17 Kasım 2014, Pazartesi 07:50:26

CYPRUS'DA İPLER KOPUYOR

Rum Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Marios Dimitriadis’in, Kıbrıs (Rum) Havayolları’nın geleceği konusunda iyimser olmadığı belirtildi.
  • Ben yardımcı uçak teknisyeniyim.Mekanik revizyonda uçaktaki testler dahil herşey elimden geçiyor.Benim yaptığım işi kimse kontrol etmiyor.Mühürlü olan teknisyenin işi kontrol bile etmeye vakti yok.çünkü o kadar az sayidalar.Ben "ok geçer dersem" test geçer.Emniyetmiş güvenlikmiş hak getire. Habom da geçen ay 1800TL maaş aldım. İstanbulda kirada yaşıyorum. Eşim hamile olduğu için çalışamiyor. 3 senedir ayni maasla yaşamaya çalışiyorum. Şimdi Turkish Technic'e geçirilmek zorunda olduğum için maasim daha da düşecek. Ama borçlarım biriktiği için artık sağlıklı bir düşünme yapım kalmadı. Ben benim gibi kafası bulanik insanlarin uçaklara bakım yaptığını bildiğim için artık uçmuyorum. Eşimi ve yakınlarımı da uyarıyorum. Ama hamdi beyin bizleri bu hale getirmesini Allah reva görmez. Birgün bir tokat vurur, işte o zaman bu ülke uzuun yıllar kendine gelemez. Ve bu tokatin da zamanı yaklaştı.
  • beter olsunlar!!!
  • Cyprus Airways seneler önce can çekişmeye başladı. özellikle Larnaka ve Baf havalimanlarında tekeli kırıldı. Daha doğrusu Baf havalimanından zaten Cyprus'un seferi yok. orasını ucuzcu Ryanair ele geçirdi Larnakayıda Aegean ele geçirdi. Easyjet şirketide cabası. Cyprus Airways bu aylarda nakavt olur..

Kathimerini gazetesine söyleşi veren Rum Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Marios Dimitriadis, Kıbrıs (Rum) Havayolları’na ilişkin süreç konusunda bugün birisinin iyimser olmasının mümkün olmadığını ifade etti.

Devlet havayolu şirketinin kurtulmasına ilişkin olarak yeteri kadar çerçeve bırakmayan Dimitriadis,  Ryan Air ve Aegean ile yürütülen müzakerelerin bir sona ulaşmasının da zor olduğunu belirtti.

Ryan Air ve Aegean şirketlerinin, Kıbrıs (Rum) Havayollarının bütünüyle değil, şirketin bazı mal varlığıyla ilgilendiğini söyleyen Dimitriadis, buna bağlı olarak sürece devam edilebilmesi için bazı bilgilerin talep edildiğini belirtti.

Şirketin satılmasının da bugünkü koşullar altında oldukça zor olduğunu belirten Dimitriadis, “Şirketin satılması mümkün olursa, çalışanların işlerini kaybetmemesi en iyi senaryo olurdu” ifadesini de kullandı.

Dimitriadis söyleşisinde ayrıca şirketin kapanması durumunda, devletin yeni bir havayolu şirketi ile alakaya sahip olmayacağını, ancak sadece özel kişileri buna yatırım yapmaları konusunda cesaretlendirebileceğini söyledi. (gündemkıbrıs)

CYPRUS'DA İPLER KOPUYOR

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben yardımcı uçak teknisyeniyim.Mekanik revizyonda uçaktaki testler dahil herşey elimden geçiyor.Benim yaptığım işi kimse kontrol etmiyor.Mühürlü olan teknisyenin işi kontrol bile etmeye vakti yok.çünkü o kadar az sayidalar.Ben "ok geçer dersem" test geçer.Emniyetmiş güvenlikmiş hak getire. Habom da geçen ay 1800TL maaş aldım. İstanbulda kirada yaşıyorum. Eşim hamile olduğu için çalışamiyor. 3 senedir ayni maasla yaşamaya çalışiyorum. Şimdi Turkish Technic'e geçirilmek zorunda olduğum için maasim daha da düşecek. Ama borçlarım biriktiği için artık sağlıklı bir düşünme yapım kalmadı. Ben benim gibi kafası bulanik insanlarin uçaklara bakım yaptığını bildiğim için artık uçmuyorum. Eşimi ve yakınlarımı da uyarıyorum. Ama hamdi beyin bizleri bu hale getirmesini Allah reva görmez. Birgün bir tokat vurur, işte o zaman bu ülke uzuun yıllar kendine gelemez. Ve bu tokatin da zamanı yaklaştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ohhh bee ~ 9 yıl önce
beter olsunlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cyprus Airways seneler önce can çekişmeye başladı. özellikle Larnaka ve Baf havalimanlarında tekeli kırıldı. Daha doğrusu Baf havalimanından zaten Cyprus'un seferi yok. orasını ucuzcu Ryanair ele geçirdi Larnakayıda Aegean ele geçirdi. Easyjet şirketide cabası. Cyprus Airways bu aylarda nakavt olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000