24 Şubat 2017, Cuma 09:18:37

DEAŞ'ı bombalayan Türk pilottan 'Nusret' taklidi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab'da DEAŞ'ı bombalayan Türk Hava Kuvvetleri pilotunun 'tuzlama' hareketi sosyal medyada günün konusu oldu.
  • uçak gemi vs bunlar sadece meslek senin yetenegin var belki, futbol oynamak gibi o kadar, abartmayın. İşini düzgün yapmadığın için dağı taşı dövdüğün için ben bir vatandaş olarak utanç duyuyorum, umarım aynı hissiyat içindesindir. Ama zor bu ülkede, acı ama gerçek. Şov yapmaya gelince de dünya birincisiyizdir.
  • Çok iyi bombalıyorsunuz da, kaç kilotonluk etkisi olan bombayla niye 3-5 zayiat verdiriyorsunuz kardeşim. Sizin yaptığınızın ilaç müptelası yaşlıların yaptığından hiç bir farkı yok. Neden mi? Gidin doktorunuza sorun, grip hastası kendi kafasına göre antibiyotik alırsa ve ben de etkisi şu kadar olan bombayla 3-5 terörist öldürürsem arada mantık açısından bir fark varmıdır? Sonra böyle hareket çekersem, mas.. Yon (self-satisfaction) yapmış sayılırmıyım? diye. El deliye hasret, biz akıllıya.
  • kiskanmayalim beyler !!!....80 milyonlik ülkede F 16 kullanan kac tane insan var sizce ??? Burada yorum yazan bazi tipler sanki karikatür figürü gibi geliyor insana. Olumsuz yorum yazanlar kimbilir nelerini verirlerdi o pilotun yerinde olmak icin !!!!!
  • Sorun bu hareketi yapması değil, uçuş esnasında bu hareketi yapmayı düşünüyor olması. Gereksiz olmuş.
  • ya ben biraz korktum o taktığı şeylerden falan ama helal :)
  • Abartilacak bir durum görmedim. Hedefi tuttursun da ne yaparsa yapsın.
  • Bazılarının ne kadar da zorunda gitmiş yigidimizin hareketi. .. sanki kumandayi bırakıp horon tepti. .neler söylediniz adama.ha burnunu kasimis ha bu hareketi yapmış. Haa bu arada kendisi asker kökenliymis
  • şu şekiller bınlerce kez tekrarlandı, hala bugun sehıt haberı alıyoruz. ben sehıt haberı alıcam ve boyle soytarılıklar yapmaya devam edecegım? mumkun degıl.
  • elbab tan şehit haberlerinin arkası kesilmiyor maalesef...show yapacağınıza dogru düzgün işinizi yapın bi zahmet
  • resmen komedi ve ciddiyetsizlik...hav kom un son durumu....yazık üzüntü verici....işinizi yapın yeterli

Türkiye, geçtiğimiz Ağustos ayında sınırlarını teröristlerden temizlemek adına Fırat Kalkanı Harekatı'na başlamıştı. Dün itibariyle El Bab'ta Türk Silahlı Kuvvetleri'nin desteği ile birlikte Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) El Bab'ın ilçe merkezini ele geçirdi.

Günlerdir El Bab'da DEAŞ'lı teröristlere bomba yağdıran Türk askeri pilotunun, son dönemde "Nusr-Et" akımına yönelik kokpitten yaptığı paylaşım sosyal medyanın gündemine oturdu.

Görüntülerde savaş uçağı içerisindeki pilot, meşhur 'salt-bae' hareketini yaptı. Pilotun bu videosu ise onbinlerce etkileşim aldı. 

