17 Haziran 2018, Pazar 09:42:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanının yerini açıkladı

Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya mitinginde Batı Antalya Havalimanı'nın
  • Memlekette bir tane fabrika yok. Yenisi yapılmadı. Eskileri de eşe dosta satıldı. Havalimanının kaşa ne faydası olacak ? Koca antalya var. Gazipaşa var. Üretim sıfır ama saf vatandaş hala hüloğğ diye bağırıyor.
  • 16 senenin sonunda basladigimz yere donmemiz sadece ve sadece dış mihrakların oyunu olarak açıklanabilir.
  • artık sadece havacılık ve turizme yatırım yapmayın lütfen. İnsanların beli bu iki sektöre bağlanmış durumda ve kimse bu sektörleri sevmiyor, çalışmak zorunda oldukları için çalışıyorlar. Antalya'ya artık yeni sektör yatırımları gereklidir.
  • Ülkede yaşayan düşük maaşla çalıştıran kişiler de girdi çıktı yapınca turist oluyormuş bunu da gördük:)
  • 1 havalimanı yapcağınıza 500 kisi - 1000 kisinin istihdam edilecegi uretim yapacak fabrika kurulmasina destek olacak kredi verin. Havalimani bir bolgenin kalkinmasina ne kadar etki eder dusunmek lazım.
  • Türkiye'nin bütn şehirlerine uluslararası havalimanları lazım büyük ülke olmak bunu gerektirir.
  • Heryerdesiniz heryerde
  • Gazipaşa Havalimanı’nda inişler sadece tek bir yönden kalkışlar tek bir yönden. Sen önce düzgün bir havalimanı yap. Milleti kandırma
  • Canim
  • Sanki yarin ölse dunya duracak? Sanki karisinin bileziklerini bozdurup yaptiriyor? Turist geliyor neden cunku bedavaya tatil yapiyor, dolar olmus 5 lira. Benim vatandasim nerede tatil yapiyor, ondan bahset, kimin gucu yetiyor yurtdisina cikmaya?

 "Batı Antalya Havalimanı'nı yapmak için kolları sıvadık"

Erdoğan, "Artık Antalya bir dünya devi olma yolunda. Antalya'ya ikinci bir havalimanı olarak Gazipaşa'yı kazandırdık, onun da açılışını geldim, yaptım. Bay Muharrem, ben yaptıklarımla konuşuyorum, Bay Kemal, ben yaptıklarımla konuşuyorum, sen neyle konuşuyorsun onu söyle. Şimdi Batı Antalya Havalimanı'nı yapmak için kolları sıvadık Bay Kemal, Bay Muharrem. Kaş Çukurbağ Ağul mevkisini havalimanı için belirledik. Yıllık 4 milyon yolcu kapasiteli planladığımız havalimanımızın proje bedeli ne biliyor musunuz? 850 trilyon." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'ya gelen turist sayılarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunarak, "2017'de Antalya'ya gelen turist sayısı bir önceki yıla oranla yüzde 57'lik artış gösterdi. Nereye çıktı? 10,5 milyona çıktı. Bir sıkıntı yaşadık ama bu yıl turist hedefimiz 14 milyon. Bak nereden nereye geldik? Ülkemiz genelinde ise bu sene 40 milyon turist bekliyoruz. 32 milyar dolar turizm geliri bekliyoruz, şu anda hızla bu hedeflere ilerliyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanının yerini açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Saf insanlar ~ 6 yıl önce
Memlekette bir tane fabrika yok. Yenisi yapılmadı. Eskileri de eşe dosta satıldı. Havalimanının kaşa ne faydası olacak ? Koca antalya var. Gazipaşa var. Üretim sıfır ama saf vatandaş hala hüloğğ diye bağırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doviz & Faiz & Enflasyon ~ 6 yıl önce
16 senenin sonunda basladigimz yere donmemiz sadece ve sadece dış mihrakların oyunu olarak açıklanabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya için ~ 6 yıl önce
artık sadece havacılık ve turizme yatırım yapmayın lütfen. İnsanların beli bu iki sektöre bağlanmış durumda ve kimse bu sektörleri sevmiyor, çalışmak zorunda oldukları için çalışıyorlar. Antalya'ya artık yeni sektör yatırımları gereklidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turistmiş ~ 6 yıl önce
Ülkede yaşayan düşük maaşla çalıştıran kişiler de girdi çıktı yapınca turist oluyormuş bunu da gördük:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aerodrome ~ 6 yıl önce
1 havalimanı yapcağınıza 500 kisi - 1000 kisinin istihdam edilecegi uretim yapacak fabrika kurulmasina destek olacak kredi verin. Havalimani bir bolgenin kalkinmasina ne kadar etki eder dusunmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osc ~ 6 yıl önce
Türkiye'nin bütn şehirlerine uluslararası havalimanları lazım büyük ülke olmak bunu gerektirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yandaş haber ~ 6 yıl önce
Heryerdesiniz heryerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cessna ~ 6 yıl önce
Gazipaşa Havalimanı’nda inişler sadece tek bir yönden kalkışlar tek bir yönden. Sen önce düzgün bir havalimanı yap. Milleti kandırma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kandırma ~ 6 yıl önce
Gazipaşayı o yapmadı...
Chl ~ 6 yıl önce
GZP ne zaman yapıldı. O bölgede çoğu yerde yol yapacak yer yok. AKP sadece köhne terminali yeniledi ve denize doğru karayolulunun üzerinden köprü geçirerek pisti uzattı. Bazıları kör, sağır ve dilsizdir anlayana.
T a m a m ~ 6 yıl önce
Canim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimin parasi ile? ~ 6 yıl önce
Sanki yarin ölse dunya duracak? Sanki karisinin bileziklerini bozdurup yaptiriyor? Turist geliyor neden cunku bedavaya tatil yapiyor, dolar olmus 5 lira. Benim vatandasim nerede tatil yapiyor, ondan bahset, kimin gucu yetiyor yurtdisina cikmaya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000