12 Ekim 2014, Pazar 09:45:33

DALAMAN'DA HEYECAN BAŞLIYOR

Dalaman Havalimanı iç hatlar terminali ihalesini 705 milyon Euro gibi rekor bir fiyatla alan YDA İnşaat, iç hatlar terminalini yeniliyor.
  • Neyi varmış Kayseri Havalimanı'ndan kat kat daha iyi,talepleri karşıladıktan sonra ama Köprüleri düşünmemişler?.
  • Dalaman ic hatlar terminalini cok sık kullanıyorum, bugune kadar hic bir yogunluk gormedim yani talebi karsiliyordu. Neden gereki oldugunu cozemedim. Dipnot: Yurtdisinda simdiye kadar 15 ulkede farkli havaalanlarinda uzun sure calistim ve halen devam etmekteyim.
  • Bencede tam isabet olur.! Temmuz Brüksel'den geldim istanbul aktarmalı. O nasıl bir bina öyle rezilik
  • Samsunu da satin alinda kurtulalim...
  • Ant kaş a da bi gonullu bulunsa da havaalani yapsalar hukumetlerde is yok
  • artık gerekliydi..

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, havalimanının, hali hazırda yaklaşık 4,5 milyon yolcuya hizmet verdiğini belirtti. Arslan, Dalaman'a 106 bin metrekare kapalı alana sahip yeni bir iç hatlar terminali kazandıracaklarını belirterek, “Yeni terminal binası teknik ve görsel açılardan çok ayrıcalıklı bir proje olacak. Mevcut dış hatlar terminali 96 bin 417 metrekare toplam kapalı alana sahip, yeni yapılacak iç hatlar terminali ise 105 bin 585 metrekare kapalı alana sahip olacak. Yeni iç hatlar terminalinin bünyesinde 8 konveyör ve 7 yolcu köprüsü bulunacak. Yani çok daha kapsamlı ve büyük bir terminali inşa edeceğiz” dedi.

Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde sürdürülen yap işlet devret projelerinin ülke ekonomisine çok önemli katkı sağladığını belirterek, “Bu vizyon çerçevesinde 'havayolu halkın yolu' sloganıyla yola çıkan, ülkemiz havacılık sektörüne damgasını vuran bu gibi büyük projelerle çok önemli bir yol kat edilmiştir" dedi.

Hüseyin Arslan, 25 yıllık işletme hakkının devir bedeli olan KDV dahil 831 milyon 900 bin Euro ve yeni yapacakları 200 milyon Euro’luk iç hatlar terminaliyle toplamda 1 milyar avroluk dev bir yatırıma imza attıklarını kaydetti.

2006 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan YDA İnşaata ait ATM Dalaman Dış Hatlar Terminalinin de işletmeciliğini yürüten firma, Mart ayında da iç hatlar terminalinin işletmesini almıştı. 

DALAMAN'DA HEYECAN BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Neyi varmış Kayseri Havalimanı'ndan kat kat daha iyi,talepleri karşıladıktan sonra ama Köprüleri düşünmemişler?.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muglali ~ 10 yıl önce
Dalaman ic hatlar terminalini cok sık kullanıyorum, bugune kadar hic bir yogunluk gormedim yani talebi karsiliyordu. Neden gereki oldugunu cozemedim. Dipnot: Yurtdisinda simdiye kadar 15 ulkede farkli havaalanlarinda uzun sure calistim ve halen devam etmekteyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yda lı ~ 10 yıl önce
Muglali yeni yapılacak bina hem iç hat hemde dış hat uçuşlarına uygun olacak. Bu durumda köprü sayısı az bile gelir.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bencede tam isabet olur.! Temmuz Brüksel'den geldim istanbul aktarmalı. O nasıl bir bina öyle rezilik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Samsunu da satin alinda kurtulalim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ant kaş a da bi gonullu bulunsa da havaalani yapsalar hukumetlerde is yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
artık gerekliydi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000