27 Aralık 2017, Çarşamba 08:57:38

'Çürük uçak' davasında yeni gelişme

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses, kendisine uçmayan çürük uçak satılması; hakkını mahkemede arayınca da FETÖ'nün yargıdaki uzantıları tarafından mağdur edilmesi ile ilgili şikâyeti çerçevesinde savcıya ifade verdi.
  • Silahlı adamlarıyla gider alır parasını. Sıkıntı nedir?
  • Uçağı ABD den Ahmet Özbey satın aldı.Alirken uçağın alınmasına "olur " veren 25 yaşlarında ppl i olan bir çocuktu.a.ozbey bir süre uçakla gezdikten sonra!satarken i.tatlises in eski uçağının pilotu ,o çocuk (ppl i olan),Ahmet Bey'in has adamı kuru sıkı kod adlı! birisi olaya "duygusal "olarak yaklaşmışlar ve bu şahsi şey etmişlerdir!! Ben icra ,fetoş olaylarını bilmem ....ama duygusal ! birliktelik İ.Tatlises e patlamıştır.şahis uçağı aldığının 5-6 ay sonrasında tesadüfen şahit olduğum "saydığım bu 3 lüye "ağza alınmayacak küfürler etmiş ve karşiliginda malum 3 lü sadece sırıtmişlardir.
  • Anlamadigin ise neden girdin.Sanirim Hawker 400 idi ucak.
  • iboda para bitmiş:)

İbrahim Tatlıses'in avukatı, yeniden Yargıtay 12. Hukuk Dairesi'ne başvurarak karara yönelik "düzeltme" istedi.

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses, kendisine uçmayan çürük uçak satılması; hakkını mahkemede arayınca da FETÖ'nün yargıdaki uzantıları tarafından mağdur edilmesi ile ilgili şikâyeti çerçevesinde savcıya ifade verdi.

Adliyeye gelerek ifade veren Tatlıses, dilekçesinde, "Yargı eliyle kamu gücünü FETÖ/PDY yapılanması menfaatine kullananlar hak ettikleri cezayı almalıdır" dedi.

Tatlıses, 2010'da Tarkim Havacılık'ın ortağı Faruk Bayındır'ın kayınpederi Megatrans Şirketi'nin sahibi Ahmet Özbey'den 6 milyon dolara uçak almış, ancak çürük çıkan uçağı firma kabul etmediği için parasını da iade etmeyi kabul etmemişti. Şirket, aldırdığı haciz kararıyla Tatlıses'in 6 milyon TL'lik villasını 1.5 milyon liraya icradan almıştı.

Bu süreçte uçağı satan şirketin sahibi Ahmet Özbey'in FETÖ firarisi olduğu, mahkemede yapılan itiraz sonrası Ankara'da icra karanını 54 günde onayan Yargıtay 12. Hukuk Dairesi üyeleri Ayhan Doğan ve Mehmet Uslu'nun da aynı gerekçeyle meslekten çıkarıldığı ortaya çıkmıştı. Sabah

'Çürük uçak' davasında yeni gelişme

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Vah vah ~ 6 yıl önce
Silahlı adamlarıyla gider alır parasını. Sıkıntı nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 silahşör!!! ~ 6 yıl önce
Uçağı ABD den Ahmet Özbey satın aldı.Alirken uçağın alınmasına "olur " veren 25 yaşlarında ppl i olan bir çocuktu.a.ozbey bir süre uçakla gezdikten sonra!satarken i.tatlises in eski uçağının pilotu ,o çocuk (ppl i olan),Ahmet Bey'in has adamı kuru sıkı kod adlı! birisi olaya "duygusal "olarak yaklaşmışlar ve bu şahsi şey etmişlerdir!! Ben icra ,fetoş olaylarını bilmem ....ama duygusal ! birliktelik İ.Tatlises e patlamıştır.şahis uçağı aldığının 5-6 ay sonrasında tesadüfen şahit olduğum "saydığım bu 3 lüye "ağza alınmayacak küfürler etmiş ve karşiliginda malum 3 lü sadece sırıtmişlardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çürük uçak??? ~ 6 yıl önce
O uçağı Tatlıses e tabiri caiz ise faiş fiyata çaktılar. O da elinden çıkaramadı. Adam gibi bir broker ile çalışmayıp bem bilirim diyenin başına gelecek budur. Uçak alışverişi araba alışverişine benzemez. Bu konuda Tatlıses Turkiyede yalnız değildir. Diğerleri velveleye vermiyor veremiyor. Hepsi budur. Zorla (?) himmet almışlar işte
grr ~ 6 yıl önce
Anlamadigin ise neden girdin.Sanirim Hawker 400 idi ucak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ibo ~ 6 yıl önce
iboda para bitmiş:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Adam İzmire tatlıses towers yapıyor sende burada su kaynat dur

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000