12 Eylül 2014, Cuma 10:41:31

DAYAK VAKASINDA FLAŞ GELİŞME!

Kuveyt Büyükelçiliği yetkilileri, pilot Karakuş'un darbedilmesine ilişkin Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
  • Yahu adam Araplar'ı kötülemiş ama cahil Türk yazarken bile t harfini küçük yazmış yuhhhh....birde pilotmuş cahil. Ders lazımsa vereyim. Thy satış memuru Volkan
  • sevgili Atatürkü, kendi şahsi ırkçı söylemlerine alet edenler,Atatürk sizin gibi ırkçı değildi,ırkçılık insanlık suçudur.
  • Münferit işler üzerinden milletleri aşağılamayın, sakin beyler.
  • Bu haberin airport haberde ne işi var,vatandaşımıza yapılan saldırıyı kınıyoruz,şiddet ve zulüm kimden gelirse lanetliyorum.
  • Araplardan migdem bulaniyooor'
  • adam çapulcu, bedevi, çöl faresi gibi geliyor, başkentin ortasında senin subayını bir güzel pataklıyor; normal elbette... daha musul da 48 tane elçilik görevlisinin akıbeti hakkında bir bilginiz yok, adam terörist diyemediğiniz çapulcu ordusu, destek verdiğiniz, silah, mühimmat, lojistik destek sağlık hizmeti, para, güvence verdiğiniz bedeviler... toprağınızdan adam kaldırıyorlar, üstelik gerekli istihbaratı da değerlendirmeden; alman elçiliğini boşaltıyor, bizimkiler çoluk çocuk, elçi, kadın, kız, güvenlik görevlisi teslim ediyoruz. koruyamadığın elçilik görevlilerin için can güvenliğini bahane ederek yayın yasağı da koyuyorsun ki, millet anlamasın, biz senaryoyu oynayalım. döverler tabi subayını, öldürürler, tehdit ederler... süleymaniye de çuval da geçirirler, süleyman şah türbeni kuşatırlar, sınırı geçip asker, polis öldürürler, talan ederler, dayak da atarlar... ne de olsa büyük liderleri olan dünya ülkesiyiz ya... çok korkarlar..yazıklar olsun.
  • Sevgili Atatürkümüz nasılda bizi araplardan uzak tutmak için Arap harflerini kaldırdı, fes i kaldırdı, ezanı türkce yaptı!,, atamız Arapların ne şerefsiz millet olduğunu cok iyi biliyordu!!! İngilizler, her türk askeri kellesini 1altin akçe veriyorlardı basta Kuveyt li Arap lara, binlerce askerimizi kestiler bu şerefsiz Araplar!! Şimdide benim ülkemin subayını benim ülkemde dövüyorlar!! Bunlara seyirci kalmayalım lütfen!!!!!!!, Araptan dost olmaz! Arap babasin satar! Arap Kahpedir!!! Dünyanın en kahpe insanı arap dır !!! Capt.Plt. Önder
  • Hasan Tahsin gibi kullansaymış keşke TSK nın ona hibe ettiği BEYLİK silahını bu arkadaşlar asker beyler bilmem kaç yıl G3 piyade tüfeğine asık oluyorlar teğmen çıkıncaya ladar, TC halkının vergileriyle yetiştirdiği f16 pilotunun arkasında dururdu heralde.
  • Dayak yiyen çocuğun hesabını babası soruyor gibi birşey olmuş bu. Adını öğrendiniz, yarın da THY' ye pilot diye alırsınız, yaralarına merhem olursunuz, o da ballandıra ballandıra başına geleni anlatır herkese. Dayak yiyen Ali, Veli, Hakan değil, bir Mehmetçik, hemde bir Pilot Subay. Bakanlık adamı davet etmiş te sorgulamışta... Peeehh, Yarın öbür günde Binbaşı Hakan' ı çağırıp Şu Mütareke yıllarında Yüzbaşı Faruk ile İngiliz Teğmen Miller arasında geçen olayda olduğu gibi, " Niye bulaştın, alttan almadın, yoluna gitmedin Yarbayım?" diye sorarsınız artık. Olay Hakan olayı değil, üniforma, kimlik, sıfat olayıdır. Benzer her olay gazetelerin ilk sayfasına çıkmaz. Subaysan haber olursun, hem de kapak olursun. Bedeli ne olursa olsun bu şehir magandalarını çekip topuğundan vuracaksın, anlamadımı, o mermiyle mesajı kafasına sokacaksın. Yoksa bu ayıpla yaşayacak, bu milleti de yaşatacaksın. Kendini koruyamayan beni nasıl korusun?
  • Yazmis oldugun en cahil ve sacma yorum olmus bugün. Biz Türk toplumu olarak birbirimize zarar verdikce ister sagcisi olsun ister solcusu ister cemaatcisi olsun isterse akp'cisi olsun izdirirap cekiyor ah keskem bunlar olmasa demiyor muyuz? Diyoruz tabi ama elin Ermenisi Yunanlisi Fransizi bayram edip oh ne güzelde birbirilerini yiyorlar diyor, sende gelip bunlarin burada kuklaliklarini yapiyorsun. Aferin, senin gibi yabanci sevdalilari ve cahil düsünenler oldugu sürece bu ülkenin isi cok zor...

