21 Şubat 2010, Pazar 09:21:35

Çorlu Havaalanı Emniyet Şube Müdürü değişti

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğünde Emniyet Amiri olarak görev yapan ardından Saray İlçe Emniyet Müdürü olan Doğan Çakar Çorlu Uluslararası Şube Müdürlüğü görevine atandı.
  • Hava alanlarında görev süreleeri kısıtlı olması gerekir. Torpili bulup bir hava alanında 8 yada 10 sne aynı yerde çalısanlar var. Ayrıca buralarda bazı görevlilerin insanlara nasıl davrandıgını emniyet gizli olarak vatandaş kılıgında müffettişleriyle zaman zaman niye denetlemiyor. Görevini uygun yapanlara ve saygılı olanlar alsa sözümüz yok.
  • SIRA ERZURUMDA İNŞALLAH CİHAZLARDAN ARANMADAN GEÇENLERMİ SORACANIZ BAGAJ KONTROLÜ YAPILMADAN GEÇENLERİMİ SORACAKSINIZ VİPTEN GEÇİRİLENLERİMİ SORACAKSINIZ NEDENSE BİR PERSONEL GEÇTİĞİNDE ARAMALAR ÜST SEVİYEDE AMA ZENGİN İŞ ADAMI GELDİMİ 50 POLİS VARSA 50 SİDE YALAKALIĞA BAŞLIYORLAR ÇAYA PARA YOK MÜDÜR YEMEĞE PARA YOK HAÇLIKLARDA GELİYOR OH SADE SANA DEİL PERSONELİNDE GÖTÜRÜYOR DEĞİŞİN KARDEŞİM DEĞİŞİN HER ŞEY GEÇER HAVALİMANLARINDAN
  • helal olsun corlumuza :D

2006-2008 yılları arasında Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Emniyet Amiri rütbesi ile Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirilen 2008 yılında Emniyet Müdürü rütbesi alarak Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Çakarın yeni görev yeri Çorlu Havaalanı Şube Müdürlüğü oldu.

Yaptığı başarılı operasyonlarla Çorlu'da adından söz ettiren Doğan Çakar'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Çorlu Havaalanı Emniyet Şube Müdürü değişti

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Hava alanlarında görev süreleeri kısıtlı olması gerekir. Torpili bulup bir hava alanında 8 yada 10 sne aynı yerde çalısanlar var. Ayrıca buralarda bazı görevlilerin insanlara nasıl davrandıgını emniyet gizli olarak vatandaş kılıgında müffettişleriyle zaman zaman niye denetlemiyor. Görevini uygun yapanlara ve saygılı olanlar alsa sözümüz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SIRA ERZURUMDA İNŞALLAH CİHAZLARDAN ARANMADAN GEÇENLERMİ SORACANIZ BAGAJ KONTROLÜ YAPILMADAN GEÇENLERİMİ SORACAKSINIZ VİPTEN GEÇİRİLENLERİMİ SORACAKSINIZ NEDENSE BİR PERSONEL GEÇTİĞİNDE ARAMALAR ÜST SEVİYEDE AMA ZENGİN İŞ ADAMI GELDİMİ 50 POLİS VARSA 50 SİDE YALAKALIĞA BAŞLIYORLAR ÇAYA PARA YOK MÜDÜR YEMEĞE PARA YOK HAÇLIKLARDA GELİYOR OH SADE SANA DEİL PERSONELİNDE GÖTÜRÜYOR DEĞİŞİN KARDEŞİM DEĞİŞİN HER ŞEY GEÇER HAVALİMANLARINDAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
helal olsun corlumuza :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000