20 Ekim 2016, Perşembe 09:16:36

Çorlu Rusya'nın charter seferini istiyor

Çorlu iş dünyası Rusya ile Türkiye arasında yapılması düşünülen charter seferleri için Çorlu Havalimanı'nın kullanılması konusunda yürütülen projeden umutlu.
  • OLmaz..Rusları Yüksekovaya bekliyoh
  • İzmir ve Muğla gibi yerlere düzenlenmesi daha mantıklı olur.
  • Çorlu ne alaka yahu. İstanbul'a gitmek için fazla uzak. AVM'den alışveriş yapacaklarsa o avm'yi kendi ülkelerinde de kurabilirler. Bana saçma geldi. Bursa filan gibi bir yere düzenlense hadi anlarım, hem alış veriş, hem çevre, hem kaplıca-sağlık, hem Uludağ, hem konaklama.. Herşey var.
  • Antalya varken biraz sorun olur

Çorlu iş dünyası Rusya ile Türkiye arasında yapılması düşünülen charter seferleri için Çorlu Havalimanı'nın kullanılması konusunda yürütülen projeden umutlu. İş çevreleri, Rusların ilçede bir de alışveriş merkezi kuracaklarını ifade etti.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Rusya ile Türkiye'nin ilişkilerinin düzelmesi akabinde iki ülke arasındaki charter seferleri için Çorlu Havalimanı'nın kullanılmasının planlandığını belirterek, bu tercihin en önemli sebebinin İstanbul'daki trafik yoğunluğu olduğunu söyledi.

Proje üzerine çalışma yapan Rus yetkililerle Çorlu'da görüştüklerini vurgulayan Sülün, konunun bir aya kadar netleşeceğini ifade etti.

Rusya'nın proje kapsamında Çorlu'da bir alışveriş merkezi inşa etmeyi planladığını kaydeden Enis Sülün, "Rus yatırımcıları ve vatandaşları bölgeye yönlendirilecek. Odamız Rus girişimcilere destek verecek.

Gerçekleştirdiğimiz takdirde proje Çorlu'ya büyük ivme kazandıracak ve bölge esnafına çok faydalı olacak.

Daha tam net olmamakla birlikte gerçekleşeceğine inanıyorum. Net karar alındıktan sonra siyasi tabanı da arkamıza almayı planlıyoruz" diye konuştu.

Projenin havaalanının kullanımını olumlu etkileyeceğini belirten Sülün, havaalanının aktif olabilmesi için sanayinin buraya yerleşmesi gerektiğini dile getirdi. Havaalanının şu anda sadece Ankara seferleri yaptığını belirten Sülün, "Yaz sezonunda Antalya, İzmir gibi şehirlere sefer düzenlemeyi düşünüyorlar ama hayata daha geçmedi" dedi. (Dünya)

Çorlu Rusya'nın charter seferini istiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

kadir ~ 7 yıl önce
OLmaz..Rusları Yüksekovaya bekliyoh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
İzmir ve Muğla gibi yerlere düzenlenmesi daha mantıklı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorsuz ~ 7 yıl önce
Çorlu ne alaka yahu. İstanbul'a gitmek için fazla uzak. AVM'den alışveriş yapacaklarsa o avm'yi kendi ülkelerinde de kurabilirler. Bana saçma geldi. Bursa filan gibi bir yere düzenlense hadi anlarım, hem alış veriş, hem çevre, hem kaplıca-sağlık, hem Uludağ, hem konaklama.. Herşey var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 7 yıl önce
Antalya varken biraz sorun olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
......... ~ 7 yıl önce
bu zeki insanlara bayılıyorum..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000