26 Mayıs 2017, Cuma 11:45:33

Corendon Airlines Europe ilk seferini yaptı

Corendon tarafından Malta’da kurulan Corendon Airlines Europe, ilk seferini bugün Napoli’ye gerçekleştirdi.
  • Nur Hanim, söylediklerinize katiliyorum.. Corendon´u AYT havalimaninda calistigim süreden taniyorum ve dediginiz gibi gercektren.. ve daha da önemlisi üstlendigi misyon dgru.. Basarilar Corendon Airlines.. tebrikler Nur Hanim ;)
  • Kornelis ağa nerde ?
  • Hayirli ugurlu olsun her daim goklerde olman dilegi ile
  • Tebrikler Corendon!!!! Yolun açık olsun.
  • Wow denilen şahıs boş konuşuyorsun.Corendon Airlines Türk firması ve kabin kokpit dahil çalışan personelinin çoğu Türk.Amsterdam base de dahil,elbette ki operasyon yapılan ülkenin insanında istihdam sağlıyor.Bu durumda ülkemizin yobaz be cahil insanlardan oluştuğunu sanan ülke vatandaşlarının Türkiye hakkındaki gerçekleri algılaması bakımındanda önemli bir misyon.Ayrıca Türkiye de önemli yolcu potansiyeli olan diğer firmalarda çalışmış bir olarak kesinlikle belirtmeliyim ki çok daha sıcak ve ulaşılabilir,personeline değer veren,adil ve saygın bir patrona ve yönetici personele sahip.Daha güzel yarınlarda büyümesi dileğiyle,kazasız ve huzurlu uçuşlar Corendon Ailesine!
  • Basarili ekip taktir edilesi yukselis tebrikler corendon ailesi.
  • Istıhdam adına Turk çalışanlara faydası yok.

Göklerdeki 13’üncü yılını kutlayan Corendon Airlines, 3. havayolunu kurarak 2017 yılına hızlı bir giriş yapmıştı. 

Corendon Airlines Europe adıyla Malta’da kurulan yeni şirket, ilk uçuşunu bugün Napoli’ye gerçekleştirdi.

Karaer: “Corendon Airlines Europe ile uçuş ağımızı genişletmeye devam ediyoruz”

Avrupa ülkeleri arasında uçuşlar düzenlemek amacıyla kurulan Corendon Airlines Europe ile ilgili konuşan Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer; “Türkiye ve Hollanda’dan sonra Malta’da açtığımız 3.havayolumuz ile uçuş ağımızı genişletmek hem de çalıştığımız tur operatörlerinin Avrupa içi uçuşlarına daha esnek çözümler sunmak amacındayız” dedi.

Karaer; “Antalya ve Amsterdam merkezli diğer iki havayolumuz operasyonlarına aynı büyüme stratejileri ile devam ederken, Corendon Airlines Europe ile 2017 yaz sezonu itibariyle Berlin, Düsseldorf, Leipzig, Münih, Linz, Tel Aviv ve Girit gibi meydanlar arasında uçuşlar düzenleyeceğiz. 2017 yaz sezonu için Corendon Airlines Europe filosuna bir adet Boeing 737-800 planladık. 9H-TJG kuyruk kodlu bu uçağımızı 2017-2018 kış sezonunda Mısır’a base etmeyi planlıyoruz. Yeni yapacağımız yatırımlarla hızımızı kesmeden sürdüreceğiz” diye konuştu.

CXI çağrı koduna sahip Corendon Airlines Europe, tıpkı Corendon Airlines gibi full charter, split charter ve seat-only iş modeliyle operasyonlarını yürütecek.







Corendon Airlines Europe ilk seferini yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Ali ~ 7 yıl önce
Nur Hanim, söylediklerinize katiliyorum.. Corendon´u AYT havalimaninda calistigim süreden taniyorum ve dediginiz gibi gercektren.. ve daha da önemlisi üstlendigi misyon dgru.. Basarilar Corendon Airlines.. tebrikler Nur Hanim ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kornelis ağa ~ 7 yıl önce
Kornelis ağa nerde ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corendon ~ 7 yıl önce
Hayirli ugurlu olsun her daim goklerde olman dilegi ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper Corendon ~ 7 yıl önce
Tebrikler Corendon!!!! Yolun açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nur ~ 7 yıl önce
Wow denilen şahıs boş konuşuyorsun.Corendon Airlines Türk firması ve kabin kokpit dahil çalışan personelinin çoğu Türk.Amsterdam base de dahil,elbette ki operasyon yapılan ülkenin insanında istihdam sağlıyor.Bu durumda ülkemizin yobaz be cahil insanlardan oluştuğunu sanan ülke vatandaşlarının Türkiye hakkındaki gerçekleri algılaması bakımındanda önemli bir misyon.Ayrıca Türkiye de önemli yolcu potansiyeli olan diğer firmalarda çalışmış bir olarak kesinlikle belirtmeliyim ki çok daha sıcak ve ulaşılabilir,personeline değer veren,adil ve saygın bir patrona ve yönetici personele sahip.Daha güzel yarınlarda büyümesi dileğiyle,kazasız ve huzurlu uçuşlar Corendon Ailesine!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacihuseyin ~ 7 yıl önce
Yaz yaz guzel seyler yaz ayligina zam yaparlar kesmesinlerde.
Mutlu ~ 7 yıl önce
Basarili ekip taktir edilesi yukselis tebrikler corendon ailesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
WOW ~ 7 yıl önce
Istıhdam adına Turk çalışanlara faydası yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakış açısı ~ 7 yıl önce
Bence kuru kuruya eleştirmek yerine, aslında bu tip yurtdışı yatırımlarının Türk istihdamının devamına nasıl etkisi olduğunu anlamak(!) gerek.
Bakış acısı :) ~ 7 yıl önce
anlat len anladığını hadi
Alitantana ~ 7 yıl önce
Cok haklisin fetosun paralarini mecbur yurtdisinda degerlendirecekler olan yine garibe olur zengin bir yolunu bulur siyirir para gozun kor olsun her kapiyi aciyorsun.
aksine ~ 7 yıl önce
Tam aksine, mumukun oldugunca Turk personel kullanılmaya calısılıyor. Easa lisanslı olanlara duyurulur..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000