31 Mart 2013, Pazar 07:47:30

CYPRUS AIRWAYS İÇİN KURTARMA HAREKATI

Ekonomik olarak iflas etme noktasına genel Kıbrıs Rum Kesimi, Cyprus Airways'i kurtarma harekatı başlattı
  • Batışı hızlandırmak istiyorsanız KTHY nı batıran sendikayı gönderelim size sayın rumlar. 3 Günde şirketi kapatma garantisi var.
  • beter olsunlar
  • sendika nasilsa grev yapar ve batisi hizlandirir nasilsa
  • beter olsunlar....
  • Armavia gibi iflas etmeleri dileği ile. Devam etsinler bayrağımızı yakmaya, yakında yakmaya bayrak almak için de para bulamazlar inşallah.

Kıbrıs Rum Kesimi'nde yayın yapan başta Alithia olmak üzere çok sayıda gazete, Cyprus Airways'te kurtarma planı hazırlığı içerisinde olan Rum hükümetinden önce davranan Stavru'nun, sendika yetkililerini toplantıya çağırdığını ve havayolu çalışanlarının maaşlarından yüzde 20'lere varan kesintiye gidileceğini bildirdiğini yazdılar.

Gazeteler, kesintinin 1 Ocak 2013'ten itibaren geçerli olacağını, bunun da çalışanların bu ayki maaşlarının çok fazla kesintiye maruz kalacağı anlamı taşıdığını belirtirken şirketin kasasında para kalmadığı ve kesintilerin kabul edilmemesi durumunda şirketin iflas edeceği yönünde uyarılan sendikaların kesintilere itiraz etmediklerini vurguladı.

CYPRUS AIRWAYS İÇİN KURTARMA HAREKATI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Hız ~ 11 yıl önce
Batışı hızlandırmak istiyorsanız KTHY nı batıran sendikayı gönderelim size sayın rumlar. 3 Günde şirketi kapatma garantisi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f them... ~ 11 yıl önce
beter olsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sendika grev yapar ~ 11 yıl önce
sendika nasilsa grev yapar ve batisi hizlandirir nasilsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beter ~ 11 yıl önce
beter olsunlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Armavia 2 ~ 11 yıl önce
Armavia gibi iflas etmeleri dileği ile. Devam etsinler bayrağımızı yakmaya, yakında yakmaya bayrak almak için de para bulamazlar inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000