10 Ekim 2013, Perşembe 09:12:16

ÇUKUROVA HAVALİMANI İNŞAATINI İNCELEDİLER

Mersin'in Tarsus ilçesinde geçtiğimiz mayıs ayında temeli atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaat çalışmaları sürüyor.
  • Lüzumsuz bir yatırım daha. TOKİ Şakirpaşa'ya konut yapacak bazıları zengin olacak diye düşünülmüş bir proje. Bu arada Zafer ne oranda çalışıyor? Böyle saçmalıklarla kıt kaynaklarımızı çarçur ediyoruz.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, beraberinde AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, Tarsus İlçe Başkanı Hakkı Meniz ve bir grup yönetici ile birlikte, 3 yılda tamamlanması planlanan havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Sever, burada Çukurova Havalimanı inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

30 milyon yolcu kapasiteli havalimanının yüzde 15'lik kısmının tamamlandığını ifade eden Sever, şu anda havalimanı inşaatında yaklaşık bin kişinin istihdam edildiğini söyledi. Sever, 3 yılda bitirilmesi planlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın faaliyete geçmesiyle birlikte 4 bin kişinin istihdam edileceğini belirtti.

Çukurova Havalimanı'na ulaşım konusunda mevcut olan Adana-Mersin arası çift hatlı tren yolunun, 4 hata çıkarılacağı, yolcuların bu hat üzerinden havalimanının içerisine kadar 20 dakikada ulaşabileceği ifade edildi.

ÇUKUROVA HAVALİMANI İNŞAATINI İNCELEDİLER

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Lüzumsuz bir yatırım daha. TOKİ Şakirpaşa'ya konut yapacak bazıları zengin olacak diye düşünülmüş bir proje. Bu arada Zafer ne oranda çalışıyor? Böyle saçmalıklarla kıt kaynaklarımızı çarçur ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sivil ~ 10 yıl önce
mersinli birisi olarak çok da lüzumsuz görmüyorum. adana yakın olmasına rağmen mersinde çok büyük turizm ve liman faliyeti var şehrin gelişme hızını da göz önüne alırsak çok faydalı olacak bir proje.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000