06 Mart 2011, Pazar 08:21:20

DAMADIN DÜĞÜN HEDİYESİ HELİKOPTER

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi tarihinin en pahalı siyasetçiler arası düğünlerinden birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Öyle ki, bu düğünde gelinin damada verdiği hediyeler arasında 1 helikopter de bulunuyor.
  • Bu isin 'Allah'in sonumuzu hayir etmesi' ile ne alakasi var? Bir tarafta sefiller, diger tarafta zenginler... Ikisi de insan, ikisi de akil sahibi. Birisi aklini daha fazla kullaniyor ve digerlerini somuruyor. Neden herseyi Allah'a baglama eyilimindeyiz? Neden aklimizi daha fazla kullama egiliminde degiliz????
  • sing soyad taşıyanlar hint zenginleridir.dogal bu tür hediyeler.Aziz ulu
  • Ne denir'ki bir yanda yari aç yari çiplak hintliler diger yanda bunlar hayat iste Allah sonumuzu hayra alamet etsin
Hindistan hükümetini kuran Kongre Partisi mensubu Kanwar Singh Tanwar'ın oğlu Lalit Tanwar ve Delhi'nin etkili siyasetçilerinden Sukhbir Singh'in kızı Yogita Jaunapuria'nın düğünleri harcanan para ile şimdiden büyük ses getirdi.

Çok zengin olan iki ailenin çocuklarını evlendirmeleri Hindistan'da büyük bir siyasi güç birleşmesi olarak yorumlanırken, 1 hafta süren düğünde toplam 55 milyon dolar harcandığı tahmin ediliyor.

Bir haftada 4 düğün programı organize eden aileler hafta sonu yapılacak son programa Mumbai'deki Bollywood'dan onlarca sinema yıldızı ve sanatçı ve ülkenin önde gelen siyasetçilerini davet etti. Hindistan başbakanı Manmohan Singh'in de Delhi'de 5 yıldızlı bir otelde yapılacak programa katılması bekleniyor.

Gelinin babası Sukhbir Singh, damada gelin tarafından bir A Bell 429 helikopter hediye edildiğini doğrularken, sade bir düğün yaptıklarını iddia etti.

Yerel medyada çıkan haberlere göre, geçen hafta yapılan ön programda davetlilere gümüş bir küvi, özel takım elbise ve her kişiye 500'er dolar verildi. Bu programa 2 bin kişi katıldı. Damadın berberine ise 5 bin 500 dolar verildi.

Bu hafta sonu yapılacak son programda ise Delhi'deki bir 5 yıldızlı otelde davetlilere 100 çeşit yemek ikram edileceği ve birçok hediye verileceği bildirildi. Otelde düğünü yayınlamak için 12 dev ekran inşa edildi. Düğünün son programı pazar günü yapılacak.

Dünyada gösterişli düğünleri ile nam salan Hintliler ayrıca yastık altında tuttukları tonlarca altın merakıyla da biliniyor. Özellikle zengin aileler arasında yaygın olan şaşaalı düğünlerde gelin tarafının damada aldığı pahalı hediyeler de dikkat çekiyor.

Dünya genelinin aksine Hindistan'da hemen her düğünde gelin tarafı erkeğe göre daha çok masrafa giriyor.


DAMADIN DÜĞÜN HEDİYESİ HELİKOPTER

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu isin 'Allah'in sonumuzu hayir etmesi' ile ne alakasi var? Bir tarafta sefiller, diger tarafta zenginler... Ikisi de insan, ikisi de akil sahibi. Birisi aklini daha fazla kullaniyor ve digerlerini somuruyor. Neden herseyi Allah'a baglama eyilimindeyiz? Neden aklimizi daha fazla kullama egiliminde degiliz????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sing soyad taşıyanlar hint zenginleridir.dogal bu tür hediyeler.Aziz ulu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne denir'ki bir yanda yari aç yari çiplak hintliler diger yanda bunlar hayat iste Allah sonumuzu hayra alamet etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000