Dışişleri Bakanlığı, Kuveyt'in Ankara Büyükelçiliği  yetkililerinin, önceki gün Kurmay Yarbay Hakan Karakuş'un darbedilmesiyle ilgili  olarak bakanlığa çağrıldığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Kuveyt Büyükelçiliği Ataşesi  Emad Almohaid ile pilot Karakuş arasında, 11 Eylül'de Ankara'da, trafikle ilgili  tartışma sonrasında, Karakuş'un yaralandığı belirtilirken, Karakuş'un bakanlık  tarafından aranarak kendisinden olayla ilgili bilgi alındığı ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Abdullah Abdulaziz El Duveyk Ankara  dışında olduğundan Kuveyt Büyükelçiliği yetkilileri bakanlığımıza davet edilerek,  kendilerinden izahat talep edilmiştir. Olay tüm yönleriyle emniyet ve adli  makamlarımızca araştırılmakta olup sonucuna göre gerekli girişimlerde bulunulacak  ve gelişmeler hakkında bilgi sunulacaktır."

DAYAK VAKASINDA FLAŞ GELİŞME!

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yahu adam Araplar'ı kötülemiş ama cahil Türk yazarken bile t harfini küçük yazmış yuhhhh....birde pilotmuş cahil. Ders lazımsa vereyim. Thy satış memuru Volkan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
sevgili Atatürkü, kendi şahsi ırkçı söylemlerine alet edenler,Atatürk sizin gibi ırkçı değildi,ırkçılık insanlık suçudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Münferit işler üzerinden milletleri aşağılamayın, sakin beyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu haberin airport haberde ne işi var,vatandaşımıza yapılan saldırıyı kınıyoruz,şiddet ve zulüm kimden gelirse lanetliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Araplardan migdem bulaniyooor'

