21 Aralık 2010, Salı 11:14:56

"DALAMAN HAVALİMANI MONAKO'YLA YARIŞIYOR"

İngiliz "The Sunday Times" gazetesi Türkiye'de tatil yapmanın pahalılığını eleştirdi. Gazete, Dalaman Havalimanı'ndaki fiyatların Monako ile yarıştığını belirtti.
  • bu ingilizlerın amacı herseyi bedavaya getirmek. bu canım cenneti bedavaya gezip tozup kirletip gitmeyi istiyorlar...iki tane buyuk tur operatoru para kazanıcak diye agız kokularını cekiyoruz...cok karsılastırma yapmak ıstıyorlarsa toplam maliyete baksınlar fersah fersah biz ucuzuz!
  • Haberde verilen fiyatlar hatalı...
  • SORUNUN ASLINDA VERİLEN KISA SÜRE İÇİNDE YAPILMIŞ OLAN BİR YATIRIMI ÇIKARTMAKDAN KAYNAKLANDIĞINI HERKES BİLİYOR AMA BUNA DUR DİYEN YOK. ANA SORUN DEVLETİN YAPMIŞ OLDUĞU YAP İŞLET DEVRET MODELLERİNİN KISA VADELİ OLMASINDAN KAYNAKLANIYOR, BUDA HALİYLE KİRALARA VE FİYATLARA YANSIYOR
  • Dalaman ın Monte Carlo dan neyi eksik :))
  • Neden havalimanlarında fiyatlar böyle çok pahalı ? adamlar ona göre değerlendirip türkiyeyi çok pahalı bir ülke sanıyorlar. halbuki, özellikle transfer merkezi olan terminallerde fiyatlar normaldende düşük olmalı gerekirse sübvanse edilmeli. transit giden yolcu bile buna bakıp bu ülke çok ucuzmuş diye tatil planını yapabilmeli. biraz tüccar olunmalı ve kaz gelecek yerden tavuk esirgenmemeli. gerekirse buraları turizm bakanlığı işletmeli.
  • kac kez dile getirildi birseyler yapilsin yolcu magdur oluyor ama malesef yapilamiyor.gercektende en pahali havalimanlarindan biri haline geldi bu Dalaman.
İngiliz "The Sunday Times" gazetesi Türkiye'de tatil yapmanın pahalılığını eleştiren bir yazı yayınladı. Makalede Türkiye'nin artık Yunanistan ve İspanya'dan daha pahalı olduğu yorumu yapıldı. 
 
Milliyet gazetesinde yayınlanan habere göre; yükselen fiyatların en fazla havalimanlarında dikkat çektiğini belirten gazete; Dalaman Havalimanı'nda bir şişe suyun 5 Sterlin (12 TL), bir Burger King menüsünün ise 15 Sterlin (36 TL) olduğu hatırlatıldı. 
 
Gazete; "Tatil yerinde 1.80 Sterlin (4 TL) olan biranın alanda 5.5 Sterlin(13 TL) olması anşılacak gibi değil" dedi. Dalaman Havaalanı Genel Müdür Asistanı Coşkun Aksoy ise gazeteye yapıtığı açıklamada bu fiyatları Turizm Müdürlüğü'nün belirlediğini, kendilerinin de bu durumdan hoşnut olmadıklarını söyledi. Yazıda ayrıca Dalaman'daki fiyatların Monako'nun ünlü turistik bölgesi Monte Carlo ile yarıştığı belirtildi. 
"DALAMAN HAVALİMANI MONAKO'YLA YARIŞIYOR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
bu ingilizlerın amacı herseyi bedavaya getirmek. bu canım cenneti bedavaya gezip tozup kirletip gitmeyi istiyorlar...iki tane buyuk tur operatoru para kazanıcak diye agız kokularını cekiyoruz...cok karsılastırma yapmak ıstıyorlarsa toplam maliyete baksınlar fersah fersah biz ucuzuz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haberde verilen fiyatlar hatalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SORUNUN ASLINDA VERİLEN KISA SÜRE İÇİNDE YAPILMIŞ OLAN BİR YATIRIMI ÇIKARTMAKDAN KAYNAKLANDIĞINI HERKES BİLİYOR AMA BUNA DUR DİYEN YOK. ANA SORUN DEVLETİN YAPMIŞ OLDUĞU YAP İŞLET DEVRET MODELLERİNİN KISA VADELİ OLMASINDAN KAYNAKLANIYOR, BUDA HALİYLE KİRALARA VE FİYATLARA YANSIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dalaman ın Monte Carlo dan neyi eksik :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Neden havalimanlarında fiyatlar böyle çok pahalı ? adamlar ona göre değerlendirip türkiyeyi çok pahalı bir ülke sanıyorlar. halbuki, özellikle transfer merkezi olan terminallerde fiyatlar normaldende düşük olmalı gerekirse sübvanse edilmeli. transit giden yolcu bile buna bakıp bu ülke çok ucuzmuş diye tatil planını yapabilmeli. biraz tüccar olunmalı ve kaz gelecek yerden tavuk esirgenmemeli. gerekirse buraları turizm bakanlığı işletmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kac kez dile getirildi birseyler yapilsin yolcu magdur oluyor ama malesef yapilamiyor.gercektende en pahali havalimanlarindan biri haline geldi bu Dalaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000