05 Ocak 2017, Perşembe 13:51:49

Darbeyi öven havalimanı personeli gözaltına alındı

Atatürk Havalimanında çalışan bir kişi 'darbeyi övmek ve devlet büyüklerine hakaretten' gözaltına alındı.
  • Farklı düşünmek başka hakaret etmek bambaşka birşey bunu yapamazsın.Bu ülkenin ekmeğini yiyen hiç kimse milli iradeye vurulmak istenen darbeyi övemez.
  • Adamlarin mecliste 120 fetöcü vekili var, gücleri ancak kendileri gibi düsünmeyen insanlara yetiyor. Darbenin siyasi ayagini sordugunda cevap yok. Meclis arastirma komisyonuna olayin asil karakterleri cagrilmiyor. Komisyonu yönetenlerin gecmisi en kuvvetli fetöcüler. Bunlar fetöyü birak temizlemeyi bilakis saklamaya calisiyorlar. Adamlar darbeyi bildikleri Halde engellemediler. Barbarosu havalimaninda dövdüler thy den cit yok. Walla ülkemizde hersey kötü ilerliyor ama hala bunu Kabul etmeyenler var
  • Ama gereğini yapan yok. Yurtdışındaki istasyon sorumluları ve ahl deki tgs çalışanlarından toplasan neler çıkar neler ama hepsi kendini hükümet yanlısı gibi gösteriyor. O kadar güvenlik soruşturmalarından geçildi niye hala birşeyler yapılmadı. Ne bekliyorlar?
  • Bitmez bu TÖ.... Bugün FETÖ yarın GATÖ , BETÖ , KETÖ, AKTÖ , RETÖ ... Yani sonu yok.. Adını sen koy.. Eğitim şart
  • Vay beeee , fetöcü olmayan kalmadi.. THY fetöcü, saw fetöcü... Vs Bizim köyde bir köfteci var, acaba fetöcü olabilirmi???? Gülmeyen kalmasın Eğitim şart
  • Eee thy daki fetöcüler neden ayıklanmıyor hala,, niye bekleniyor,,
  • Nekadar cok vatan haini var. Ya sevin yada terk edin.gidin defolun vatansizlar
  • Neden THY'ye taktınız kafayı? Haber baslığı AHL'deki fetocu THY'deki değil. Her kurumda kuruluşta var bu fetoculer. Neden sadece THY'de varmış gibi davranıyorsunuz? Ever Atlas'sa da pegasus'da da var SHGM'de de var AHL'de de var ve havacılık sektoru dışındaki tüm kuruluşlarda da var. Neden sadece THY topa tutuluyor?
  • Sırf yaptığı yorumdan dolayı devletimiz hemen sıradan vatandaşın tepesine çöküyor.Gücünü normal vatandaşta gösteriyor.Peki ortada fink atan asıl fetöcüler;mesela bülent arınç,melih gökçek,akp'nin en az yarısı ortada gezerken bir şey olmuyor. Adamına göre muamele yaptıkça hiç bir zaman gelişmiş ülke olamayacağız.
  • REİS'in uçağına çok dikkat edilmeli kriptolar yüklenen yemekten bakım odasına kadar hazır bekliyorlar

Atatürk Havalimanında çalışan bir kişi 'darbeyi övmek ve devlet büyüklerine hakaretten' gözaltına alındı.

Atatürk Havalimanında bir şirkette çalışan A.G.'nin sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinde 15 Temmuz darbe girişimini övüp, Cumhurbaşkanı ve devlet büyüklerine hakaret ettiğini tespit eden polisler şahsı gözaltına aldı. Atatürk Havalimanı Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan A.G. savcılığa sevk edildi.