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçmiş olsun ~ 10 yıl önce
adam çapulcu, bedevi, çöl faresi gibi geliyor, başkentin ortasında senin subayını bir güzel pataklıyor; normal elbette... daha musul da 48 tane elçilik görevlisinin akıbeti hakkında bir bilginiz yok, adam terörist diyemediğiniz çapulcu ordusu, destek verdiğiniz, silah, mühimmat, lojistik destek sağlık hizmeti, para, güvence verdiğiniz bedeviler... toprağınızdan adam kaldırıyorlar, üstelik gerekli istihbaratı da değerlendirmeden; alman elçiliğini boşaltıyor, bizimkiler çoluk çocuk, elçi, kadın, kız, güvenlik görevlisi teslim ediyoruz. koruyamadığın elçilik görevlilerin için can güvenliğini bahane ederek yayın yasağı da koyuyorsun ki, millet anlamasın, biz senaryoyu oynayalım. döverler tabi subayını, öldürürler, tehdit ederler... süleymaniye de çuval da geçirirler, süleyman şah türbeni kuşatırlar, sınırı geçip asker, polis öldürürler, talan ederler, dayak da atarlar... ne de olsa büyük liderleri olan dünya ülkesiyiz ya... çok korkarlar..yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sevgili Atatürkümüz nasılda bizi araplardan uzak tutmak için Arap harflerini kaldırdı, fes i kaldırdı, ezanı türkce yaptı!,, atamız Arapların ne şerefsiz millet olduğunu cok iyi biliyordu!!! İngilizler, her türk askeri kellesini 1altin akçe veriyorlardı basta Kuveyt li Arap lara, binlerce askerimizi kestiler bu şerefsiz Araplar!! Şimdide benim ülkemin subayını benim ülkemde dövüyorlar!! Bunlara seyirci kalmayalım lütfen!!!!!!!, Araptan dost olmaz! Arap babasin satar! Arap Kahpedir!!! Dünyanın en kahpe insanı arap dır !!! Capt.Plt. Önder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 10 yıl önce
Kimse kimseyi milliyet üzerinden aşağılayamaz. Ne kadar cahilce bir yorum, Hz. Muhammed arap değilmi ? Yapılan şerefsizliktir ve askerimize yapılan densizliğin haddi bildirilmelidir. Bu yorum olaylı yoldan peygambere yapılan bir saldırıdır ve Airport Haber'in insanların dini ve manevi değerine yapılan bu saygısızlıktan ötürü yorumu derhal yayından kaldırmalıdır. Saygılarımla.Yolc.Hiz.Mmr.Abdullah.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hasan Tahsin gibi kullansaymış keşke TSK nın ona hibe ettiği BEYLİK silahını bu arkadaşlar asker beyler bilmem kaç yıl G3 piyade tüfeğine asık oluyorlar teğmen çıkıncaya ladar, TC halkının vergileriyle yetiştirdiği f16 pilotunun arkasında dururdu heralde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çocuk ~ 10 yıl önce
Dayak yiyen çocuğun hesabını babası soruyor gibi birşey olmuş bu. Adını öğrendiniz, yarın da THY' ye pilot diye alırsınız, yaralarına merhem olursunuz, o da ballandıra ballandıra başına geleni anlatır herkese. Dayak yiyen Ali, Veli, Hakan değil, bir Mehmetçik, hemde bir Pilot Subay. Bakanlık adamı davet etmiş te sorgulamışta... Peeehh, Yarın öbür günde Binbaşı Hakan' ı çağırıp Şu Mütareke yıllarında Yüzbaşı Faruk ile İngiliz Teğmen Miller arasında geçen olayda olduğu gibi, " Niye bulaştın, alttan almadın, yoluna gitmedin Yarbayım?" diye sorarsınız artık. Olay Hakan olayı değil, üniforma, kimlik, sıfat olayıdır. Benzer her olay gazetelerin ilk sayfasına çıkmaz. Subaysan haber olursun, hem de kapak olursun. Bedeli ne olursa olsun bu şehir magandalarını çekip topuğundan vuracaksın, anlamadımı, o mermiyle mesajı kafasına sokacaksın. Yoksa bu ayıpla yaşayacak, bu milleti de yaşatacaksın. Kendini koruyamayan beni nasıl korusun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaos ~ 10 yıl önce
Önce kafasına sıkın, deyin ki bu bir uyarıdır.. Bir daha yaparsa ayağına sıkarsınız. :)
Asker ~ 10 yıl önce
Asker adama bunlar sorulmaz. Savaşta ve aşkta kural da olmaz. Gerçek asker kafasına mı sıkar, daha çok yesin daha çok çıkarsın diye başka bir yerine mi, o an ki ruh haline bağlı. Dalga geçtiğini anlarsa, maymuna da çevirir. Ama şu anki ortamda o meçhul asker nerede?
Nokta nokta'ya ~ 10 yıl önce
Yazmis oldugun en cahil ve sacma yorum olmus bugün. Biz Türk toplumu olarak birbirimize zarar verdikce ister sagcisi olsun ister solcusu ister cemaatcisi olsun isterse akp'cisi olsun izdirirap cekiyor ah keskem bunlar olmasa demiyor muyuz? Diyoruz tabi ama elin Ermenisi Yunanlisi Fransizi bayram edip oh ne güzelde birbirilerini yiyorlar diyor, sende gelip bunlarin burada kuklaliklarini yapiyorsun. Aferin, senin gibi yabanci sevdalilari ve cahil düsünenler oldugu sürece bu ülkenin isi cok zor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000