17 Eylül 2018, Pazartesi 09:16:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 747-8 açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Ertdoğan, devlet filosuna yeni dahil edilen Boeing 747-8 hakkında açıklamalarda bulundu.
  • Millet olarak her şehirde her beldede niçin bu olayı protesto etmiyoruz. Taa ki bu uçağı geri gönderene kadar. Bu bizim anayasal hakkımızdır. Yalanlara daha ne kadar tahammül edeceğiz.
  • 1 trilyon doları aşmış dış borç varken,ithalat,döviz kur rekorları kırılırken,2019'da büyük ekonomik kriz olacak diye millet bas bas bağırırken katar uçağı satıyormuş da bunlar da ilgilenmişler de rakam da 500 civarıymış da falan filan. Ülke ekonomik olarak bu haldeyken,eski ekonomi bakanın ingiliz mehmet bile devlet tasarruf yapmalı derken sen nasıl hala uçak alma derdinde olursun ? Bu nasıl müslümanlık bu nasıl müsriflik bu nasıl gösteriş merakı? Ayrıca katar sana niye uçak hediye etsin? Kim kime böyle hediye verir?
  • Hiçkimse şuna dikkat etmemiş sanki, şu cümleye bakın; "...hatta rakam bildiğim kadarıyla 500 civarındaydı." 500 dediği 500 milyon dolar! Bir devlet adamının 500 milyon dolara 5 TL gibi yaklaşması çok garip. Kızına 20-25 gibi gitmesi gerekiyor dediği de bu ayardaydı demek ki!
  • Hali vakti epeyce yerinde bir abim var. Bir gün garajında tuttuğu spor bir araba ile geldi. Vaay süpermiş falan derken al sen kullan dedi. Kullandım, abi harikaymış ya güle güle kullan dedim. Beğendiysen al sende kalsın bi süre (al senin olsun değil), zaten garajda yatıyor dedi. Utancımdan yerin dibine girdim çok mu ağzımın suyu aktı acaba diye. Velev ki doğru söylüyor ve bu uçak hibe, koskoca Türkiye Cumhuriyeti'ne, dünya liderimize yakışıyor mu hibe kabul etmek. Hani artık bölgesel güçten küresel güç konumuna da geçtik ya o bakımdan. Veren el, alan elden üstündür...
  • Arkadas bu millete dolarinizi bozdurun diyorlar dolar olmus 7 lira bozun bu oyunu diyorlar ama dalga gecer gibi 500 civari diyor bu 500 milyon dolar he. 500 milyon dolarlik ucakla neden ilgileniyoruz? Kimse neden bu soruyu sormuyor? Cok normal 1 sey de bana mi garip geldi sadece?
  • Yahu ne olacak bu uçak değil,uçak'cik yahuuuu.
  • Allah size ve sizi seçene akıl, fikir, vicdan hibe etsin inş. Dicemde çok acınacak haldesiniz o bile birşey hibe etmez size.
  • filistinlilere laf söyleyenler - filistin olmaya doğru gidiyoruz gelecek nesiller bizi anacak
  • Yakışır reisimize
  • Eğer 1 krş. Hakkım var ise haram ediyorum.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Ertdoğan, devlet filosuna yeni dahil edilen Boeing 747-8 hakkında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan; '"Katar bu uçağı satıyordu, hatta rakam bildiğim kadarıyla 500 civarındaydı. O esnada biz de ilgilendik. Katar Emiri, bundan haberdar olunca uçağı Türkiye'ye hibe etti" dedi.

Kafkas İslam Ordusu'nun teşkili ve Bakü'nün kurtuluşunun 100. yıl dönümü törenlerine katılmak için Azerbaycan'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönüş yolunda uçakta gazetecilere gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bir çok konuda açıklamalarda bulunan Erdoğan, yeni uçak 747-8 hakkında da bilgiler verdi.

