24 Nisan 2018, Salı 14:24:34

Dalaman'a yılın ilk Rus turist kafilesi geldi

Rusya’nın başkenti Moskova’dan Muğla'nın Dalaman ilçesine gelen ilk Rus turist kafilesini taşıyan uçak için YDA Dalaman havalimanında karşılama yapıldı.
  • Bu terminale yolcu geldiğine dua etsinler. İşletmeyi esnaf lokantasına versen daha iyi yapar
  • esnaf senelerdir gelen turisti duduklemese isler bu noktaya gelmezdi Biraz da kendinizde hata arayin !! Insanlara deri mont diye senelerce suni deri dandik elbiseleri montlari kakaladiniz. Pirlanti diye atom taslari kakaladiniz simdi"musteri yok" kendinize is arayin sosyal guvencesi olan
  • Dalamanın durumu içler acısı. İşleten operatör pazarlama konularında çok zayıf kaldığından yöre turizmi de olumsuz etkileniyor. Böyle turistik havalimanlarını profesyonel şirketler yönetmeli ki turizm canlansın. Havaş ve Çelebi de sizin yüzünüzden para kazanamıyor.
  • cari açık..
  • Büyük bir otelin özel uçağıyla geldiler. Otelden de dışarı adım atmıyorlar. Bunun ülkeye ne katkısı var? Geçen sene bir iki büyük otelin özel uçaklarıyla sürü sürü getirdiği ruslar çarşıya arım atmadı. Atanlar da parasız turistlerdi. Herkes iflasın eşiğinde. Bir sürü esnaf dükkan kapattı. Kimisi de borçla borç ödeyip ayakta kalmaya çalışıyor. Saçma sapan cahilin gözünü boyayan haberler bunlar.
  • Turistler bedava tatil yapacak bu sene Euro 5 lira asgari ücretini alıp gelse 1600 euroyla Kral odasında kalır :(
  • Ya karanfil ya da pasta arkasından haber haber çok büyük başarı Tebrikler
  • yakinda rus turist yada ruslar turkiyede 90 gun(3) ay kalabilecek ve pasaportsuz kimlik kartlariyla, turkiyeye elini kolunu sallayarak girebilecek, sulasiz sorusuz ,biz TC vatandaslari rusyaya hala vize ile girebiliyoruz 15 gunluk ve 30 gunluk, bazende vizemiz olmasina ragmen ulkeye rusya sokulmuyoruz ,alinmiyoruz geri yollaniyoruz ,pasaport kontrollerinde sorgulara tabi tutuluyoruz,esitsizlik ne yazikki suruyor gorunurde bir umut ne yazikki sidilik gorumuyor hani guclu turkiye bir ulkenin guclu olusu vatandaslarin vizesiz seyahat etmesidir.

Rusya’nın başkenti Moskova’dan Muğla'nın Dalaman ilçesine gelen ilk Rus turist kafilesini taşıyan uçak için YDA Dalaman havalimanında karşılama yapıldı.

Moskova’dan 238 kişi ile havalanan Anex tour - Azur Air firmasına ait uçak, YDA Dalaman Havalimanı'na indiğinde uçağın uçuş ekibi için uçakta pasta kesildi. Uçaktan inen turistlere çiçek verildi, çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Rus turistler, daha sonra kendilerini tatil yapacakları yerlere taşıyacak araçlarla havalimanından ayrıldı.

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, bölge turizmi için emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Rus turist kafilesini bölgemize getiren ilk uçak tamamen dolu gelmiştir. Sezon başında olmamıza rağmen ilk uçağın dolu gelmesi önemli bir göstergedir. Rusya, Ukrayna BDT (Birleşik Devletler Topluluğu) ülkelerinden gelen turistlerin Dalaman bölgesinde tatil yapması için çalışan Anex tour ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Rus turistler bölge turizmi açısından hayati öneme sahip. Rusya başta olmak üzere farklı destinasyonlardan Dalaman bölgesine uçuşların çoğaltılması ve penetrasyonun artırılması  için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başarılı bir turizm sezonu diliyorum” dedi.

Hedef 210 Bin Turist

Anex Tour Kontrat Müdürü Mustafa Özden ise bugün itibari ile Rusya’nın Başkenti Moskova’dan sezonun ilk uçağının Dalaman’a geldiğini belirterek şu şekilde konuştu:

“Bünyemizde yer alan havayolumuz Azur Air’a ait  Boeing 757 tipi uçağımız  toplam 238 Misafirimiz İle Dalaman Havalimanına indi. Bu uçak aynı zamanda bölgeye gelen sezonun ilk Rus Uçağı Olma Özelliğini Taşımaktadır.

