu osu busu incelendi bu helikopter hangi firmaya ait teknik bakimlari firmanin yoneticisi ali sabanci bunlar niye konusulmuyor hadi buradan yakin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın Baykal ve arkadaşları, tek baz istasyonundan alınan gsm sinyallerinden dolayı enkazın lx30 km² alanda bulunabileceğini duymamışlar galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bugüne kadar ülkeme ne faydam mı oldu ? benim bugüne kadar baykal'a oy vermemem ülkeme ve milletime en büyük hizmettir.. Kendisi gibi bir halt beceremeyen ancak ve ancak muhalefette kalıp , hiç bir sorumluluk almadan bedavadan maaş alan bir şahsiyetsiz Yüce Atatürk'ün adını kendi adıyla yanyana koymamalıdır. Atatürk hizmet adamıydı , Baykal ilelebet muhalefetle yükümlü. Atatür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kendine bak önce ne faydan oldu bu ülkeye bu güne kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YA BIRAKIN BURADA YOK CHP BÖYLE YAPTI YOK ŞÖYLE YAPTI İNSANLAR ÖLDÜ DİRİYE SAYGINIZ YOK BARİ ÖLÜYE SAYGINIZ OLSUN KABUL ETMENİZ LAZIM Kİ DENİZ BAYKAL DOĞRU SÖYLEMİŞ YANLIŞ YERDE ARAMA YAPILMIŞ VE EN ÖNEMLİSİ ORADA ÖLENLERDEN EN AZINDAN 2 KİŞİ DONARAK ÖLDÜ BUNU HERKES BİLİYOR BU KİMİN HATASI BELLİ ÇÜNKÜ ERGENEKON DEDİNİZ HEPSİNİ BULDUNUZ VE DÜŞEN HELİKOPTERDE BIRKAIN SİNYALİZASYON SİSTEMİ OLMASIN 6*2 EN AZ 12 ADET CEP TELEFONUNDAN BU İNSANLARI BULAMADINIZ YA BIRAKIN ŞU YALAN İFTİRALARI CHP BANKA BATIRMIŞ O OLMUŞ BU OLMUŞ AMA KİMSE GÖZ GÖRE GÖRE İNSANLARI ÖLÜME SÜRÜKLEMEMİŞ BEN İNANAMIYORUM DAHA DOĞRUSU İNANMIYORUM Kİ BU KİŞİLER İÇİN MÜDAHALE TAM OLSUN (BU ARADA BİLMENİZİ İSTERİM Kİ ASLA CHPLİ DEĞİLİM)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000