08 Kasım 2013, Cuma 08:49:13

CYPRUS AIRWAYS SLOT HAKKINI SATIYOR

Büyük ekonomik sıkıntılar içerisinde olan Rum “Kıbrıs (Rum) Havayolları”nın, Heathrow Havalimanı’ndaki iki “slot” (iniş-kalkış) hakkından birini satacağı haber verildi.
  • Thy Batan kthy nin ingiltere manchester gatwıck burmingham stansed slotlarini kullaniyor olsa butun bu destinasyonlara sefer yapardi nerde kullaniyor? KTHY nin milyon sterlinlik slotlari ne oldu yandımı?
  • ingiltere kıbrıs hattı zaten lowcostlar ele geçirmiş durumda kıbrıslılar bile charter firmaları daha ucuz olduğu için tercih ediyorlar.cyprus airways bu hatta rekabet gücü kalmadı
  • Ben alayim ozaman
  • Cyprus Airways, dogrusunu yapıyor. Ulkede ekonomik kriz yasanırken, dogal olarak devlet havayoluda, nasibini alır. Sirketi, kucultup kurtarırsınız. Cyprus Airways cok gitmez, duzene girer. Slot fiyatı yıllık degildir. KTHY'da kuculup kurtula bilirdi, ancak, sendika buna sans tanımadı.
  • kapanan kthy nin slot hakları ne oldu? yandı bitti kül oldu. bi dünya para eden heatrow slotlarını bile satmaktan-devretmekten aciz bir kurumun devam edebilmesi zaten düşünülemezdi de, büyük abi thy zaten kendi verdiği slotları neden geriye almadı bu "çok çok iş bilen" yönetimiyle acaba? 3-5-8-10 milyon euro para öneml,i değilmiymiş?
  • Bunlar Daha İyi Günleriniz Bence. Kıbrıslı Olarak Diyorum KTHY Batarken Bize Çok Gülmüştünüz Değil Mi ? Krize Girdiniz Kiralık A330'larınızı Geri Verdiniz A321 Kiraladınız Oda Olmadı Elinizdeki Size Ait Olan A319'larıda Sattınız Şuan 6 Adet A320 Kaldı. Şimdide Heathrow Slot Hakkını Satıyorsunuz. KTHY'yi Kıskanıyordunuz Heathrow'da En Güzel En İyi Yer KTHY'ye Aitti.. Bir Sürüde Oyun Çevirdiniz Ey Rumlar.. Şimdi Bizim Yaşadıklarımızı Siz Yaşıyorsunuz Ehhh Allah Büyük Demişler !! Yavaş Yavaş Bitiyorsunuz Daha Neler Yaşayacaksınız Neler..
  • bu slot ücreti senelik mi oluyor yoksa başka bir anlaşmaları mi oluyor da bu kadar yuksek meblağlardan bahsediliyor bilen varsa cevaplar mi
  • Tk alayı çifte vatandaş olan Rum pilotları aldı bunuda alsın yakışır
  • Pgs'ye yakisir..
  • THY alsın bence...

Fileleftheros gazetesi “Kıbrıs Havayolları Satış Devam Ediyor... Sıra Heathrow Havalimanı’ndaki İki Slot’tan Birinde” başlıklarıyla verdiği haberinde, edindiği bilgilere dayanarak, Kıbrıs Havayolları Yönetim Kurulu’nun, Londra’nın Heathrow Havalimanı’ndaki iki “slot” hakkından birini satma konusunda müzakerelerin son aşamasında bulunduğunu yazdı.

Söz konusu “slot” hakkı ile ilgilenin şirketinin Lübnan ulusal havayolu şirketi Middle East Airlines - MEA olduğunu kaydeden gazete, Lübnanlı şirketin, Kıbrıs Havayolları’nın Heathrow Havalimanı’ndaki iki “slot” hakkını da satın almayı istediğini, ancak sadece bir tanesinin satılmasına karar verildiğini belirtti.

Gazete “slot” hakkının yaklaşık 6 milyon Euro’ya satılacağını da aktardı.

