27 Aralık 2013, Cuma 14:18:12

ÇORLU'DA EĞİTİM UÇAĞI TOPRAK YOLA İNDİ

Çorlu Havalimanı'ndan kalkan bir eğitim uçağı motor arızası sebebiyle toprak yola mecburi iniş yaptı.
  • sevgili arkadaşım sıkıntı sende olmalı ki,o uçaklar hala tecrübesi tartışılmaz öğretmenlerimiz tarafından uçuruluyor ve en kötü emergencylerden birinde herhangi bir kırım ve can kaybı olmadan olayı atlatabiliyorlar...sen aynı durumda,aynı soğukkanlılık ve tecrübeyi ortaya koyabilir miydin?burada kişisel sorunlarından birini paylaşacak kadar seviyeyi düşürebildiğine göre hayır!otoritenin işlerini boşver sen,onlar gerekli kontrolleri yapıyorlar.sen kendini kurtar. klavye başında zorlama kendini.
  • Öncelikle geçmiş olsun hocama ve öğrenci arkadaşıma. Başarılı iniş için tebrikler. Diğer konu ise Oki Doki isimli arkadaşım, senin önceden önlem almak dediğin şey nedir? Emergecy prosedürler, acil durum çağrıları ve bu kadar eğitim zaten bu amaçla verilir. Dünyadan haberin yok kalkmış yorum yapıyosun. O uçağı taramadan geçirirler kardeş. Sen rahat ol. Tarladan tekrar havalanıp uçmuyo o teyyare. Hadi sağlıcakla.
  • Çok büyük geçmiş olsun. Heran başımıza gelebilecek bişey.
  • Murat hocama ve öğrencisine büyük geçmiş olsun. Havacılıkta böyle şeyler olabilir.Tarkim ailesi olarak bir ve beraberiz.
  • Sayın Murat Hocama ve değerli öğrenci pilot arkadaşımıza büyük geçmiş olsun. Hepimizin başına gelebilecek bir durum, allah daha kötülerinden korusun...
  • allah sevenlerine bağışlamış.tarkime ve tüm havacılara allah birdaha bu haberi göstermesin.geçmiş olsun.y.çarkcı
  • Hocam ellerinize sağlık, acil iniş diye duyunca korktuk ama resmi görünce fark ettikki siz yıllardır masaüstümüzü süsleyen Microsoft'un o güzel manzarısına iniş yapmışsınız. Tekrar herkese geçmiş olsun.
  • Tarkim bakim onarim bolumunun yeniden degerlendirilmesi gerekir (otorite tarafindan).arkadaslarimiza gecmis olsun.
  • Öncelikle bu "tarkim..." İsimli kullanıcıyı kınıyoruz ki arkadaşların da bahsettiği gibi önemli olan uçak değil can kaybının olmamasıdır... Saygıdeğer Murat hocam ve Pilot arkadşıma çok geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum... Tüm tarkim camiasına geçmiş olsun... Biz her zaman okulumuzun yanındayız... Her zaman daha kötüsü de düşünülmeli... Allah'ın rahmeti üzerimizde olsun... Böyle saçma aptalca yorum yapan arkadaşlarım size söylüyorum; yanımıza okulumuza buyrun gelin burda hem çay kahve ikram edelim ehm yorumları ağZınızdan duyalım ;) tekrar geçmiş olsun tüm hocalarım ve pilot arkadaşlarıma iyi uçuşlar diliyorum...
  • Öğrenci iniş yapmıştır desem TK kaptanlarına yapılan saldırıyı ifade etmiş olurum;) Geçmiş olsun

Airporthaber'e gelen bilgilere göre toprak yola inen TC-TEB kuyruk tescilli uçakta öğretmen pilot M.G olduğu belirtildi. 

Motor arızası yaptığı belirtilen uçakta ciddi bir hasar bulunmadığı kaydedildi.

Airporthaber.com

 

ÇORLU'DA EĞİTİM UÇAĞI TOPRAK YOLA İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

takim...'ya ~ 10 yıl önce
sevgili arkadaşım sıkıntı sende olmalı ki,o uçaklar hala tecrübesi tartışılmaz öğretmenlerimiz tarafından uçuruluyor ve en kötü emergencylerden birinde herhangi bir kırım ve can kaybı olmadan olayı atlatabiliyorlar...sen aynı durumda,aynı soğukkanlılık ve tecrübeyi ortaya koyabilir miydin?burada kişisel sorunlarından birini paylaşacak kadar seviyeyi düşürebildiğine göre hayır!otoritenin işlerini boşver sen,onlar gerekli kontrolleri yapıyorlar.sen kendini kurtar. klavye başında zorlama kendini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oki Doki'ye ~ 10 yıl önce
Öncelikle geçmiş olsun hocama ve öğrenci arkadaşıma. Başarılı iniş için tebrikler. Diğer konu ise Oki Doki isimli arkadaşım, senin önceden önlem almak dediğin şey nedir? Emergecy prosedürler, acil durum çağrıları ve bu kadar eğitim zaten bu amaçla verilir. Dünyadan haberin yok kalkmış yorum yapıyosun. O uçağı taramadan geçirirler kardeş. Sen rahat ol. Tarladan tekrar havalanıp uçmuyo o teyyare. Hadi sağlıcakla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nejat ~ 10 yıl önce
Çok büyük geçmiş olsun. Heran başımıza gelebilecek bişey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engin ~ 10 yıl önce
Murat hocama ve öğrencisine büyük geçmiş olsun. Havacılıkta böyle şeyler olabilir.Tarkim ailesi olarak bir ve beraberiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E. SOYDAŞ ~ 10 yıl önce
Sayın Murat Hocama ve değerli öğrenci pilot arkadaşımıza büyük geçmiş olsun. Hepimizin başına gelebilecek bir durum, allah daha kötülerinden korusun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçmiş olsun. ~ 10 yıl önce
allah sevenlerine bağışlamış.tarkime ve tüm havacılara allah birdaha bu haberi göstermesin.geçmiş olsun.y.çarkcı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hocam ellerinize sağlık, acil iniş diye duyunca korktuk ama resmi görünce fark ettikki siz yıllardır masaüstümüzü süsleyen Microsoft'un o güzel manzarısına iniş yapmışsınız. Tekrar herkese geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yine TARKiM... ~ 10 yıl önce
Tarkim bakim onarim bolumunun yeniden degerlendirilmesi gerekir (otorite tarafindan).arkadaslarimiza gecmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Öncelikle bu "tarkim..." İsimli kullanıcıyı kınıyoruz ki arkadaşların da bahsettiği gibi önemli olan uçak değil can kaybının olmamasıdır... Saygıdeğer Murat hocam ve Pilot arkadşıma çok geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum... Tüm tarkim camiasına geçmiş olsun... Biz her zaman okulumuzun yanındayız... Her zaman daha kötüsü de düşünülmeli... Allah'ın rahmeti üzerimizde olsun... Böyle saçma aptalca yorum yapan arkadaşlarım size söylüyorum; yanımıza okulumuza buyrun gelin burda hem çay kahve ikram edelim ehm yorumları ağZınızdan duyalım ;) tekrar geçmiş olsun tüm hocalarım ve pilot arkadaşlarıma iyi uçuşlar diliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğrenci ~ 10 yıl önce
Öğrenci iniş yapmıştır desem TK kaptanlarına yapılan saldırıyı ifade etmiş olurum;) Geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000