28 Mayıs 2011, Cumartesi 10:45:45

CORK HAVALİMANINDA BİR BAŞKA OLAY!

İrlanda'nın Cork Havalimanı'nda bir polis memurunu bıçakla yaralayan zanlı, havalimanını birbirine kattı...
  • Kesinlikle katiliyorum. Sadece Abd degil Turkiyede de olsa Polis bu adamin isini bitirirdi. Irlanda icin buyuk bir fiyasko olmus. Dusunsenize bu adam yasa disi bir orgut uyesi olabilirdi, sirf bir ucaga bile carpmasi cok cok cok buyuk bir masrafa yol acabilirdi.
  • aynen bende katiliorum arkadas sana, Amerikada olacak hemen 1 dk da kursun yagmuruna tutarlar adami. adamin galiba akli dengesi yerinde degil bakiyorumda :)
  • Allah akil fikir versin. ABD'de bu olay olmus olsaydi kursun yagmuru ile 1 dkda isini bitirirlerdi o zanlinin.
 İrlanda'nın Cork Havalimanı'nda bir polis memurunu bıçakla yaralayan zanlı, bir yangın aracını kaçırıp apronda dakikalarca manevra yaptı. Apronu çevreleyen telden içeriye giren zanlı, dakikalarca kovalamaca oynadı. Aracı bozulunca yakayı ele verdi.

İşte o görüntüler:

CORK HAVALİMANINDA BİR BAŞKA OLAY!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Kesinlikle katiliyorum. Sadece Abd degil Turkiyede de olsa Polis bu adamin isini bitirirdi. Irlanda icin buyuk bir fiyasko olmus. Dusunsenize bu adam yasa disi bir orgut uyesi olabilirdi, sirf bir ucaga bile carpmasi cok cok cok buyuk bir masrafa yol acabilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aynen bende katiliorum arkadas sana, Amerikada olacak hemen 1 dk da kursun yagmuruna tutarlar adami. adamin galiba akli dengesi yerinde degil bakiyorumda :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allah akil fikir versin. ABD'de bu olay olmus olsaydi kursun yagmuru ile 1 dkda isini bitirirlerdi o zanlinin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000