14 Ocak 2018, Pazar 17:48:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'taşeron' açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz yılın son günlerinde taşeron işçilerin kamuya geçişi konusunda açıklamaları sonrasında Türk Hava Yolları ve THY Teknik A.Ş. başta olmak üzere diğer iştiraklarında çalışan taşeron işçilerin durumu merak konusu olmuştu. Erdoğan, konu hakkında bugün yeni bir açıklama yaptı.
  • Secim oncesi Ak Partiyle yakinligi bulunan herkese yeni mudurlukler seflikler acip seflik mudurluk dagitip herhangi bir memur alim duyurusu yapmadan disaridan yine Ak Parti yakinlarini el altindan kadroya alan bir THY yonetimi varken basimizda ne kadro ne degerinde maas nede sosyal hak ruyamizda gorecegiz.THY taseronlari neden kadroya alinmiyor neden tum kadrolularla ayni maası olmasa bile haklara sahip olamiyor.Hani herkese kadro ????
  • Yıldırma taktiği çok arttı işten çıkan çıkana yazık TK şeflerinin daha fazla kar payı almak için fazla palet açılsın diye.işçiler sömürüyor.bide performans çıktı başimıza. TK lıların perfonması nasıl ölçülecek kimi bilgisayar başın da uyur kimi film izler genel müdürlükten biri ambara geldiğin de ise ofise girmezler.kar payı kalksın aldığı maaşın yarısı kadar ikramiye alsın.bakalım
  • Tgs calisanlarida kadroya geciyorlarmi bizler net kesin bir cevap istiyoruz desinlerki havaalani calisanlari devlet kadrosuna kalacak (memur aliyor 3000 tl maas iscisi 8 saat calisiyor kan ter icinde kaliyor aldigi maas 1930tl daha maasi aldigin gun bitiyor aysonuna da cok var deyip veresiyeye devam edi
  • thy teknik yönetiminden açıklama bekliyoruz bizleri lütfen bilgilendirsinler. nereye kadar bu iş böyle devam edecek boş yere hayellere kapılmayalım.
  • sayın cumhurbaşkanı ne dedi. ya biz sözü bir kere söyleriz. kitlerinde bitlerinde kadroları normal taşeron gibi değil. kitler hangi sistemde çalışıyorsa taşeronlarda oraya girecek. yani biz aradan komisyoncuları kaldırdık dedi. sayıın başbakan iki gün sonra millete neden masal anlatıyor. bu yeteri kadar açık değilmi? neyin peşindesiniz. THY burada sizden fırsat bulup kadro yerine gönül alma operasyonu yapıyor. biz komisyoncuları kaldırın istiyoruz. yeter artık 6 yaşındaki çocuğum bile sayın Erdoğanın sözünden bunu anlamıyor. kadroya ne zaman geçiyorsunuz biz ne zaman iyi yaşayacağız diyor.
  • ilker Bașkan Açıklama yapmıș Tașeron çalıșanların gönüllerini almak içïn Çalıșma bașlatıcaz.. Diye.. Naçizane tavsiyem.. 10 larca yıl Tk ile aynı ofiste aynı iși yapan az maaș Çok iș mantığı ile senelerce maddi manevi sömürülen Kadroyu Hak eden personele artık ölüm izni ve mazeret izniniz olacak deyip geçirtirmezler.. inșallah...
  • THY Teknik AŞ. KİT Taşeron düzenlemesi kapsamına girecek mi?Lütfen AIRPORT HABER olarak bu soruma cevap verin.
  • arkadaşlar kimse bişe beklemesin yine bi kılıf uydurulur. boşuna hayal kurmayın.
  • TÜRK HAVA YOLLARINA KADRO İSTİYORUZ. TAŞERONLARIN SESİNİ DUYUN. BİZ HİT. MİYİZ.? YOKSA KİT MİYİZ.? DEVLETİN EN BÜYÜK SİLAHI VE ATAMALAR HERŞEY DEVLET KONTROL EDİYOR. VE VARLIK FONUNA BAĞLI OLDUĞU İÇİN DEVLETİN YAV İNKAR ETMEYİN KADRO VERİRİN ARTIK.
