05 Mart 2010, Cuma 08:39:03

Davutoğlu'nun uçağı kaza yaptı!

Mısır'da temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun uçağının Kahire Uluslararası Havaalanı'nda kaza yaptığı bildirildi.
  • Neden kayar uçak.? Allah allah herşeyi normalmiymiş? SHGM ye kızanlar nerde şimdi ? Niye Teknik Müdürün yetkisi alındı diyenler görün bakalım. Yetkisini aldı böyle oldu. Almasa ne olurdu? !!!!!!!!!!!!!!!! Allahtan hayati bir durum yok. "Cana Gelecek mala gelsin" tek sevinilecek durum bu. Kaza genellikle geliyorum der.....
  • PHOTOSHOP 'LA PES DEDİRTEN SAHTEKÂRLIK! haberinde adı geçen uçak ve firma değilmi bu? Nedense şaşırmadım. Bu uçağın freni de tutmayabilir normaldir. Hayret, Bunu üretenler düşünmemişmi iki gün uçak çalışmayınca frenlerin boşalacağını hayret!!!!!!!!!!!
  • Yerdeyken küçük bir uçağa çarptı diye! Bu kaza kimbilir bize kaça patlayacak? Türkiye de apron da çarpışmaya alıştılar şimdi uluslararası show a başladılar. Etrafında neler olup bittiğinden haberdar değilsen, ground frekansını kullanacaksın.
  • Birşey olmuş mu uçağa çok üzüldüm.....

Mısır Sivil Havacılık Kurumu'nun açıklamasına göre Davutoğlu'nu taşıyan uçak yerdeyken küçük bir özel uçağa çarptı. Kaza üzerine dün akşam Türkiye'ye dönmesi gereken Davutoğlu, sabah saatlerinde Mısır'a gelen başka bir uçakla Türkiye'ye döndü.

Türk uçağının kanadında hasar meydana geldiği kazada küçük özel uçağın ise motoru zarar gördü.

Kazaya Türk uçağının mı yoksa Mısırlı bir işadamına ait olan özel uçağın mı sebep olduğu araştırılıyor.

Davutoğlu'nun uçağı kaza yaptı!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Neden kayar uçak.? Allah allah herşeyi normalmiymiş? SHGM ye kızanlar nerde şimdi ? Niye Teknik Müdürün yetkisi alındı diyenler görün bakalım. Yetkisini aldı böyle oldu. Almasa ne olurdu? !!!!!!!!!!!!!!!! Allahtan hayati bir durum yok. "Cana Gelecek mala gelsin" tek sevinilecek durum bu. Kaza genellikle geliyorum der.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
PHOTOSHOP 'LA PES DEDİRTEN SAHTEKÂRLIK! haberinde adı geçen uçak ve firma değilmi bu? Nedense şaşırmadım. Bu uçağın freni de tutmayabilir normaldir. Hayret, Bunu üretenler düşünmemişmi iki gün uçak çalışmayınca frenlerin boşalacağını hayret!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yerdeyken küçük bir uçağa çarptı diye! Bu kaza kimbilir bize kaça patlayacak? Türkiye de apron da çarpışmaya alıştılar şimdi uluslararası show a başladılar. Etrafında neler olup bittiğinden haberdar değilsen, ground frekansını kullanacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birşey olmuş mu uçağa çok üzüldüm.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000