01 Ağustos 2016, Pazartesi 13:50:22

Dalaman'a Ukrayna'dan bir uçak daha indi

Ukrayna’nın Lviv kentinden Dalaman’a dolu olarak gelen TPG/Lemar uçağı için YDA Dalaman Havalimanında özel karşılama yapıldı.
  • Dalaman Havalimani cok iyi cost control yapiyor, tum yonetimi tek personel idare ediyor. Bravo.
  • 1uçak geldi diye ne taklalar atıyoruz ülkeyi bu hale getiren herkese lanet olsun!!!
  • Tanrı'ya şükürler olsun bir uçak dolusu sarışın turist gelmiş Dalaman'a !!!! Duyduk duymadık demeyiiiiiiinnnn!!! Şaka bir yana, bana kalırsa bu bir uçak dolusu turisti arayacak hale geleceğiz!!! Her gelen turistle resim çektireceğiz!!!
  • Krasiva hepsi guzel maaşallah
  • Ukraynalılar medeni
  • Sayın "no subject", Yapılan işlerde süreklilik esastır. Karşılama tur operatörünün yeni destinasyondan ilk uçağı olduğu için yapılmıştır. TPG tur operatörü ve Lemar Tour'u oluşturdukları bu yeni rotadan dolayı tebrik ederiz. Ayrıca Ukrayna rakamları tahmininizin çok-çok üstündedir.
  • ıns guzel olur
  • HER UÇAK İÇİN HABER YAPAR HALE GELMİŞSİNİZ. HEM DE DOLU GELMİŞ ;)
  • THY Antalya-Kiev başlasın 330 larla
  • Yurtdışından gelen uçakları sayar olduk.

Ukrayna’nın Lviv kentinden Dalaman’a dolu olarak gelen TPG/Lemar uçağı için YDA Dalaman Havalimanında özel karşılama yapıldı.

Uçaktan inen yolcular için Dış Hatlar Terminalinde bir resepsiyon düzenlendi. Yolcuları “Dalaman’a Hoşgeldiniz” diyerek karşılayan YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, “ Son dönemde parlayan pazarımız Ukrayna’dan bir yolcu uçağımız daha geldi. Yolcuların bir kısmı da infotur dediğimiz acentalar. Bölgemizin tanıtımında acenta çalışanlarının etkisi büyük .Ukrayna’nın çok güzel ve sevimli kenti Lviv’den geliyorlar.” dedi.

Ukrayna’da Dalaman ve Türkiye Sevgisi

Ukrayna’nın farklı kentlerinde Türkiye’nin popüler olduğunu ve Dalaman Bölgesinin giderek daha fazla tanındığını ve tanındıkça daha çok sevildiğine işaret eden Güvenç, şunları söyledi: “Bu operasyonu düzenleyen risk alarak uçak koyan TPG isimli Ukraynalı tur operatörüne ve onun Türkiye'de ki incoming acentası olan Lemartur'a teşekkür ediyoruz. Emeklerine ve harcadıkları çabalarına destek çıkıyoruz. Tahmin ediyorumki bu gelişmeler daha da artarak hızlanacak ve Ukrayna’dan Dalaman’a gelen turist sayısında bu sene sayı itibari ile rekor kırılacak. Bütün gelecek yıllar içinde iyi bir taban oluşturacak”

Ukrayna’nın Lviv kentinden Dalaman’a gelen turistler ise Dalaman’a ilk defa geldiklerini anlatarak, “Özelikle Dalaman, Marmaris, Fethiye bölgesinin tarihi ve doğal güzellikleini merak ediyoruz. Ülkemizde bu bölgede yapılan mavi yolculuk çok ilgi çekiyor” diye konuştular.







Dalaman'a Ukrayna'dan bir uçak daha indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Tek ~ 8 yıl önce
Dalaman Havalimani cok iyi cost control yapiyor, tum yonetimi tek personel idare ediyor. Bravo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 8 yıl önce
1uçak geldi diye ne taklalar atıyoruz ülkeyi bu hale getiren herkese lanet olsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaaaaa bir uçak gelmiş ~ 8 yıl önce
Tanrı'ya şükürler olsun bir uçak dolusu sarışın turist gelmiş Dalaman'a !!!! Duyduk duymadık demeyiiiiiiinnnn!!! Şaka bir yana, bana kalırsa bu bir uçak dolusu turisti arayacak hale geleceğiz!!! Her gelen turistle resim çektireceğiz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hjkl ~ 8 yıl önce
Krasiva hepsi guzel maaşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok artık ~ 8 yıl önce
bunlara güzel diyorsanız madenine gitseniz yıkıma başlarsınız, fenalar
ukrayna ~ 8 yıl önce
Ukraynalılar medeni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DLM AIRPT ~ 8 yıl önce
Sayın "no subject", Yapılan işlerde süreklilik esastır. Karşılama tur operatörünün yeni destinasyondan ilk uçağı olduğu için yapılmıştır. TPG tur operatörü ve Lemar Tour'u oluşturdukları bu yeni rotadan dolayı tebrik ederiz. Ayrıca Ukrayna rakamları tahmininizin çok-çok üstündedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 8 yıl önce
ıns guzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VAY VAY ~ 8 yıl önce
HER UÇAK İÇİN HABER YAPAR HALE GELMİŞSİNİZ. HEM DE DOLU GELMİŞ ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CORAL ~ 8 yıl önce
THY Antalya-Kiev başlasın 330 larla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ınce ~ 8 yıl önce
Yurtdışından gelen uçakları sayar olduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 8 yıl önce
çok güzel bir yorum umarım koyunlar da anlamıştır
Turgay Yılmaz ~ 8 yıl önce
DLM ve BJV havalimanlari yap işlet devlet kontratlari gereği garanti edilen dış hat yolcusunun yarısını yakalayamadı. DHMI kasasından çok para ödeyecek işletmecilere. Osmangazi köprüsü gibi
tezek ~ 8 yıl önce
Nasilki Rusyadan gaz gelmezse tezek yakiyoruz, Turist gelmezse multeci yerlestiririz tatil koylerine der bir kesim. Sonra sen yine devreleri yakarsin:)) Hem bu sene rekor kiracagiz yersen. Yemezsen haber ver biz sana rekor kirdigimizi kabul ettirmesini biliriz :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000