  • Tgs taseron değil Thy nin iştiraki bir şirket birde taşerindan çok daha beter calisanini iliklerine kadar sömüren hak hukuk adeti insanlığı merhameti olmayan calısanini surekli tehdit eden baskı uygulayan sömüren az kişi ile calisaninin kaldiramayacagi kadar iş yuku yukleyen bu yetmezmis gibi thy nin kendini bilmez yoneticilerininde baski tehditlerine mağruz kalan calisanin hakkettigi ucretinin dortte birini veren gerisini de kul hakki gozetmeksizin yiyen şarlatanları şef mudur yapan bu soytarılarinda abuk sabuk konusmalari yuzunden calisaninda huzur da bırakmayan modern köleliğin dua yeni olmuş bir şirkettir TGS .boyle bir şirketi kesinlikle kadroya katmazlar..inaninki o diğer taseron calisanlarinada alevere dalevere yapilacak kadro verilmiyecek..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz yılın son günlerinde taşeron işçilerin kamuya geçişi konusunda açıklamaları sonrasında Türk Hava Yolları ve THY Teknik A.Ş. başta olmak üzere diğer iştiraklarında çalışan taşeron işçilerin durumu merak konusu olmuştu. Erdoğan, konu hakkında bugün yeni bir açıklama yaptı.

Erdoğan, partisinin Tokat'taki 6. Olağan İl Kongresi öncesinde, Gaziosmanpaşa Bulvarı'nda kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Partisinin kongresi dolayısıyla kente geldiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fakat epeyce ara verdik değil mi? Bu kadar olmamalıydı. 3,5 yıl oldu. Artık bu 3,5 yılı inşallah geride bırakıyor, bugün yeni bir milada başlıyoruz." diye konuştu.

"BİZ SÖZÜ BİR KERE SÖYLERİZ"

Kalabalıktan bir grubun, "Kadro" sloganlarına da Erdoğan, "Biz sözü bir kere söyleriz. KİT'lerin de BİT'lerin de kadroları normal taşeron gibi değil, ne gibi olacak? KİT'ler şu anda hangi anlayışla, sistemle çalışıyorsa orada olanlar da aynı sisteme dahil olacak. Oraya girecek. BİT'lerdekiler de aynen. Yani biz aradan komisyoncuları kaldırdık, olay bu." karşılığını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'taşeron' açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (205)

Taseron ~ 5 yıl önce
Secim oncesi Ak Partiyle yakinligi bulunan herkese yeni mudurlukler seflikler acip seflik mudurluk dagitip herhangi bir memur alim duyurusu yapmadan disaridan yine Ak Parti yakinlarini el altindan kadroya alan bir THY yonetimi varken basimizda ne kadro ne degerinde maas nede sosyal hak ruyamizda gorecegiz.THY taseronlari neden kadroya alinmiyor neden tum kadrolularla ayni maası olmasa bile haklara sahip olamiyor.Hani herkese kadro ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkişcargo ~ 6 yıl önce
Yıldırma taktiği çok arttı işten çıkan çıkana yazık TK şeflerinin daha fazla kar payı almak için fazla palet açılsın diye.işçiler sömürüyor.bide performans çıktı başimıza. TK lıların perfonması nasıl ölçülecek kimi bilgisayar başın da uyur kimi film izler genel müdürlükten biri ambara geldiğin de ise ofise girmezler.kar payı kalksın aldığı maaşın yarısı kadar ikramiye alsın.bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wwww ~ 6 yıl önce
Tgs calisanlarida kadroya geciyorlarmi bizler net kesin bir cevap istiyoruz desinlerki havaalani calisanlari devlet kadrosuna kalacak (memur aliyor 3000 tl maas iscisi 8 saat calisiyor kan ter icinde kaliyor aldigi maas 1930tl daha maasi aldigin gun bitiyor aysonuna da cok var deyip veresiyeye devam edi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saf taşeron ~ 6 yıl önce