DEAŞ'ı bombalayan Türk pilottan 'Nusret' taklidi

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

ErzurumluHasan ~ 7 yıl önce
uçak gemi vs bunlar sadece meslek senin yetenegin var belki, futbol oynamak gibi o kadar, abartmayın. İşini düzgün yapmadığın için dağı taşı dövdüğün için ben bir vatandaş olarak utanç duyuyorum, umarım aynı hissiyat içindesindir. Ama zor bu ülkede, acı ama gerçek. Şov yapmaya gelince de dünya birincisiyizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Self-Satisfaction ~ 7 yıl önce
Çok iyi bombalıyorsunuz da, kaç kilotonluk etkisi olan bombayla niye 3-5 zayiat verdiriyorsunuz kardeşim. Sizin yaptığınızın ilaç müptelası yaşlıların yaptığından hiç bir farkı yok. Neden mi? Gidin doktorunuza sorun, grip hastası kendi kafasına göre antibiyotik alırsa ve ben de etkisi şu kadar olan bombayla 3-5 terörist öldürürsem arada mantık açısından bir fark varmıdır? Sonra böyle hareket çekersem, mas.. Yon (self-satisfaction) yapmış sayılırmıyım? diye. El deliye hasret, biz akıllıya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 7 yıl önce
Maharet binlerce dolarlık bombayla sinek avlamakta değil. Gel de anlat işte. Bayrakla gurur duy, ithal uçakla gurur duy, askerle gurur duy. Bunlar boş işler. Hepsi politika. Iki el bir ağzı doyurmazsa bu Dünya'da sadece oksijen tüketicisi olarak varsın. Gurur karın doyurmaz.
MAHO AIR ~ 7 yıl önce
kiskanmayalim beyler !!!....80 milyonlik ülkede F 16 kullanan kac tane insan var sizce ??? Burada yorum yazan bazi tipler sanki karikatür figürü gibi geliyor insana. Olumsuz yorum yazanlar kimbilir nelerini verirlerdi o pilotun yerinde olmak icin !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maho ya ~ 7 yıl önce
imkan verilirse o amerikanın 1960 larda tasarladığı bizim öve öve bitiremediğimiz f 16 yi kullanacak çookkk vatan evladı çıkar ama buna müsade etmezler çünkü bunda bile rant var maho anladııııııııııı
ikinize birden ~ 7 yıl önce
Sizin o vakitte, o kokpitte, o topraklar uzerinde, o techizatla olmaya zaten bir yeriniz yemez; onun icin kiskanc, ezik, kustah mesajlarinizla kendinizi tatmin etmeye calisiyorsunuz. Yiyorduysa Hava Kuvvetelerinde Pilot olsaydiniz. Bu kaharamanlarin bir tarafindki(!) kil bile olamazsiniz...kesin sesinizi.
"maho ya"ya cevap ~ 7 yıl önce
ne demek imkan verilse merilse? boş muhabbetlerler bunlar. Azıcık içi dolu insan olsaydın, bu haberin altına böyle alakasız yorumlar yazmazdın. böyle yorumlarını git senin gibilerine yıllardır söylenen "milli helikopter, milli uçak, milli tank vb" yalanlarına sakla. bu ülke savunma sanayi anlamında en büyük devrim olarak kendi gemisini yaptı (öyle %12-13 değil, %60'ın üzerinde bir yerlilik payıyla ve yeni gemilerle Deniz Kuvvetlerinin teşviğiyle geliştirilen yerli silahlarla artmaktadır). bunu da bu ülkenin kendi Deniz subayları başardı. o senin gibilerin vakti zamanında casuslukla/Ergenekon'la suçladığı subaylar. o kapatılırken alkışladığın Deniz Lisesi mezunu subaylar. Daha çok laf söylerdim de ne buradaki eleştiri kriterleri ne de senin süper (!) zekan kaldırır...
Maho ya cvp ~ 7 yıl önce
harbiden tam mahoymuşsun...kafan ancak bu kadar basıyor senin...boş işlerin boş kalfasısın anlaşılan
beyceli ~ 7 yıl önce
Sorun bu hareketi yapması değil, uçuş esnasında bu hareketi yapmayı düşünüyor olması. Gereksiz olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
korktumki ~ 7 yıl önce
ya ben biraz korktum o taktığı şeylerden falan ama helal :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok ~ 7 yıl önce
Abartilacak bir durum görmedim. Hedefi tuttursun da ne yaparsa yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
air force ~ 7 yıl önce
Bazılarının ne kadar da zorunda gitmiş yigidimizin hareketi. .. sanki kumandayi bırakıp horon tepti. .neler söylediniz adama.ha burnunu kasimis ha bu hareketi yapmış. Haa bu arada kendisi asker kökenliymis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandas ~ 7 yıl önce
şu şekiller bınlerce kez tekrarlandı, hala bugun sehıt haberı alıyoruz. ben sehıt haberı alıcam ve boyle soytarılıklar yapmaya devam edecegım? mumkun degıl.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flyby ~ 7 yıl önce
korkma! sen sıcacık koltuğunda yayılmış uyurken onlar aşağıdaki silah arkadaşları için binlerce kez kahroluyorlar. sen 24 saat alarm durumunda olduğun için gece/gündüz uçuşları yüzünden biyolojik saatin bozulması ne demek bilir msin? ya da onların ailelerinin endişesini? acaba senin gibilerin çok övdüğü o siyasetçilerin sebep olduğu ve şu anda PKK'da bulunan omuzdan atılan füzelerle vurulma ihtimalini? elini vicdanına koy da bi düşün. ama pardon senin gibi yobaz zihniyetlilerde birazcık vicdan olsa bu ucuz yorumlarını kendine saklardın
cn ~ 7 yıl önce
elbab tan şehit haberlerinin arkası kesilmiyor maalesef...show yapacağınıza dogru düzgün işinizi yapın bi zahmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emkl ~ 7 yıl önce
resmen komedi ve ciddiyetsizlik...hav kom un son durumu....yazık üzüntü verici....işinizi yapın yeterli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000