15 Kasım 2013, Cuma 11:55:50

CTATCA VE GAU HAVACILIK SEMİNERİ DÜZENLEDİ

CTATCA, GAU Havacılık Kulübü işbirliği “Gelişen Havacılık ve Hava Trafik Kontrolörleri’nin Önemi” adlı seminer düzenledi.
  • Doğrudur. Sorgulamak lazım. Konuşmamda içratlarımızın artık kaçınılmaz oldugunu ifade ettim. Aksi halde geçilmeye mahkumunuz. GAUHK 'ne CTATCA'ya ve havacılığa katkılarından dolayı şahsım ve derneğim adına teşekkürü bir borç bilirim Bu ilk değil sonda olmıyacak. Ctatca Bşk Izzet Derkan www.ctatca.org
  • GAU'nun havacılığa verdiği önem gerçekten güzel ve muazzam fakat lütfen " AVIATION MANAGEMENT " diye geçen bölümünüzü Pilotluğa gönül vermiş gençleri bu bölüm PILOTAJ bölümü diye kandırmayın. İlk AFA ile anlaştınız, sonra iptal oldu, Yavru Kuş ile anlaştınız halen daha bir haber YOK?! Bu bölümü bitirince Pilot çıkacağını zanneden, araştırma ve öğrenme ruhunu kaybetmiş geçlerimiz var lütfen onlara odaklanın. Bu bölüm Havacılık Yönetimi bölümüdür, Pilotaj değil! Hava Trafik Kontrolörleri Derneği Başkanı Sn. Izzet DERKAN'a da KKTC Havacılığına ve biz gençler için elinden gelenin fazlasını yaptığı için sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunuyorum...

Kıbrıs Türk Hava Trafik Kontrolörleri Derneği, dün Girne Amerikan Üniversitesi Havacılık Kulübü işbirliği "Gelişen Havacılık ve Hava Trafik Kontrolörleri'nin Önemi" semineri adı altında düzenlendi.

GAU Rektör yardımcısı Olgun Çiçek uçuş okulunun yakında açılacağı müjdesini vererek GAU HK ve CTATCA işbirliğinin devam etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

CTATCA Başkanı İzzet Derkan, GAU HK ile herzaman işbirliği içerisinde olduklarını ve yapılan etkinliklerin pozitif şekliyle havacılık sektöründe geriye dönüşünün olacağına inandığını söyledi. Başkan Izzet Derkan, KKTC 'de dernekleri olan CTATCA'nın havacılık sektöründe çok aktif ve lider konumda olduğunun altını çizerek, “ Bu ilk değil ve son da olmayacak” dedi.

Derkan, bugüne kadar Mesleği tanıtmak için CTATCA olarak sürekli bir uğraş içerisinde olduklarını, mesleğin görev riskini ise sürekli etkinlik ve organizasyonlarla ortaya koyarak paylaştıklarını söyledi. 

Derkan sunumunda, Uçuş Emniyeti ve Sağlık konusunu ,  Ankara ve Ercan Hava Sahasını işledi. İzzet Derkan Uçuş Emniyeti’nde insan sağlığının çok ama çok önemli olduğunun altını çizdi.

GAUHK Başkanı Sinem Özübek ise, CTATCA  ile sıkı işbirliği içersinde olmaktan keyif aldıklarını ve gelenekleri olan havacılık seminerinin GAU’de yapılmasının GAU için çok önemli olduğunu söyledi.

Kemal Aldağ ise Gelişen Havacılık ile Ercan Hava Trafik Kontrol Sunumu  yaptı.

Panel sonunda ise konuşmacılara Plaket taktimi ve katılımcılara ise sertifika verilerek program sonlandı.

CTATCA VE GAU HAVACILIK SEMİNERİ DÜZENLEDİ

Yorumlar

Mutabık ~ 10 yıl önce
Doğrudur. Sorgulamak lazım. Konuşmamda içratlarımızın artık kaçınılmaz oldugunu ifade ettim. Aksi halde geçilmeye mahkumunuz. GAUHK 'ne CTATCA'ya ve havacılığa katkılarından dolayı şahsım ve derneğim adına teşekkürü bir borç bilirim Bu ilk değil sonda olmıyacak. Ctatca Bşk Izzet Derkan www.ctatca.org

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önem! ~ 10 yıl önce
GAU'nun havacılığa verdiği önem gerçekten güzel ve muazzam fakat lütfen " AVIATION MANAGEMENT " diye geçen bölümünüzü Pilotluğa gönül vermiş gençleri bu bölüm PILOTAJ bölümü diye kandırmayın. İlk AFA ile anlaştınız, sonra iptal oldu, Yavru Kuş ile anlaştınız halen daha bir haber YOK?! Bu bölümü bitirince Pilot çıkacağını zanneden, araştırma ve öğrenme ruhunu kaybetmiş geçlerimiz var lütfen onlara odaklanın. Bu bölüm Havacılık Yönetimi bölümüdür, Pilotaj değil! Hava Trafik Kontrolörleri Derneği Başkanı Sn. Izzet DERKAN'a da KKTC Havacılığına ve biz gençler için elinden gelenin fazlasını yaptığı için sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunuyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000