05 Eylül 2017, Salı 22:28:45

Çorlu'da Cessna 152 tipi uçak tarlaya zorunlu iniş yaptı

Çorlu Havaalanı’ndan kalkış yapan Cesna 152 tipi uçak motorunda yaşanan arıza nedeniyle tarlaya zorunlu iniş yaptı.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • HAY SIZIN SIKINTINIZA !!!!!
  • Tanımam etmem ama tecrübelere binaen diyorum bu arkadaş biraz kolpacı gibi, dikkat edin arkadaş
  • Bu uçak hala uçuyor mu? Uçması tamamen mucize. Pilota geçmiş olsun.
  • Büyük geçmiş olsun
  • Önüne gelen astronot...eee sonuç kocaman bir fosss
  • geçmiş olsun.emniyetli uçuşlar dilerim.
  • Pilot kardesimize gecmis olsun.daha ciddi sonuclar dogurabilecek bir olayi iyi idare etmis.allah beterinden saklasin diyelim.ama bu ucagin ne kadar eski oldugunu,onceki isletmesinde cok ciddi sekilde yiprandigini (kirici devirden bi haber onlarca adam uctu) bakim konusunun titizlikle takip edilmesi gerektigini ve bu isin sakasinin olmadigini da hatirlatmak isteriz.havacilikta kahramanlara yer yoktur.hersey kitabi olmalidir.eksik bir sey olmasa o ucak oraya inmezdi.demekki daha dikkatli olunmali.sevgiler.
  • Asker kökenlimiymiş yorumunu göremedik:) Şaka bir yana büyük geçmiş olsun ciddi bir durum söz konusu çok şükür canda nede malda bir zarar kaza kırım can kaybı yok
  • Ne olursa olsun emergency bir iniş söz konusu, Mızrağa tebrikler... TC-KIM'in durumu ortada. SHGM el atsa iyi olacak, o motor şehir üstünde de gidebilirdi? Mızragin parayla işi yoktur diyen arkadaşa da sevgiler :)))

Çorlu Havaalanı’ndan İzmir Havaalanına gitmek üzere kalkış yapan Cesna 152 tipi uçak motor arızası nedeniyle tarlaya zorunlu iniş yaptı.

Uçağı tarlaya sorunsuz bir şekilde indirmeyi başaran pilot Gökhan Mızrak yaşadıklarını şöyle anlattı:
“Çorlu Havalimanı’ndan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na bir uçuş gerçekleştirecektik. Fakat kalkıştan kısa bir süre sonra motorumuzda bir güç kaybı oldu. Muhtemelen yakıt sistemi ile alakalı. Meydana ulaşamayacağımızı anlayınca arkadaki araziye bir iniş planladık.

Uçağımızda herhangi bir arıza, vuruk, kırık yok. Allah’a şükür yaralanma da yok. Sivil havacılık gerekli incelemeleri yaptı. Herhangi bir sıkıntımız da yok şu an itibariyle. Gerekli kontroller yapıldıktan sonra meydandan kalkış tekrardan sağlanacak inşallah. Bu akşam burada arazinin yakınındaki çiftlikte korunaklı alanda saklanacak. Yarın gerekli ekiplerle havaalanına gidecek.”



Çorlu'da Cessna 152 tipi uçak tarlaya zorunlu iniş yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

G.mizrak ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SIKINTI YOK !! ~ 7 yıl önce
HAY SIZIN SIKINTINIZA !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 cpt ~ 7 yıl önce
Tanımam etmem ama tecrübelere binaen diyorum bu arkadaş biraz kolpacı gibi, dikkat edin arkadaş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Bu uçak hala uçuyor mu? Uçması tamamen mucize. Pilota geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Joe ~ 7 yıl önce
Bakimlarini zamaninda, duzgun ve kurallara gore yapildigi muddetce ucmasinda hicbir sakinca yok. Neden ucmasin? Bence ucmasindan cok, tarlaya inis sirasinda can ve mal kaybi yasanmamasi mucize. Gecmis olsun.
KİM ~ 7 yıl önce
Büyük geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Etm ~ 7 yıl önce
Önüne gelen astronot...eee sonuç kocaman bir fosss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GL ~ 7 yıl önce
geçmiş olsun.emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim o ~ 7 yıl önce
Pilot kardesimize gecmis olsun.daha ciddi sonuclar dogurabilecek bir olayi iyi idare etmis.allah beterinden saklasin diyelim.ama bu ucagin ne kadar eski oldugunu,onceki isletmesinde cok ciddi sekilde yiprandigini (kirici devirden bi haber onlarca adam uctu) bakim konusunun titizlikle takip edilmesi gerektigini ve bu isin sakasinin olmadigini da hatirlatmak isteriz.havacilikta kahramanlara yer yoktur.hersey kitabi olmalidir.eksik bir sey olmasa o ucak oraya inmezdi.demekki daha dikkatli olunmali.sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret. ~ 7 yıl önce
Asker kökenlimiymiş yorumunu göremedik:) Şaka bir yana büyük geçmiş olsun ciddi bir durum söz konusu çok şükür canda nede malda bir zarar kaza kırım can kaybı yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tc kim ~ 7 yıl önce
Ucak tarkim kokenli birader bu daha ciddi bir sorun
Geçmiş olsun ~ 7 yıl önce
Ne olursa olsun emergency bir iniş söz konusu, Mızrağa tebrikler... TC-KIM'in durumu ortada. SHGM el atsa iyi olacak, o motor şehir üstünde de gidebilirdi? Mızragin parayla işi yoktur diyen arkadaşa da sevgiler :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Parayla isi yoktur kardesim ~ 7 yıl önce
Herkesin hayatini idame yada rahat ettirecek paraya ihtiyacı var ama adam zaten çok iyi paralar kazandı isini bıraktı bu uçağa gecti faklı yerleride kasmadı business jetler falan. Neyse işiniz milletin hayatı zaten nerde bi eksik bulsanız ordan lağım dolu kalplerinizi boşaltıyorsunuz
Ops. Musa ~ 7 yıl önce
Gökhan kaptanı az cok tanirim herseyden once samimi iyi bir abidir. Kazasiz belasiz olmasi en sevindirici tarafi. Asagidaki instagram takipci muhabbeti gereksiz bence. Bir pilot bunun icin tarlaya inmez cani var malı var. Uçak gecenlerde daha bakımdan çıkmıştı. Bence olayı bilmeden insanları suçlamak onlara yafta yapıştırmak yerine can ve mal kaybı olmadan bu insanin kurtulduguna sevinmek insan olmanin gereğidir. Para pul mevzusulari ise az bi cekememezlik ve karalama. Adamlar 100euro ya vermiş kardesim uc ucma ama turkiyede fiyatlar belli zaten ucuzuna pahalisina kalitelesine git ozaman secenek cok varmış gibi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000