06 Kasım 2018, Salı 13:07:17

Corendon pilot ve kabin memuru arıyor

Corendon Havayolları, 2019 yılı hazırlıklarına şimdiden başladı. Şirket, çok sayıda personel alımı için çeşitli ilanlar yayınladı.
  • 4 sirmasi olan havacilar 3 kurus ya da 1000 avro fazla verse bile uzak durun! Yasa disi, shgm mevzuati disi isler yapmaya gonullu iseniz korendon evet korendon.. 3 sirmasi olup da yeni 200 saatlik onun oglu bunun oglu ya da kizi iseniz her zaman tavsiye ederim cunku anladiniz zaten :) Dikkat edilmesi gereken bana ucus isletme baskanini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim... Bu hinistanda ucusa giderken alkollu yakalanip "deporte" olan erhan bayramin yoneticiligindeki sirkete girmeyin! pisman olursunuz! nerede bu shgm nerede bu devlet?? herkese emniyetli ucuslar..
  • A minimum of 2500 hours of flight shall be on the B737CL and NG type aeroplanes as a Commander,
  • Top sakali olmayan ve zafer isareti vermeyen Corendonda ucamaz
  • İnsan muamelesi görmek isteyenleri bekleriz..
  • 1500 saatim olacak ve gidip corendona başvurucam;)))))))))sadece kendi çocuklarını pilot yapıp uçurdukları şirkettir corendon.
  • O kadar ucus saati, tecrubesi olan hangi FO girer bu dandik sirkete, Adam basar emiratlara katara gider. Ilan NASA nin astronot alim ilani gibi olmus.
  • İzmir base cap/fo almayı düşünsün..
  • type rating is required for FO job.
  • Pegasus yanlış maaş politikalardan dolayı thy,sunexprese çok pilot kaptırdı,corendon a geçişlerle beraber uçaklarıını uçuracak kaptan kalmayacak
  • Bir bakmissin otobusle pas donuyorsun

Corendon Havayolları, 2019 yılı hazırlıklarına şimdiden başladı. Şirket, çok sayıda personel alımı için çeşitli ilanlar yayınladı.

2019 yılında büyümeyi sürdürmeyi planlayan Corendon Havayolları, tam 6 farklı pozisyonda istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Havayolu şirketi, "Deneyimsiz Kabin Memuru", "Deneyimli Kabin Memuru", B737NG için Kaptan Pilot","B737NG için İkinci Pilot", "Uçuş Eğitim Personeli" ve "Muhasebe Personeli" alımı yapacak.

Kabin memurlarının İzmir merkezli uçuşlarda görevlendirileceği, diğer pozisyonda işe alımı yapılacak personelin ise Antalya merkezli uçuşlarda ve genel müdürlükte görevlendirileceği belirtildi.

CORENDON TARAFINDAN YAYINLANAN İLANLARA AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ

DENEYİMSİZ KABİN MEMURU İLANI

DENEYİMLİ KABİN MEMURU İLANI

KAPTAN PİLOT İLANI

İKİNCİ PİLOT İLANI

UÇUŞ EĞİTİM PERSONELİ İLANI

MUHASEBE PERSONELİ İLANI

Corendon pilot ve kabin memuru arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

V1 Vr ~ 5 yıl önce
4 sirmasi olan havacilar 3 kurus ya da 1000 avro fazla verse bile uzak durun! Yasa disi, shgm mevzuati disi isler yapmaya gonullu iseniz korendon evet korendon.. 3 sirmasi olup da yeni 200 saatlik onun oglu bunun oglu ya da kizi iseniz her zaman tavsiye ederim cunku anladiniz zaten :) Dikkat edilmesi gereken bana ucus isletme baskanini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim... Bu hinistanda ucusa giderken alkollu yakalanip "deporte" olan erhan bayramin yoneticiligindeki sirkete girmeyin! pisman olursunuz! nerede bu shgm nerede bu devlet?? herkese emniyetli ucuslar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yohamkkk ~ 5 yıl önce
A minimum of 2500 hours of flight shall be on the B737CL and NG type aeroplanes as a Commander,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarz ~ 5 yıl önce
Top sakali olmayan ve zafer isareti vermeyen Corendonda ucamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 5 yıl önce
İnsan muamelesi görmek isteyenleri bekleriz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Caı eski ~ 5 yıl önce
Gördük zamanında çok teşekkürler ✌️almayalım bir daha
Plt ~ 5 yıl önce
1500 saatim olacak ve gidip corendona başvurucam;)))))))))sadece kendi çocuklarını pilot yapıp uçurdukları şirkettir corendon.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 5 yıl önce
O kadar ucus saati, tecrubesi olan hangi FO girer bu dandik sirkete, Adam basar emiratlara katara gider. Ilan NASA nin astronot alim ilani gibi olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cai ~ 5 yıl önce
O da bizim kalitemiz
Zor bulur ~ 5 yıl önce
İzmir base cap/fo almayı düşünsün..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilirkişi ~ 5 yıl önce
type rating is required for FO job.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus kan kaybı ~ 5 yıl önce
Pegasus yanlış maaş politikalardan dolayı thy,sunexprese çok pilot kaptırdı,corendon a geçişlerle beraber uçaklarıını uçuracak kaptan kalmayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corendon ~ 5 yıl önce
Bir bakmissin otobusle pas donuyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000