09 Ağustos 2016, Salı 17:35:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan charter uçuş ve vize açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında gerçekleşen görüşme sonrasında sektörü sevindirecek haber geldi.
  • Ayagina gidip ozur dileyecektin de, 6 ay once ozur dileseydin de, turizmciler bu halde olmasaydi. Hesapta bir de Temmuz'da vizesiz Avrupa durumu vardi. Ne cabuk unutan bir milletdir bu? Ataturk ile Inonu'ye iki ayyas diyenden, ogullarini askere yollamayandan baskomutan filan olmaz. Ne Rusya yer bu ayaklari, ne de Bati dunyasi?
  • Dahada. Guclenıcez insallah bize herzman bu sekılde reisler lazım fıs kof vatan haınlerınden cekdı bu ulke ne cekdıse RABBIM omrunu bahtını uzun huzurlu basarılı kıllsın BASKOMUTAN ( R.T.E.)
  • Sheremetyevo ya da geniş gövde ile seferlere müsaade alınsa yolcu da kargo da düzenli ve verimli gelir elde edilir. VKO ya talep MOW kadar olmuyor.
  • Eyy putin hani bu ulke teröristti? Hani IŞİD pertollerini bize satiyordu, hani suriyedeki herseyin tek musebbibi Turkiye'ydi? Noldu ne değişti?
  • Gurur verici lider. Seni seviyoruz ve destekliyoruz. Bssariya devam eder insallah. Yolun acik olsun!
  • Durum çok iyi gidiyor maşallah. Ülkemin tüm siyasi partilerinin bir olmasi konusundada çok sevinçliyim. Artik kavgalar kişisel cikarlar icin degil ülkemin gelecegi için olacak. Rusya ile durumumuzun iyilesmeside gelecek yillarda turizmin tekrardan eski hale donecegini gosteriyor. Allah bela vermesin
  • Allah basimizdan eksik etmesin seni Baskomutanimiz ins dahada guzel gunler gorecegiz...
  • Rus dostları görmek güzel olacak
  • Cok şükür her şey yoluna giriyor reis sen başkasın
  • Oleyyy Rossiya 747 ler gelsin

Geçtiğimiz yıl düşürülen Rus uçağı sonrası ilk kez yüz yüze görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in toplantısı sona erdi.

Görüşme sonrası basın mensuplarına açıklama yapan liderler görüşmenin olumlu geçtiği ve ilişkilerin eski halinden daha iyiye gitmesi yönünde adımlar atılacağını belirti.

Havacılık ve turizm sektörünün beklediği charter uçuşlar ve vizesiz seyahat konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası yaptığı konuşmasında charter uçuşların yeniden başlaması ve vizesiz seyahatin tam teşekküllü olarak tekrar yürürlüğe girmesi konusunda tüm adımların atılacağını söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Putin ise vize konusunda; 'Vize sorununun çözülmesi lazım, vize kısıtlaması ekonomik işbirliğini etkileyen bir durum. En kısa zamanda kaldırılması gerekiyor' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'in charter uçuşlar konusunun hızlıca çözüme kavuşturulması konusunda görüşü olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan charter uçuş ve vize açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Bu adam ~ 8 yıl önce
Ayagina gidip ozur dileyecektin de, 6 ay once ozur dileseydin de, turizmciler bu halde olmasaydi. Hesapta bir de Temmuz'da vizesiz Avrupa durumu vardi. Ne cabuk unutan bir milletdir bu? Ataturk ile Inonu'ye iki ayyas diyenden, ogullarini askere yollamayandan baskomutan filan olmaz. Ne Rusya yer bu ayaklari, ne de Bati dunyasi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özür? ~ 8 yıl önce
ne özürü putin bizden özür diledi yalvardı resmen!
olur öyle ~ 8 yıl önce
Reis ne yapacağını bilir, sen üzme tatlı canını...
...::... ~ 8 yıl önce
Darbe kazıntılarının yorumları vol.53421
GÖKHAN GÜR ~ 8 yıl önce
Dahada. Guclenıcez insallah bize herzman bu sekılde reisler lazım fıs kof vatan haınlerınden cekdı bu ulke ne cekdıse RABBIM omrunu bahtını uzun huzurlu basarılı kıllsın BASKOMUTAN ( R.T.E.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
BASKOMUTANİMİZ MARESALİMİZ ATATURKTUR!
Sheremetyevo + Vnukovo ~ 8 yıl önce
Sheremetyevo ya da geniş gövde ile seferlere müsaade alınsa yolcu da kargo da düzenli ve verimli gelir elde edilir. VKO ya talep MOW kadar olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Evet onu ben de anlamıyorum. Tüm büyük şirketler Shermetyovo veya Domodedovo ya uçarken Thy neden Vnukovo ya uçuyor?
Terörist ~ 8 yıl önce
Eyy putin hani bu ulke teröristti? Hani IŞİD pertollerini bize satiyordu, hani suriyedeki herseyin tek musebbibi Turkiye'ydi? Noldu ne değişti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fan ~ 8 yıl önce
Gurur verici lider. Seni seviyoruz ve destekliyoruz. Bssariya devam eder insallah. Yolun acik olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herşey çok guzel olacak ~ 8 yıl önce
Durum çok iyi gidiyor maşallah. Ülkemin tüm siyasi partilerinin bir olmasi konusundada çok sevinçliyim. Artik kavgalar kişisel cikarlar icin degil ülkemin gelecegi için olacak. Rusya ile durumumuzun iyilesmeside gelecek yillarda turizmin tekrardan eski hale donecegini gosteriyor. Allah bela vermesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baskomutan... ~ 8 yıl önce
Allah basimizdan eksik etmesin seni Baskomutanimiz ins dahada guzel gunler gorecegiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hay canım benim ~ 8 yıl önce
Rus dostları görmek güzel olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aa ~ 8 yıl önce
Cok şükür her şey yoluna giriyor reis sen başkasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 8 yıl önce
Oleyyy Rossiya 747 ler gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000