08 Haziran 2017, Perşembe 12:22:31

Corendon Antalya'yı tanıtacak

Corendon Turizm Grubu, Türkiye’yi tanıtma çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor.
  • Havasına suyuna taşına toprağına doğusundan batısına bir başkadır memleketimiz.....Değer kıymet bilmiyoruz hiç bişey ıcın geç değil...
  • Oo ne guzel yer orasi. Tatil yapasim var

Corendon Turizm Grubu, Türkiye’yi tanıtma çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor.

Corendon, 12-13 Haziran 2017 tarihlerinde Corendon Hollanda Tur Operatörlüğü’nün özel bir organizasyonuyla Hollanda’nın basın, blogger ve turizm camiasından çok önemli isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Organizasyon kapsamında Hollandalı sanatçıların yer aldığı, ‘Miss Nederland’ yarışmasının finalistlerinin belli olacağı Hollanda Partisi ve ardından dünyaca ünlü Türk sanatçı Karsu Dönmez’in konseri olacak.

Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Atılay Uslu ev sahipliğinde düzenlenecek ve grubun GfK’ya yaptırdığı Hollandalı tatilcilerin Türkiye algısını ortaya koyan araştırma sonuçları da bu organizasyonda ilk defa paylaşılacak.

Corendon Antalya'yı tanıtacak

Yorumlar

vv ~ 7 yıl önce
Havasına suyuna taşına toprağına doğusundan batısına bir başkadır memleketimiz.....Değer kıymet bilmiyoruz hiç bişey ıcın geç değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkiye ~ 7 yıl önce
Aynen oyle!!! Hala baska ulkelere ozen duyuyoruz. Turkiyemizin her tasi topragi ayri guzel. Hic eksik olurmu dusmanlarimiz.
Alibaba ~ 7 yıl önce
Corendon kaz gelecek yerden tavugu esirgemez .cok iyi tanirim cok siz israili tanitin ne yapacaksiniz Turkiyeyi.
O ~ 7 yıl önce
Oo ne guzel yer orasi. Tatil yapasim var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000