26 Mart 2016, Cumartesi 08:43:59

Dalaman'a ilk İngiliz kafilesi ulaştı

İngiltere'den Dalaman Havalimanına gelen, 400 İngiliz turistten oluşan sezonun ilk kafilesi, çiçeklerle karşılanarak baklava ve lokum ikram edildi.
  • Yanlış dış politikalar sonucu ne hallere düştük. Dilenci gibi olduk.
  • eİkliğimiz son derece vahim
  • fethiyeli,kaymakam neden karşılar bu ingiliz ayak takımını anlamam,bunlar ingilterede kapıcı,çöpcü,postacı gibi işlerden emekli olmuş alt gelirli insanlar,buraya bizi sevdikleri için değil ucuz ve sıcak olduğu için geliyorlar ayrıca hepsinin evi var ve a101,bim müdavimleri,evlerini diğer ingilizlere kiralayıp vergide vermezler,
  • Allah hotelde calisan kardeslerime yardim etsin.
  • Bence karsilamada cok eksik var avrupalilar bizi daha cok yalaka olarak tanio. Koskoca turistlere en azindan icisler bakani karsilamalidi,ayip etmisniz.Insallah Turkler bizi kotu karsiladi demezler.hadin benim milletim yuzumuzu kara cikartmayin.
  • Ulke misavirperverligi acisindan guzel uygulama olmus devaminin gelmesi umidiyle
  • Batılıların çoğunluğunun Türkler hakkında ki önyargıları malum. Şu görgüsüz İngilizler e bak yüzlerinde bir tebessüm bile yok sanki her gün baklava yiyorlar açlar. Bazılarının burnu öyle havada ki zannedersin dünyanın sahibi. Sömürüp giderler burayı sonra döndüklerinde yine bize hakaret ederler oralarda. Ah canım vatanım ne hallere düştük. Bu adamlara muhtaç olmak çok koyuyor...
  • Allah ekmek davasini kovalayan emekci kardeslerimizin yuzune baksin insallah yoksa bu sezon durum cok vahim gozukuyor yuzbinlerce gariban evine cocuguna ekmek goturuyor Rabbim onlarin hatrina isleri yoluna koysun.Basimizdaki isbilmezlerden de tez gunden kurtarsin bizi yoksa fuhus da hirsizlikda artar.Yoklugun mertligi bozmadigi gunler diliyorum.
  • hani büyümüştük,zenginleşmiştik,kimseye ihtiyacımız yoktu,herkes bize gıpta ediyordu,korkuyordu falan? neymiş hepsi palavraymış ! turistleri karşılamaya devletin kaymakamı bilmem nesi gidecek kadar muhtaçmışız!
  • Tam da belesci ingilizlerin sevecegi bir buffet.

İngiltere'den Dalaman Havalimanına gelen, 400 İngiliz turistten oluşan sezonun ilk kafilesi, çiçeklerle karşılanarak baklava ve lokum ikram edildi.

Karşılama törenine Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Dalaman Başmüdürü Yaşar Kasap ve turistik acente temsilcileri katıldı.

YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Güvenç, Turizm piyasasındaki dalgalanmalara rağmen sezonun açılışında 2 uçağın üst üste gelmesinin moralleri düzelttiğine işaret ederek, “Bizim için Ana pazarımız İngiltere’den yolcuların gelmesi, uçakların azalmaması çok önemli. Turizm Bakanlığı’nın bu konudaki çabalarına çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun Turizm Bakanlığı olağan üstü destek veriyor turizm sektörüne. Son yapılan uçuş başına 6 bin dolarlık mali destek, onun yanı sıra çeşitli pazarlardaki tanıtıma ilişkin projelere yaptıkları destek olağan üstü boyutlarda. O konuda sektör olarak kendilerine müteşekkiriz” diye konuştu.

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek ise; “Bölgemiz için ve yöremiz turizmi için çok önemli bir gün. Bu gün sezonun ilk turist kafilesini karşılıyoruz. Ben öncelikle kendilerine hoş geldiniz diyorum ve kendilerine güzel bir tatil diliyorum”
Karşılama töreninde hazır bulunan Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Dalaman Başmüdürü Yaşar Kasap’da; “Gelen turist kafilesi, uçaklar dolu olarak geldi. İnşallah bundan sonrada dolu gelip dolu olarak dönecekler inşallah. Yöremizin tanıtılmasında yöremizde kendilerini misafir etmekten büyük bir zevk duyuyoruz.”

Yolculardan ValerieBooth, tatil için 14 yıldır Türkiye'yi tercih ettiğini dile getirerek "Türk insanı çok iyi ve arkadaş canlısı. Türkiye'de yaptığım tatillerden memnunum ve gelmeye devam edeceğim." şeklinde konuştu.





Dalaman'a ilk İngiliz kafilesi ulaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Dilenci ~ 8 yıl önce
Yanlış dış politikalar sonucu ne hallere düştük. Dilenci gibi olduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gökhan çakır ~ 8 yıl önce
eİkliğimiz son derece vahim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
fethiyeli,kaymakam neden karşılar bu ingiliz ayak takımını anlamam,bunlar ingilterede kapıcı,çöpcü,postacı gibi işlerden emekli olmuş alt gelirli insanlar,buraya bizi sevdikleri için değil ucuz ve sıcak olduğu için geliyorlar ayrıca hepsinin evi var ve a101,bim müdavimleri,evlerini diğer ingilizlere kiralayıp vergide vermezler,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Allah hotelde calisan kardeslerime yardim etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Bence karsilamada cok eksik var avrupalilar bizi daha cok yalaka olarak tanio. Koskoca turistlere en azindan icisler bakani karsilamalidi,ayip etmisniz.Insallah Turkler bizi kotu karsiladi demezler.hadin benim milletim yuzumuzu kara cikartmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilal Güllü ~ 8 yıl önce
Ulke misavirperverligi acisindan guzel uygulama olmus devaminin gelmesi umidiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 8 yıl önce
Batılıların çoğunluğunun Türkler hakkında ki önyargıları malum. Şu görgüsüz İngilizler e bak yüzlerinde bir tebessüm bile yok sanki her gün baklava yiyorlar açlar. Bazılarının burnu öyle havada ki zannedersin dünyanın sahibi. Sömürüp giderler burayı sonra döndüklerinde yine bize hakaret ederler oralarda. Ah canım vatanım ne hallere düştük. Bu adamlara muhtaç olmak çok koyuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turizm temennisi ~ 8 yıl önce
Allah ekmek davasini kovalayan emekci kardeslerimizin yuzune baksin insallah yoksa bu sezon durum cok vahim gozukuyor yuzbinlerce gariban evine cocuguna ekmek goturuyor Rabbim onlarin hatrina isleri yoluna koysun.Basimizdaki isbilmezlerden de tez gunden kurtarsin bizi yoksa fuhus da hirsizlikda artar.Yoklugun mertligi bozmadigi gunler diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
palavra ~ 8 yıl önce
hani büyümüştük,zenginleşmiştik,kimseye ihtiyacımız yoktu,herkes bize gıpta ediyordu,korkuyordu falan? neymiş hepsi palavraymış ! turistleri karşılamaya devletin kaymakamı bilmem nesi gidecek kadar muhtaçmışız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eğonomi ~ 8 yıl önce
yav eğonomimiz çoh iy
Yol ~ 8 yıl önce
Duble yol yaptık gerisi yahu
Ingilizler ~ 8 yıl önce
Tam da belesci ingilizlerin sevecegi bir buffet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000