thy teknik yönetiminden açıklama bekliyoruz bizleri lütfen bilgilendirsinler. nereye kadar bu iş böyle devam edecek boş yere hayellere kapılmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy taşeron ~ 6 yıl önce
sayın cumhurbaşkanı ne dedi. ya biz sözü bir kere söyleriz. kitlerinde bitlerinde kadroları normal taşeron gibi değil. kitler hangi sistemde çalışıyorsa taşeronlarda oraya girecek. yani biz aradan komisyoncuları kaldırdık dedi. sayıın başbakan iki gün sonra millete neden masal anlatıyor. bu yeteri kadar açık değilmi? neyin peşindesiniz. THY burada sizden fırsat bulup kadro yerine gönül alma operasyonu yapıyor. biz komisyoncuları kaldırın istiyoruz. yeter artık 6 yaşındaki çocuğum bile sayın Erdoğanın sözünden bunu anlamıyor. kadroya ne zaman geçiyorsunuz biz ne zaman iyi yaşayacağız diyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilker Bașkan Açıklama!!!!? ~ 6 yıl önce
ilker Bașkan Açıklama yapmıș Tașeron çalıșanların gönüllerini almak içïn Çalıșma bașlatıcaz.. Diye.. Naçizane tavsiyem.. 10 larca yıl Tk ile aynı ofiste aynı iși yapan az maaș Çok iș mantığı ile senelerce maddi manevi sömürülen Kadroyu Hak eden personele artık ölüm izni ve mazeret izniniz olacak deyip geçirtirmezler.. inșallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can ~ 6 yıl önce
Neyin çalışması? Yalan dolan hep. Çıkart aradan yandaş firmayı iş çözülür zaten. Yine kandırılacaksınız...
SAF taşeronları ~ 6 yıl önce
THY Teknik AŞ. KİT Taşeron düzenlemesi kapsamına girecek mi?Lütfen AIRPORT HABER olarak bu soruma cevap verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saf taşeron ~ 6 yıl önce
maaşlar bile belli değil, geçen sene temmuz zammımız verilmedi, vardiya primlerine yapılan zamlar yansımadı, taşeronlar arasında en çık ezilen bu SAF kardeşlerinizdir. ALLAH RIZASINA KAVUŞMA ARZUSU olanlara duyurulur...
teknik taşeron ~ 6 yıl önce
arkadaşlar kimse bişe beklemesin yine bi kılıf uydurulur. boşuna hayal kurmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜRK HAVA YOLLARI TAŞERON /OFİS HİZMETİ ~ 6 yıl önce
TÜRK HAVA YOLLARINA KADRO İSTİYORUZ. TAŞERONLARIN SESİNİ DUYUN. BİZ HİT. MİYİZ.? YOKSA KİT MİYİZ.? DEVLETİN EN BÜYÜK SİLAHI VE ATAMALAR HERŞEY DEVLET KONTROL EDİYOR. VE VARLIK FONUNA BAĞLI OLDUĞU İÇİN DEVLETİN YAV İNKAR ETMEYİN KADRO VERİRİN ARTIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 6 yıl önce
Tgs taseron değil Thy nin iştiraki bir şirket birde taşerindan çok daha beter calisanini iliklerine kadar sömüren hak hukuk adeti insanlığı merhameti olmayan calısanini surekli tehdit eden baskı uygulayan sömüren az kişi ile calisaninin kaldiramayacagi kadar iş yuku yukleyen bu yetmezmis gibi thy nin kendini bilmez yoneticilerininde baski tehditlerine mağruz kalan calisanin hakkettigi ucretinin dortte birini veren gerisini de kul hakki gozetmeksizin yiyen şarlatanları şef mudur yapan bu soytarılarinda abuk sabuk konusmalari yuzunden calisaninda huzur da bırakmayan modern köleliğin dua yeni olmuş bir şirkettir TGS .boyle bir şirketi kesinlikle kadroya katmazlar..inaninki o diğer taseron calisanlarinada alevere dalevere yapilacak kadro verilmiyecek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000