Bu yıl toplamda bölgemize  Rusya’nın 10 farklı kentinden uçuşlar planladık. Sayı olarak  135 bin kapasite belirledik. Ukrayna İle birlikte BDT (Birleşik Devletler Topluluğu) ülkelerinden Dalaman’a 210 bin turistin getirilmesi  hedefleniyor.

Bu Rakam Dalaman’ın  Bu zamana kadar BDT (Birleşik Devletler Topluluğu) ve Ukrayna pazarları toplamında, tek bir operatörün ulaşmış olacağı en yüksek rakam olacaktır.

Tüm kış boyunca yoğun bir şekilde otelci partnerlerimizin de katıldığı tanıtım çalışmaları Yürütülmüştür. Başta YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç ve Marmaris Belediye Başkanımız Ali Acar olmak üzere bölgesel tanıtımlarda ilk denilebilecek yenilikte projelere birlikte imza attığımız kanısındayız,Kazan ve ve Nijniy Kamsk şehirlerinde yerel otoritelerle,özellikle Tataristan devlet başkanı Minnihanov un himayelerinde ve Başkonsolosumuzun destekleriyle yapılan çalışmalar ,  ilişkileri kalıcı hale getirecektir.Bu çalışmalar bölgemize duyulan ilgiliyi olağan üstü artırmıştır.”







Dalaman'a yılın ilk Rus turist kafilesi geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Airport ~ 6 yıl önce
Bu terminale yolcu geldiğine dua etsinler. İşletmeyi esnaf lokantasına versen daha iyi yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b763 ~ 6 yıl önce
esnaf senelerdir gelen turisti duduklemese isler bu noktaya gelmezdi Biraz da kendinizde hata arayin !! Insanlara deri mont diye senelerce suni deri dandik elbiseleri montlari kakaladiniz. Pirlanti diye atom taslari kakaladiniz simdi"musteri yok" kendinize is arayin sosyal guvencesi olan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DLM ~ 6 yıl önce
Dalamanın durumu içler acısı. İşleten operatör pazarlama konularında çok zayıf kaldığından yöre turizmi de olumsuz etkileniyor. Böyle turistik havalimanlarını profesyonel şirketler yönetmeli ki turizm canlansın. Havaş ve Çelebi de sizin yüzünüzden para kazanamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turizm ~ 6 yıl önce
cari açık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Didem ~ 6 yıl önce
Büyük bir otelin özel uçağıyla geldiler. Otelden de dışarı adım atmıyorlar. Bunun ülkeye ne katkısı var? Geçen sene bir iki büyük otelin özel uçaklarıyla sürü sürü getirdiği ruslar çarşıya arım atmadı. Atanlar da parasız turistlerdi. Herkes iflasın eşiğinde. Bir sürü esnaf dükkan kapattı. Kimisi de borçla borç ödeyip ayakta kalmaya çalışıyor. Saçma sapan cahilin gözünü boyayan haberler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bedava tatil ~ 6 yıl önce
Turistler bedava tatil yapacak bu sene Euro 5 lira asgari ücretini alıp gelse 1600 euroyla Kral odasında kalır :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her turist gelince ~ 6 yıl önce
Ya karanfil ya da pasta arkasından haber haber çok büyük başarı Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duvar ahmet ~ 6 yıl önce
Tepside pekin ördeğide sunsaydiniz ya
Duvar ~ 6 yıl önce
Duvara karsı sunacaklarmus ama sen yokmussun.
mursi ~ 6 yıl önce
yakinda rus turist yada ruslar turkiyede 90 gun(3) ay kalabilecek ve pasaportsuz kimlik kartlariyla, turkiyeye elini kolunu sallayarak girebilecek, sulasiz sorusuz ,biz TC vatandaslari rusyaya hala vize ile girebiliyoruz 15 gunluk ve 30 gunluk, bazende vizemiz olmasina ragmen ulkeye rusya sokulmuyoruz ,alinmiyoruz geri yollaniyoruz ,pasaport kontrollerinde sorgulara tabi tutuluyoruz,esitsizlik ne yazikki suruyor gorunurde bir umut ne yazikki sidilik gorumuyor hani guclu turkiye bir ulkenin guclu olusu vatandaslarin vizesiz seyahat etmesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 6 yıl önce
sen muhtaçsın. onlar değil.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000