09 Aralık 2018, Pazar 08:56:16

Corendon İzmir için geri sayıma başladı

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na açtığı base ile 2019 yazı itibarıyla Almanya ve Hollanda’dan İzmir’e direkt uçuşlara başlayacak olan Corendon Airlines’ın üst düzey yöneticileri, İzmir'de acenteler ile bir araya geldi.
  • Cok geç bir açılım. Ayt ile birlikte 10 sene önce yapılacaktı bu açılım. Yaz aylarında kapasite fazlasını toplar sadece. Pazar olarak anadoluda boşluklar var. Daha karlı olabilir corendon için. Bu büyüme trendinde izmir para kazandırır. Ama pazarda türbülans olursa corendon maliyetleri kaldirabilirmi? Allah yar ve yardımcıları olsun.
  • corendon 1 uçagını da sabiha gökçene base etti.yurt dışı tarifesiz uçuşlar düzenliyo sabiha gökçenden.
  • Sunex firsat vermez gibi geliyor.
  • basarılarınızın devamını dılerız yuce rabbım utandırmasın ınsallah
  • 6 pilot 20 km kac kisi ise alicaklar ki?
  • charter firması içinde en iyisi bence.. izmir base cok iyi olmuş ..Valla ben kabin memuru olarak alımı beklyırum

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na açtığı base ile 2019 yazı itibarıyla Almanya ve Hollanda’dan İzmir’e direkt uçuşlara başlayacak olan Corendon Airlines’ın üst düzey yöneticileri, Travel Turkey İzmir Fuarı’nın ikinci günü düzenlediği akşam yemeğinde acenteler ile bir araya geldi. İzmir’in turizm potansiyeline dikkat çeken Corendon Havayolları Kurucusu ve CEO’su Yıldıray Karaer, “2019 yazında İzmir’e haftada 18 uçuş gerçekleştireceğiz. Avrupalı turist, İzmir’in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini çok iyi biliyor. Bu hatta kısa sürede başarıya ulaşıp seferlerimizi tüm yıl boyunca devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Başarılı geçen 2018 yılının ardından 2019 için yatırım atağına geçen Corendon Airlines, filo, base ve uçuş noktalarını hızla artırıyor. Antalya’dan sonra Türkiye’deki ikinci base’ini İzmir’de açan havayolu şirketi, yeni yatırımının detaylarını İzmir’in turizm acenteleri ve basın mensupları ile paylaştı.

Travel Turkey İzmir Fuarı’nın ikinci gününün akşamında düzenlenen toplantıya Corendon Havayolları Kurucusu ve CEO’su Yıldıray Karaer ile şirket yöneticileri katılım gösterdi. 1 Haziran 2019 tarihi itibarıyla Avrupa’dan İzmir’e direkt uçuşlara başlayacaklarını söyleyen Yıldıray Karaer, yedisi Almanya, biri Hollanda’dan olmak üzere toplam sekiz şehirden uçuş planladıklarını belirtti. İzmir’in Avrupalı turist için cazibe merkezi olduğuna dikkat çeken Karaer, “İzmir’in tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile çok büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğunun bilinciyle elimizden gelen katkıyı sunmak adına harekete geçtik. 2019 yazı için İzmir’e haftada 18 uçuş gerçekleştirecek şekilde 148 bin koltuk planladık. Önümüzdeki günlerde 2019 - 2020 kış tarifesini de satışa sunacağız. Hedefimiz her sene İzmir’e yeni meydanlardan uçuşlar düzenlemek ve seferleri 12 ay boyunca düzenli olarak devam ettirmek” diye konuştu.

“Avrupa’daki acentelere İzmir uçuşlarımızı tanıtıyoruz”

Adnan Menderes Havalimanına bir uçak base edeceklerini ifade eden Karaer, “Bu uçağın yanı sıra Avrupa’nın çeşitli yerlerinde base edeceğimiz uçaklarla da bu hattı desteklemeyi planlıyoruz. Uçuşları düzenlerken İzmir’in yanı sıra çevre illere seyahat edebilecek yolcu potansiyelini de göz önünde bulunduruyoruz. Yabancı turistler ile birlikte özellikle Hollanda, Belçika ve Almanya’da yaşayan Türk vatandaşları için de bu uçuşlar çok cazip bir fırsat olacak. Bu nedenle İzmir uçuşlarımızı Avrupa’da faaliyet gösteren yerel acentelere tanıtmak için şimdiden harekete geçtik ve çok olumlu geri dönüşler aldık.” açıklamasında bulundu.

İzmir biletleri satışa çıktı

Corendon Airlines’ın İzmir’e gerçekleştireceği direkt uçuşların biletleri, seyahat acenteleri ve tur operatörlerinin yanı sıra şirketin internet sitesi üzerinden satışa sunuluyor.

Corendon Airlines’ın, 1 Haziran - 31 Ekim 2019 tarihleri arasında İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na uçacağı noktalar ve uçuş günleri şu şekilde sıralanıyor:

Köln: Pazartesi, Salı, Cuma
Düsseldorf: Pazartesi, Perşembe, Cumartesi
Frankfurt: Salı, Cuma
Hannover: Cuma, Cumartesi
Hamburg: Çarşamba, Pazar
Stuttgart: Salı, Cuma
Münih: Pazartesi, Cumartesi
Maastricht / Aachen: Perşembe, Pazar

Corendon İzmir için geri sayıma başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Gec karar ~ 5 yıl önce
Cok geç bir açılım. Ayt ile birlikte 10 sene önce yapılacaktı bu açılım. Yaz aylarında kapasite fazlasını toplar sadece. Pazar olarak anadoluda boşluklar var. Daha karlı olabilir corendon için. Bu büyüme trendinde izmir para kazandırır. Ama pazarda türbülans olursa corendon maliyetleri kaldirabilirmi? Allah yar ve yardımcıları olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw base ~ 5 yıl önce
corendon 1 uçagını da sabiha gökçene base etti.yurt dışı tarifesiz uçuşlar düzenliyo sabiha gökçenden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XX ~ 5 yıl önce
Sunex firsat vermez gibi geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mardınlı acenta ~ 5 yıl önce
basarılarınızın devamını dılerız yuce rabbım utandırmasın ınsallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 ucaksa? ~ 5 yıl önce
6 pilot 20 km kac kisi ise alicaklar ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal olsun ~ 5 yıl önce
charter firması içinde en iyisi bence.. izmir base cok iyi olmuş ..Valla ben kabin memuru olarak alımı beklyırum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hafız para vermiyorlar ya ~ 5 yıl önce
...
? ~ 5 yıl önce
Bilgisi olmadan fikir sahibi hanım kızımız
Tailwind hostess ~ 5 yıl önce
Tailwind Havayollari en iyi charter sirketi, hemde maaslar en iyiler
:) ~ 5 yıl önce
Husilerin Yeni Havalimanina karsi oldugu haberinin altina yorum yapmamissin. Gozden kacti sanirim. Unutulmasin :))
şaşırdın galiba ~ 5 yıl önce
bütün fosilleri toplamışlar :)) evet maaşı iyi ama adaletsizlik hatsafhada :)) Zaten corendon bi alım açsın kimse kalmıcak :)) teeelwinnddee :)))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000