05 Kasım 2010, Cuma 08:04:19

Denetim uçağı göz açtırmıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralanan deniz denetim uçağı İzmit Körfezinde 4 yılda yaptığı 972 denetimle istismarcıların korkulu rüyası haline geldi.
  • T.C nin her belediyesi böyle ucus yapabilse..
  • magazin değeri yok,bize dedikodu yapabileceğimiz,özellikle sivil-asker çatışması yaratacak haber lazım :) (şaka bir yana ben de tebrik ederim)
  • Birisi iyi bir şeyler yapmış, güzel bir işe imza atmış niye yorum yapılsın ki!!! Burada yorum yapanlar sadece karalamak için yorum yapıyor.
  • antalyadaki belediyenin kiraladığı uçakta nedense hiç uçmuyor ama uçmuş gibi oluyor sanki nedense. Belediyenin malı deniz.
  • nasıl yorum yapılmamış bu habere hayret ediyorum....Tebrikler denizlerimizi koruyanlara!!!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez'i korumak için kiralanan "Deniz Denetim Uçağı" Körfez'i kirletenlere göz açtırmıyor. Büyükşehir tarafından hizmete sokulduğu tarihten bu yana gemilerin ve fabrikaların denize atık bırakma oranında ciddi düşüş yaşandı. Karada da yangınlar gibi olumsuz vakaların erken tespitinde kullanılan Büyükşehir Belediyesi Deniz Denetim Uçağı 2007 yılı Ağustos ayından itibaren düzenli olarak hizmet veriyor. İlk yılın 5 ayında 90 kez denetime çıkan uçak sayesinde yaklaşık 40 bin TL cezai işlem uyguladı. Denetimlerini aralıksız sürdüren uçak ile bugüne kadar 972 denetim yapıldığı ve yaklaşık 1 milyon 228 bin 745 TL cezai işlem uygulandığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, deniz kirliliği başta olmak üzere çevre korumaları için hizmete sokulan 'Deniz Denetim Uçağı' ile daha etkili denetim yaptıklarını söyledi.

Denetim uçağı göz açtırmıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
T.C nin her belediyesi böyle ucus yapabilse..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
magazin değeri yok,bize dedikodu yapabileceğimiz,özellikle sivil-asker çatışması yaratacak haber lazım :) (şaka bir yana ben de tebrik ederim)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birisi iyi bir şeyler yapmış, güzel bir işe imza atmış niye yorum yapılsın ki!!! Burada yorum yapanlar sadece karalamak için yorum yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
antalyadaki belediyenin kiraladığı uçakta nedense hiç uçmuyor ama uçmuş gibi oluyor sanki nedense. Belediyenin malı deniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
nasıl yorum yapılmamış bu habere hayret ediyorum....Tebrikler denizlerimizi koruyanlara!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000