14 Aralık 2015, Pazartesi 12:35:05

Çukurova Havalimanı ihalesi yine ertelendi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünce yapılacak Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi ileri bir tarihe ertelendi.
  • Adana merkez patlıyor herkes.
  • Binali Baba cozer Allahin izni ile ulastirmada cozumunuz Binali YILDIRIM baskasi yokkk
  • kural dışı olmadığı halde yorumumu yayınlamayan airporthaber'i bir daha okumayacağım. sayfanızı takibimden çıkarıyorum. kendi düşüncelerinize uygun yorumları yayınlayıp uymayanları yayınlamamanız çok ayıp.
  • ekonomik kriz geliyor, kimse bu riske girmek istemiyor...
  • Bundan bir kaç yıl önce, Koçoğlu şirketi hava yolu kurmaya karar vermişti. Adı "Coach" idi (coach sözcüğü ingilizce "koğç" olarak söylendiğinden, üstelik güzel bir kelime oyununa da fırsat oluyordu). İstanbul'da büro tutuldu, bir çok kişi işe alındı (üst düzey müdürler dahil), ancak bir kaç ay sıkı çalışmadan sonra, konu kapandı. Oradaki ciddi ve bilgili arkadaşlar, "beceriksizlik, bir şey bilmeyen kişilerin işe karışması" demişti. Bir kaç yıl sonra, Çukurova havalimanı inşaat işi Koçoğlu şirketine verildi. Yanlış hatırlamıyorsam, ihaleye tek teklif veren o idi. Genelde inşaat işleri çok rekabete neden olur. Burada acaba DHMİ hiç düşünmedi mi, "başka teklif veren neden olmadı"? Böyle bir projeye finans kaynakları bulma konusu, araştırılmış mıydı? Bütün bu işler, iyi niyetli yapılmış da olsa, 2-3 senelik bir gecikme var. Kamu konularına daha hassas bir ülke olsak, epey bir kıyamet kopmuştu. Bizde, sanki hiç bir şey olmamış gibi, yeniden ihale. Bu sefer, daha olumlu sonuçlanır, umarım
  • Ne zaman a yaparlar acaba yorum yapabilecek olan var mı
  • bu havalimanı tam tarım arazilerinin ortasına yapılıyor. binlerce hektar tarım alanı yok oldu. havalimanı bittikten sonra çevresine konut yapılaşmasıyla birlikte geri kalan tarım alanları da tamamen yok olacaktır. yazık günah başka yer mi yoktu tam en verimli toprağın üzerine kondurdunuz. göz göre göre tarımı bitiriyorsunuz.
  • yanlış anlaşılma var bu havalimanı bitti hatta ilk uçuşu 380 ile yapıldı ama baktık kapasite düşük şimdi 250 milyon kapasiteli olan yenisni yapacaz:) haydeeeeeeee

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünce yapılacak Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi ileri bir tarihe ertelendi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, teknik değerlendirme çalışmalarının devam etmesi nedeniyle 29 Ocak 2016 olarak duyurulan Çukurova Havalimanı ihale dokümanlarının inceleme/satış ile teklif alma tarihleri, bilahare ilan edilmek üzere ileri bir tarihe ötelendi.

Söz konusu ihale, daha önce 15 Ocak 2016'dan 29 Ocak 2016'ya ertelenmişti.

Çukurova Havalimanı ihalesi yine ertelendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

çaycı orhan ~ 8 yıl önce
Adana merkez patlıyor herkes.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ak ~ 8 yıl önce
Binali Baba cozer Allahin izni ile ulastirmada cozumunuz Binali YILDIRIM baskasi yokkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baba ~ 8 yıl önce
Baba mı? Akraba mısınız
bir dost ~ 8 yıl önce
kural dışı olmadığı halde yorumumu yayınlamayan airporthaber'i bir daha okumayacağım. sayfanızı takibimden çıkarıyorum. kendi düşüncelerinize uygun yorumları yayınlayıp uymayanları yayınlamamanız çok ayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kriz ~ 8 yıl önce
ekonomik kriz geliyor, kimse bu riske girmek istemiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 8 yıl önce
çarşamba günü boru oluruz herkes anlar geldi bile FED kapıyı çalıyor:(
hee ~ 8 yıl önce
13 senedir ekonomik kriz hayaliyle yanıp tutuşuyosunuz zaten
hee'ye ~ 8 yıl önce
fed faiz arttırıyor, dolar yükselecek, tl değer kaybedecek yine. kimse bu yüzden maliyetleri kestiremiyor,yükün altına girmiyor. sana bilal'e anlatır gibi anlattım kardeşim, umarım kapasiten bilal'den az değildir.
Kat 14 ~ 8 yıl önce
Bundan bir kaç yıl önce, Koçoğlu şirketi hava yolu kurmaya karar vermişti. Adı "Coach" idi (coach sözcüğü ingilizce "koğç" olarak söylendiğinden, üstelik güzel bir kelime oyununa da fırsat oluyordu). İstanbul'da büro tutuldu, bir çok kişi işe alındı (üst düzey müdürler dahil), ancak bir kaç ay sıkı çalışmadan sonra, konu kapandı. Oradaki ciddi ve bilgili arkadaşlar, "beceriksizlik, bir şey bilmeyen kişilerin işe karışması" demişti. Bir kaç yıl sonra, Çukurova havalimanı inşaat işi Koçoğlu şirketine verildi. Yanlış hatırlamıyorsam, ihaleye tek teklif veren o idi. Genelde inşaat işleri çok rekabete neden olur. Burada acaba DHMİ hiç düşünmedi mi, "başka teklif veren neden olmadı"? Böyle bir projeye finans kaynakları bulma konusu, araştırılmış mıydı? Bütün bu işler, iyi niyetli yapılmış da olsa, 2-3 senelik bir gecikme var. Kamu konularına daha hassas bir ülke olsak, epey bir kıyamet kopmuştu. Bizde, sanki hiç bir şey olmamış gibi, yeniden ihale. Bu sefer, daha olumlu sonuçlanır, umarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bankac ~ 8 yıl önce
Ne zaman a yaparlar acaba yorum yapabilecek olan var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir dost ~ 8 yıl önce
bu havalimanı tam tarım arazilerinin ortasına yapılıyor. binlerce hektar tarım alanı yok oldu. havalimanı bittikten sonra çevresine konut yapılaşmasıyla birlikte geri kalan tarım alanları da tamamen yok olacaktır. yazık günah başka yer mi yoktu tam en verimli toprağın üzerine kondurdunuz. göz göre göre tarımı bitiriyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bitti ~ 8 yıl önce
yanlış anlaşılma var bu havalimanı bitti hatta ilk uçuşu 380 ile yapıldı ama baktık kapasite düşük şimdi 250 milyon kapasiteli olan yenisni yapacaz:) haydeeeeeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000