CYPRUS AIRWAYS SLOT HAKKINI SATIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Kthy slotları ~ 10 yıl önce
Thy Batan kthy nin ingiltere manchester gatwıck burmingham stansed slotlarini kullaniyor olsa butun bu destinasyonlara sefer yapardi nerde kullaniyor? KTHY nin milyon sterlinlik slotlari ne oldu yandımı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
ingiltere kıbrıs hattı zaten lowcostlar ele geçirmiş durumda kıbrıslılar bile charter firmaları daha ucuz olduğu için tercih ediyorlar.cyprus airways bu hatta rekabet gücü kalmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ben alayim ozaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviation ~ 10 yıl önce
Cyprus Airways, dogrusunu yapıyor. Ulkede ekonomik kriz yasanırken, dogal olarak devlet havayoluda, nasibini alır. Sirketi, kucultup kurtarırsınız. Cyprus Airways cok gitmez, duzene girer. Slot fiyatı yıllık degildir. KTHY'da kuculup kurtula bilirdi, ancak, sendika buna sans tanımadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kthy nin slotları ~ 10 yıl önce
kapanan kthy nin slot hakları ne oldu? yandı bitti kül oldu. bi dünya para eden heatrow slotlarını bile satmaktan-devretmekten aciz bir kurumun devam edebilmesi zaten düşünülemezdi de, büyük abi thy zaten kendi verdiği slotları neden geriye almadı bu "çok çok iş bilen" yönetimiyle acaba? 3-5-8-10 milyon euro para öneml,i değilmiymiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kthy slot ~ 10 yıl önce
THY bu slotları halen kullanıyor yani slotlar boşa gitmedi. Pazartesi ve Cumartesi günleri TK1989/1990 uçuşları bu slotları kullanıyor
Cyprus Airways ~ 10 yıl önce
Bunlar Daha İyi Günleriniz Bence. Kıbrıslı Olarak Diyorum KTHY Batarken Bize Çok Gülmüştünüz Değil Mi ? Krize Girdiniz Kiralık A330'larınızı Geri Verdiniz A321 Kiraladınız Oda Olmadı Elinizdeki Size Ait Olan A319'larıda Sattınız Şuan 6 Adet A320 Kaldı. Şimdide Heathrow Slot Hakkını Satıyorsunuz. KTHY'yi Kıskanıyordunuz Heathrow'da En Güzel En İyi Yer KTHY'ye Aitti.. Bir Sürüde Oyun Çevirdiniz Ey Rumlar.. Şimdi Bizim Yaşadıklarımızı Siz Yaşıyorsunuz Ehhh Allah Büyük Demişler !! Yavaş Yavaş Bitiyorsunuz Daha Neler Yaşayacaksınız Neler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slot ~ 10 yıl önce
bu slot ücreti senelik mi oluyor yoksa başka bir anlaşmaları mi oluyor da bu kadar yuksek meblağlardan bahsediliyor bilen varsa cevaplar mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slot ~ 10 yıl önce
Benim Bildiğim Senelik Slot Hakkı. Ve Dünyanın En Pahalı Slot Hakları Heahtrow Havalimanında.
Tk ~ 10 yıl önce
Tk alayı çifte vatandaş olan Rum pilotları aldı bunuda alsın yakışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kitaba uygun. ~ 10 yıl önce
adamlarin lisansi caa dan. cebindede ingiliz pasaportu var. sorun rum pilot degil. sorun kendi vataninda issiz gezen turk pilotlar. sorun turklere ve yabancilara yapilan ayirim.kendi vatandasina kapiyi zor aralayan sirket, yabanciya hem daha iyi davraniyor hemde kolaylik sagliyor..zamaninda buyumeye basladiginda ileriyi gorerek kendisine cok daha fazla ve istedigi kalitede pilot yetistirebilirdi. simdi cogu sol koltukta ucardi... ucaga, buyumeye yatirim yaparken INSANA yatirim yapmayi beceremediler....gerci genel havaciligin olmadigi bir memlekette dogaldir boyle bir tezat durum. kafayi calistiran, kendini yetistirende basti gitti memleketten.
repulin ~ 10 yıl önce
Pgs'ye yakisir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flypgs ~ 10 yıl önce
gerçekten Pgs bu slotu alırsa, değişen havacılık rüzgarını o zaman görün siz. Umarım sn Sabancı bu konuyla ilgilenir.
Kemal ~ 10 yıl önce
THY alsın bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000