15 Nisan 2015, Çarşamba 10:44:44

CORENDON'DAN TURİZM HAFTASI MESAJI

Corendon Turizm Grubu, 15-22 Nisan Dünya Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Corendon Turizm Grubu, 15-22 Nisan Dünya Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Öncelikle, ülke ekonomilerinin gelişmesi, istihdamın artması, kültürlerin kaynaşması ve evrensel barışın sağlanmasına katkı anlamında en önemli endüstrilerden biri olan turizm sektörünün tüm çalışanlarının Turizm Haftası’nı Corendon Ailesi adına kutluyorum.

Dünya Turizm Örgütü, geçtiğimiz yılın temasını ‘Turizm ve Toplum Gelişimi’ olarak belirledi. Şüphesiz ki bunu belirlerken 21. yüzyılın yükselen yıldızı turizmin, çalışanlarının donanımlarını ve yetkinliklerini arttırarak yaşadıkları toplumda fark yaratmasına katkıda bulunabilme gücünün altını çizmek istedi.

Biz de Türkiye turizmine katkıda bulunan bir turizm grubu olarak, personelimize yatırım yaparak ve faliyet gösterdiğimiz coğrafyalarda eğitime yönelik sosyal sorumluluk projeleri yürüterek, toplumumuzun refahının artması için gayret gösteriyoruz. Bugün 1.500 çalışanı ile faliyet gösteren bir turizm grubu olarak, donanımlı ve güleryüzlü çalışanlar olmadan turizmin var olmasının mümkün olmayacağını biliyoruz. Bu bilinçten yola çıkarak tüm hizmetlerimizi istihdamı destekleyici politikalar ile geliştirmeye çalışıyoruz.

15-22 Nisan Turizm Haftası vesilesi ile ülkemiz turizminin sürdürülebilirliğinin ve istikrarlı büyümesinin uzun yıllar devam etmesini temenni ediyor; bu uğurda emek veren herkese teşekkürü borç biliyorum.”

Kamuoyuna saygılarımızla,

Yıldıray Karaer
Corendon Turizm Grubu
Yönetim Kurulu Başkanı

CORENDON'DAN TURİZM HAFTASI MESAJI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000