26 Eylül 2015, Cumartesi 13:18:18

Çukurova'da ihale tarihi belli oldu

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Çukurova Havalimanı'nda yüklenici firmada problem yaşandığını ancak 20 Ekim 2015 günü yeniden ihaleye çıkacağını ve en kısa sürede bitirileceğini söyledi.
  • Verin TAV a yapsın bitirsin. Veya Ercanı alan Taşyapıya verin 30 sene de bitirsin.
  • Koçoğlu Ailesi yanınızdaki size akıl verenlerin bir nane bilmediği amaçlarının kese doldurmak olduğu anlaşıldı heralde.Havacılıktada aynı..Kılavuzu karga olanın burnu pislikten çıkmaz..Onlar yüzünden bir yılı aşkın hala maaş alamayanların haklarını verinde helaleşin artık..Yoksa koçoğlu diye bir firma kalmıyacak..
  • KOÇOĞLU çalışanlarının hakkını yemeye devam ettiği sürece iflastan kurtulamaz. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.
  • Ne zaman seçim lafı geçse bu haberler çıkıyor. Yok rize yok mersin. Ama seçim sonrası haberler kesiliyor yatırımlar yavaşlıyor.
  • Hadi bakalım inşallah bu seferde yarım kalmaz seçimler Mersin için şans olacak bence.
  • Sayın Bakanım seçimden sonra sizi tekrar Ulaştırma Bakanı olarak görmek istiyoruz.
  • Ist. 3.havaalaninin yeni ihalesi ne zaman yapilacak?
  • Bu yapılananların adanaya verilen siyasi ceza olarak düşünüyorum ve verilen demeçlere bakarsak seçim öncesi vaatler olduğu kanısındayım. Yıllardır yapımı süren!!! yeni havalimanı elimize yüzümüze bulaştırdık artık bu kesin bunu kabul etmek gerek.
  • Bu yaptım olacak zihniyetiyle nereye kadar ? fizibilite hak getire, birileri diyor diye milyonlar çöpe atılıyor
  • Kardesim yap adanaya duzgun bir terminal bitsin bu is. Ama birileri illa para kazanicak

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Çukurova Havalimanı'nda yüklenici firmada problem yaşandığını ancak 20 Ekim 2015 günü yeniden ihaleye çıkacağını ve en kısa sürede bitirileceğini söyledi.

Eski Bakan Elvan, eşi Zeliha Elvan ile birlikte seçim bölgesi Mersin'de Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşmaya katılmak için bugün saat 10.00'da Ankara'dan Adana Havalimanı'na geldi. Havalimanında kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Elvan, kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşarak onların bayramını kutladı. Elvan, ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Elvan, Mersin'in önemine değinerek, "Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Mersin, gerçekten önemli bir ilimiz, Türkiye’miz için çok önemli bir ilimiz, çok önemli bir potansiyele sahip. Ülkemizin en önemli lojistik merkezlerinden birisi olabilecek ve aynı zamanda tarımıyla, sanayisiyle, turizmiyle, deniziyle ve ulaştırmasıyla hangi yönden bakarsak, bakalım inanılmaz bir potansiyele sahip. İnşallah Mersin’imizi 1 Kasım, seçimleriyle birlikte hep birlikte ayağa kaldırıp şahlandıracağız. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın örnek marka şehirlerinden biri haline getireceğiz inşallah" dedi.

Elvan, bir basın mensubunun inşaat çalışmaları sekteye uğrayan Çukurova Bölge Havalimanı'nın son durumunu sorması üzerine de, "Çukurova Bölge Havalimanı’yla ilgili biliyorsunuz işi alan firma tarafından yaşanan bazı sıkıntılar söz konusu ve iş akdi fesih edildi. İnşallah 20 Ekim’e kadar tekrar ihalesine çıkacağız. Tüm hazırlıklar yapılıyor. Bayram da dahi arkadaşlarımız çalışıyorlar, tekrar ihalesine çıkacağız ve en kısa sürede Mersin’imize ve Adana’mıza tüm Akdeniz’imize Çukurova Havalimanımızı, kavuşturacağız" diye yanıt verdi.

Çukurova'da ihale tarihi belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

TAV ~ 9 yıl önce
Verin TAV a yapsın bitirsin. Veya Ercanı alan Taşyapıya verin 30 sene de bitirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
veli ~ 9 yıl önce
Koçoğlu Ailesi yanınızdaki size akıl verenlerin bir nane bilmediği amaçlarının kese doldurmak olduğu anlaşıldı heralde.Havacılıktada aynı..Kılavuzu karga olanın burnu pislikten çıkmaz..Onlar yüzünden bir yılı aşkın hala maaş alamayanların haklarını verinde helaleşin artık..Yoksa koçoğlu diye bir firma kalmıyacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 9 yıl önce
KOÇOĞLU çalışanlarının hakkını yemeye devam ettiği sürece iflastan kurtulamaz. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ex ~ 9 yıl önce
Yazık, Koçoğlu'nun orada yapmış olduğu yatırımlar ne olacak? Şirkete ödenecek mi? Ailenin değil de, aynı kurumdaki gibi, yatması gereken maaşı bekleyip, "acaba yatacak mı bu ay" diye yüreği hop eden personelin durumu... Firmalar, alınteri döken çalışanlarının bu kadar ahlarını alırlarsa, daha çoook ihale batar...
göz boyama ~ 9 yıl önce
Ne zaman seçim lafı geçse bu haberler çıkıyor. Yok rize yok mersin. Ama seçim sonrası haberler kesiliyor yatırımlar yavaşlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bankacı ~ 9 yıl önce
Hadi bakalım inşallah bu seferde yarım kalmaz seçimler Mersin için şans olacak bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ELVAN ~ 9 yıl önce
Sayın Bakanım seçimden sonra sizi tekrar Ulaştırma Bakanı olarak görmek istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne zaman ~ 9 yıl önce
Ist. 3.havaalaninin yeni ihalesi ne zaman yapilacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
siyasi ceza ~ 9 yıl önce
Bu yapılananların adanaya verilen siyasi ceza olarak düşünüyorum ve verilen demeçlere bakarsak seçim öncesi vaatler olduğu kanısındayım. Yıllardır yapımı süren!!! yeni havalimanı elimize yüzümüze bulaştırdık artık bu kesin bunu kabul etmek gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan ~ 9 yıl önce
Bu yaptım olacak zihniyetiyle nereye kadar ? fizibilite hak getire, birileri diyor diye milyonlar çöpe atılıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ojj ~ 9 yıl önce
Kardesim yap adanaya duzgun bir terminal bitsin bu is. Ama birileri illa para kazanicak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000