Darbeyi öven havalimanı personeli gözaltına alındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Ülke özüne dönüyor ~ 7 yıl önce
Farklı düşünmek başka hakaret etmek bambaşka birşey bunu yapamazsın.Bu ülkenin ekmeğini yiyen hiç kimse milli iradeye vurulmak istenen darbeyi övemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hildan ~ 7 yıl önce
Adamlarin mecliste 120 fetöcü vekili var, gücleri ancak kendileri gibi düsünmeyen insanlara yetiyor. Darbenin siyasi ayagini sordugunda cevap yok. Meclis arastirma komisyonuna olayin asil karakterleri cagrilmiyor. Komisyonu yönetenlerin gecmisi en kuvvetli fetöcüler. Bunlar fetöyü birak temizlemeyi bilakis saklamaya calisiyorlar. Adamlar darbeyi bildikleri Halde engellemediler. Barbarosu havalimaninda dövdüler thy den cit yok. Walla ülkemizde hersey kötü ilerliyor ama hala bunu Kabul etmeyenler var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Münafıklar belli ~ 7 yıl önce
Ama gereğini yapan yok. Yurtdışındaki istasyon sorumluları ve ahl deki tgs çalışanlarından toplasan neler çıkar neler ama hepsi kendini hükümet yanlısı gibi gösteriyor. O kadar güvenlik soruşturmalarından geçildi niye hala birşeyler yapılmadı. Ne bekliyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üseyin ~ 7 yıl önce
Bitmez bu TÖ.... Bugün FETÖ yarın GATÖ , BETÖ , KETÖ, AKTÖ , RETÖ ... Yani sonu yok.. Adını sen koy.. Eğitim şart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üseyin ~ 7 yıl önce
Vay beeee , fetöcü olmayan kalmadi.. THY fetöcü, saw fetöcü... Vs Bizim köyde bir köfteci var, acaba fetöcü olabilirmi???? Gülmeyen kalmasın Eğitim şart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eee ~ 7 yıl önce
Eee thy daki fetöcüler neden ayıklanmıyor hala,, niye bekleniyor,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
e si sağlık ~ 7 yıl önce
bizde bekliyoruz bir ayaklansalar da ayaklarını kırsak diye.
M ~ 7 yıl önce
Nekadar cok vatan haini var. Ya sevin yada terk edin.gidin defolun vatansizlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 7 yıl önce
halen fetocu olan katıksız vatan hainidir. hemde süzülmüş ... olanından. bunlar yaşamamalı. hapis bile çok lüx. merhamete hacet yok bu soysuzlar için. ama torpilsiz kayıtsız şartsız kelle gitsin.
Üseyin ~ 7 yıl önce
Evet, eğitim şart .. KETÖ
Ccc ~ 7 yıl önce
Neden THY'ye taktınız kafayı? Haber baslığı AHL'deki fetocu THY'deki değil. Her kurumda kuruluşta var bu fetoculer. Neden sadece THY'de varmış gibi davranıyorsunuz? Ever Atlas'sa da pegasus'da da var SHGM'de de var AHL'de de var ve havacılık sektoru dışındaki tüm kuruluşlarda da var. Neden sadece THY topa tutuluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 7 yıl önce
devlet kurumu ve fetocular da havacılık sektöründe en çok o kurumda olduklarından topa tutuluyor...doğru heryerde varlar ama burası da havacılık sitesi o yüzden sadece bu sektör ile ilgili konular burada haber oluyor...
Ortada Gezenler ~ 7 yıl önce
Sırf yaptığı yorumdan dolayı devletimiz hemen sıradan vatandaşın tepesine çöküyor.Gücünü normal vatandaşta gösteriyor.Peki ortada fink atan asıl fetöcüler;mesela bülent arınç,melih gökçek,akp'nin en az yarısı ortada gezerken bir şey olmuyor. Adamına göre muamele yaptıkça hiç bir zaman gelişmiş ülke olamayacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cello ~ 7 yıl önce
REİS'in uçağına çok dikkat edilmeli kriptolar yüklenen yemekten bakım odasına kadar hazır bekliyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000