22 Mayıs 2010, Cumartesi 08:18:46

Daha ucuza nasıl uçulur?

Bir tatil planlıyorsanız, ekonomik koşullar nedeniyle çok fazla paranız olmayabilir. Ucuz havayolu hizmeti için doğru yeri ve zamanı seçmelisiniz.
  • seçenekler sadece amerika çıkışlı ve belirli kentlere seçenekleri gösteriyor.. yani pek uygun değil..

HowStuffWorks isimli internet sitesinde yer alan habere göre, seyahat masrafları yükselirken sadece bilet fiyatları artmıyor. Yükselen yakıt fiyatları ve son birkaç yıldaki kötü yönetim gibi nedenlerden dolayı, yolcular havayolunun artan maliyetlerine katlanmak zorunda kalıyor. Önceleri havayolu şirketleri ücretsiz olarak meşrubat ve yemek hizmeti sunuyordu, artık bu tür hizmetleri parayla sunuyorlar.

Ayrıca, havayolları sadece bazı bagajlar için para alırken bazı havayolu şirketleri, bagajı olan veya bagajını uçağın içindeki kabine koyan yolculardan ücret alacağını açıkladı.

Eğer gerçekten para biriktirmek istiyorsanız, bu masrafları dikkate almanız ve makul bilet ücretleriyle alışveriş yapmanız gerekiyor.

Ne zaman en uygun fiyatlı uçak bileti alabilirsiniz?

Uçak bileti ücreti aramak için bazı web siteleri, yolculuk ücretinizin tahmini olarak hesaplıyor. Expedia tarafından oluşturulan Trend Tracker, 2 yıllık süre içinde en düşük bilet ücretini bulmanız için kalkış zamanı ve yeri bilgilerini sisteme girmeniz yetiyor.

Tatil dönemlerinde fiyatlar artıyor. Hattına göre değişmesine rağmen, genellikle yaz sezonu sonrasında sonbahar, şubat tatili sonrasındaki ilk bahar ayları doluluk oranları daha düşük olduğu için bu dönemde uçak biletleri düşüyor. İnternet'ten fiyat araştırması yapın. Bazı havayolu şirketleri, yolcularını önce internet sitesine yönlendiriyor. Sitede havayolunun vereceği fiyattan çok daha ucuz seçenekler ortaya çıktığında fırsatı kaçırmayın ve hemen biletinizi alın. (Zaman)

Daha ucuza nasıl uçulur?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
seçenekler sadece amerika çıkışlı ve belirli kentlere seçenekleri gösteriyor.. yani pek uygun değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000