24 Ekim 2014, Cuma 10:25:40

CORENDON HAVAYOLLARI’NDA DEĞİŞİM BAŞLIYOR

Antalya merkezli tek özel havayolu şirketi olan Corendon Havayolları emin adımlarla yoluna devam ediyor. Şirketin kısa bir süre sonra güçlü bir ismi kadrosuna katması bekleniyor. El sıkışıldı. Şimdi sıra duyuruda.
  • Eski sirketim olmasina rağmen kendilerini tebrik ediyorum yıldıray bey gercekten cok iyi biri gerek çalışanlarda başarıların devamını dilerim :)))
  • Acaba, merak ediyorum; Hacı bey Corendon'da uçanların TK'ya girmesine nasıl engel olacak! Sunex'de kolaydı, açarsın telefonu attırırsın pilotu.
  • Bu habere cok sevindim gercekten. Abim bildigim Haci Bey herseyin en iyisine laik. Corendon gucune guc katmis tebrik ederim. Haci bey Allah yolunu acik etsin.
  • Önce hosteslerin maaşlarını ayarlasinlar bence hak yemesinler
  • Değerli Editör Kardeşim Sizden artık bir ricam var bu Iphone Uygulaması ve Android uygulaması rumuzlu kardeşlerin her çıkan mesaja anlamlı anlamsız yorum yapmaları sayesinde bu sayfayı artık açmak inanım içimden gelmiyor.
  • Pilotla pilot; hostesle hostes ; çaycıyla çaycı olan, gönlü hoş, kadirşinas ve adaletli olan bu güzel insanın yolu açık olsun. İki taraf için de çok güzel olacağını düşünüyorum. Z.Z
  • Hacı Say iyi ama, hep tarifeli sefer yapan havayolu firmalarında çalıştı. Corendon çok esnek bir firma. Her an herşey değişir. Bu bir dezavantajdır. Adaptasyonu çok çok uzun surer. Insanlara alışması da zor olur. Çünkü Corendon mantığı farklıdır. Hacı Sayın buna uyması gerekir. Yoksa işi zor.
  • Keşke Corendon, kabin ekipleri ile de el sıkışıp haklarini veriyor olsaydi.
  • Haci bey keske bizide cekip kurtarsa Sxs den.
  • Corendon, charter şirketlerinden en iyi yönetileni, özellikle Uçuş İşletme. Şimdi bir de bu kadroya Sayın Hacı Say dahil oldu. Corendon Havayollarını artık kimse tutamaz, allah yolunuzu açık etsin, kazasız belasız, emniyetli uçuşlar dilerim. A.Y.

Antalya merkezli tek özel havayolu şirketi olan Corendon Havayolları emin adımlarla yoluna devam ediyor.  Şirketin kısa bir süre sonra güçlü bir ismi kadrosuna katması bekleniyor. El sıkışıldı. Şimdi sıra duyuruda.

Corendon Havayolları ve grup şirketleri Türkiye’nin güçlü şirketleri arasına girme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ülkenin turizmine önemli katkıda bulunan şirket, otel zincirleri ile de adından söz ettirmeye başlarken gurubun lokomotif şirketi olan Corendon Havayolları yönetim kadrosuna önemli bir ismi dahil etti. Hacı Say artık Corendon Havayolları’nın başarısı için ter dökecek.

Sunexpress Havayolları ile yolları ayrıldıktan sonra, Antalya’nın bir başka önemli turizm şirketlerinden biri olan Anex’in havayolu şirketi kurma girişiminde yer alan Hacı Say, Anex’in bu fikrini ötelemesinden sonra “Boş oturacak adam değilim” diyerek istifa etmişti.
Uzun süredir gizli bir şekilde sürdürülen görüşmeler sonrasında Hacı Say’ın, Corendon Havayolları’nda koordinatör olarak çalışması konusunda anlaşmaya varıldı.

Ay sonu itibari ile Say’ın Corendon Havayolları’nda işe başlayacağı öğrenildi. 20 yıldır havacılık sektöründe çalışan Hacı Say’ın, tecrübesini Corendon Havayolları tecrübesi ile birleştirerek şirketin gücüne güç katacak.

Öte yandan şirketin yılbaşı itibari ile yönetimsel değişikliğe de gitmesi düşünülüyor. Şirketin beyin takımından Batuğhan Karaer’in Corendon Havayolları genel müdürü, şirketin sahibi Yıldıray Karaer’in de yönetim kurulu başkanı olması bekleniyor.

Kurumsallığını her geçen gün pekiştiren Corendon Havayolları’nın bu adımlarla birlikte sürpriz ataklar da yapması bekleniyor.

©Airporthaber.com/ÖZEL
 

CORENDON HAVAYOLLARI’NDA DEĞİŞİM BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Eski sirketim olmasina rağmen kendilerini tebrik ediyorum yıldıray bey gercekten cok iyi biri gerek çalışanlarda başarıların devamını dilerim :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 10 yıl önce
Acaba, merak ediyorum; Hacı bey Corendon'da uçanların TK'ya girmesine nasıl engel olacak! Sunex'de kolaydı, açarsın telefonu attırırsın pilotu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu habere cok sevindim gercekten. Abim bildigim Haci Bey herseyin en iyisine laik. Corendon gucune guc katmis tebrik ederim. Haci bey Allah yolunu acik etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hostes ~ 10 yıl önce
Önce hosteslerin maaşlarını ayarlasinlar bence hak yemesinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzsuz ~ 10 yıl önce
Değerli Editör Kardeşim Sizden artık bir ricam var bu Iphone Uygulaması ve Android uygulaması rumuzlu kardeşlerin her çıkan mesaja anlamlı anlamsız yorum yapmaları sayesinde bu sayfayı artık açmak inanım içimden gelmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pilotla pilot; hostesle hostes ; çaycıyla çaycı olan, gönlü hoş, kadirşinas ve adaletli olan bu güzel insanın yolu açık olsun. İki taraf için de çok güzel olacağını düşünüyorum. Z.Z

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya Airport ~ 10 yıl önce
Hacı Say iyi ama, hep tarifeli sefer yapan havayolu firmalarında çalıştı. Corendon çok esnek bir firma. Her an herşey değişir. Bu bir dezavantajdır. Adaptasyonu çok çok uzun surer. Insanlara alışması da zor olur. Çünkü Corendon mantığı farklıdır. Hacı Sayın buna uyması gerekir. Yoksa işi zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Keşke Corendon, kabin ekipleri ile de el sıkışıp haklarini veriyor olsaydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Haci bey keske bizide cekip kurtarsa Sxs den.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Corendon, charter şirketlerinden en iyi yönetileni, özellikle Uçuş İşletme. Şimdi bir de bu kadroya Sayın Hacı Say dahil oldu. Corendon Havayollarını artık kimse tutamaz, allah yolunuzu açık etsin, kazasız belasız, emniyetli uçuşlar dilerim. A.Y.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000