Erdoğan uçağın satın alındığı ile ilgili iddialara; 'Sağırları incitmek istemem. Ama bahsettikleriniz, duymuyorlar, uyduruyorlar. İşin aslı nasıl peki? Katar bu uçağı satıyordu, hatta rakam bildiğim kadarıyla 500 civarındaydı. O esnada biz de ilgilendik. Katar Emiri, bundan haberdar olunca uçağı Türkiye'ye hibe etti; 'Ben Türkiye'den para almam; bunu Türkiye'ye hediye ediyorum, hibe ediyorum' dedi. O uçak benim şahsımın değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nindir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne verilecek böyle bir uçak, CHP'yi niye rahatsız ediyor? dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 747-8 açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (90)

Haklı protesto ~ 6 yıl önce
Millet olarak her şehirde her beldede niçin bu olayı protesto etmiyoruz. Taa ki bu uçağı geri gönderene kadar. Bu bizim anayasal hakkımızdır. Yalanlara daha ne kadar tahammül edeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklısın da ~ 5 yıl önce
Bu millette öyle bir kültür olsaydı ülke ve toplum olarak şimdi çok farklı bir yerde olurduk. Devleti yönetenler ne yaparlarsa yapsınlar toplumun tepki vermeyeceğini bildikleri için yolsuzluk, hırsızlık, sahtekarlık,haksızlık,rüşvet, torpil vs had safhada. Bu millet böyle yönetilmeye müstahak.
ne desek boş ~ 6 yıl önce
1 trilyon doları aşmış dış borç varken,ithalat,döviz kur rekorları kırılırken,2019'da büyük ekonomik kriz olacak diye millet bas bas bağırırken katar uçağı satıyormuş da bunlar da ilgilenmişler de rakam da 500 civarıymış da falan filan. Ülke ekonomik olarak bu haldeyken,eski ekonomi bakanın ingiliz mehmet bile devlet tasarruf yapmalı derken sen nasıl hala uçak alma derdinde olursun ? Bu nasıl müslümanlık bu nasıl müsriflik bu nasıl gösteriş merakı? Ayrıca katar sana niye uçak hediye etsin? Kim kime böyle hediye verir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
500 ~ 6 yıl önce
Hiçkimse şuna dikkat etmemiş sanki, şu cümleye bakın; "...hatta rakam bildiğim kadarıyla 500 civarındaydı." 500 dediği 500 milyon dolar! Bir devlet adamının 500 milyon dolara 5 TL gibi yaklaşması çok garip. Kızına 20-25 gibi gitmesi gerekiyor dediği de bu ayardaydı demek ki!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıssa ~ 6 yıl önce
Hali vakti epeyce yerinde bir abim var. Bir gün garajında tuttuğu spor bir araba ile geldi. Vaay süpermiş falan derken al sen kullan dedi. Kullandım, abi harikaymış ya güle güle kullan dedim. Beğendiysen al sende kalsın bi süre (al senin olsun değil), zaten garajda yatıyor dedi. Utancımdan yerin dibine girdim çok mu ağzımın suyu aktı acaba diye. Velev ki doğru söylüyor ve bu uçak hibe, koskoca Türkiye Cumhuriyeti'ne, dünya liderimize yakışıyor mu hibe kabul etmek. Hani artık bölgesel güçten küresel güç konumuna da geçtik ya o bakımdan. Veren el, alan elden üstündür...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilgileniyorduk? ~ 6 yıl önce
Arkadas bu millete dolarinizi bozdurun diyorlar dolar olmus 7 lira bozun bu oyunu diyorlar ama dalga gecer gibi 500 civari diyor bu 500 milyon dolar he. 500 milyon dolarlik ucakla neden ilgileniyoruz? Kimse neden bu soruyu sormuyor? Cok normal 1 sey de bana mi garip geldi sadece?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyyyyy ~ 6 yıl önce
Yahu ne olacak bu uçak değil,uçak'cik yahuuuu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr ~ 6 yıl önce
Allah size ve sizi seçene akıl, fikir, vicdan hibe etsin inş. Dicemde çok acınacak haldesiniz o bile birşey hibe etmez size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasan ~ 6 yıl önce
filistinlilere laf söyleyenler - filistin olmaya doğru gidiyoruz gelecek nesiller bizi anacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REİS ~ 6 yıl önce
Yakışır reisimize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 6 yıl önce
Eğer 1 krş. Hakkım var ise haram ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000