16 Eylül 2017, Cumartesi 09:31:44

Condor pilotları hosteslerin seks görüntülerini çekti iddiası

Alman Bild gazetesinin FOCUS dergisine dayandırdığı haberde Condor Havayollarında seks skandalı yaşandığını iddia edildi.
  • Macera dolu orgy
  • Sultan seni de duyuyoruz haberin olsun
  • Yabancı fo ve kaptanlar isim isim herşeyi anlatıyor kızlar haberiniz olsun..
  • Ucusta yanliz otelde yanliz ve evde aileyle. Kimseyi yanina almicaksin bukadar.
  • Kis tarifesi Fra yatilari basliyor. Tüm bekar km lere duyurulur :-))
  • Bu tip seyleri haber yapmayin. Hem ortamin hem sitenin kalitesi dusuyor hem de bu tip haberlere paye verenlerin tartismalari bizi bir adim ileriye goturmuyor. Her calisma ortaminda yasanabilecek buna benzer bir olayin ekip tarafindan yapilmis olmasinin hic bir degisik yani da yok. Bu tip haberlere de sayin ahalimiz diger haber sitelerinden merak ettikleri surece doyasiya bakabilirler. O yuzden magazin haberi bile olsa cinsel hayata ve ozgurluklere ulkemizde zihniyet olarak cok farkli bakilmasi nedeniyle tartisma yaratacak konuyu koyup hit almaya calismayin sayin editor. Saygilar.
  • iyide haberi yapan Focus dergisi :) Airport Haberin bekçilik yaptığı yok sen ve senin zihniyetindekiler konuyu çarpıtmamalı.
  • Bu pilotlarin hepsini atacaksin.... Ne bu haber simdi Gt?
  • Benim icin her gun gerdek
  • Caps or it didnt happen

Focus dergisinde yer alan habere göre, Condor Havayolları'nda çalışan pilotlar, kabin memurlarının uçağın içinde ve dışında seks yaparken görüntülerini ve fotoğraflarını çekti.

Çekilen görüntü ve fotoğraflar şirket çalışanları arasında hızla yayıldı. FOCUS söz konusu haberi, şirket yönetiminin, çalışanlara gönderdiği bir uyarı yazısına ve Condor çalışanlarından edinilen bilgilere dayandırdı.

12 Haziran tarihinde Condor yönetimi, çalışanlarının gizli kamera kullanımı, video ve fotoğraf çekmesinin ağır cezai yaptırımları olacağı konusunda bir uyarı yazısı yayımlamıştı. Yazıda, “Bazı pilotların, hostes arkadaşlarının seks yaparken gizli video ve fotoğraflarını çektiklerini öğrenmiş bulunmaktayız. Bu fotoğraf ve videolar ilgililerin rızası dışında başkalarına da gösterilmiştir. Bunu yapanların güvenirlik kontrolünün geri çekilebileceğini ve iki yıla kadar hapis cezası alabileceklerini hatırlatırız” denildi.

Condor Havayolu, Focus'a yaptığı açıklamada ise iddiaların titizlikle incelendiğini ancak ellerinde somut bir delil bulunmadığını kaydetti.

Condor pilotları hosteslerin seks görüntülerini çekti iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (67)

X ~ 6 yıl önce
Macera dolu orgy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 7 yıl önce
Sultan seni de duyuyoruz haberin olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Golovkin ~ 7 yıl önce
Yabancı fo ve kaptanlar isim isim herşeyi anlatıyor kızlar haberiniz olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Ucusta yanliz otelde yanliz ve evde aileyle. Kimseyi yanina almicaksin bukadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gringo ~ 7 yıl önce
Kis tarifesi Fra yatilari basliyor. Tüm bekar km lere duyurulur :-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lutfen ~ 7 yıl önce
Bu tip seyleri haber yapmayin. Hem ortamin hem sitenin kalitesi dusuyor hem de bu tip haberlere paye verenlerin tartismalari bizi bir adim ileriye goturmuyor. Her calisma ortaminda yasanabilecek buna benzer bir olayin ekip tarafindan yapilmis olmasinin hic bir degisik yani da yok. Bu tip haberlere de sayin ahalimiz diger haber sitelerinden merak ettikleri surece doyasiya bakabilirler. O yuzden magazin haberi bile olsa cinsel hayata ve ozgurluklere ulkemizde zihniyet olarak cok farkli bakilmasi nedeniyle tartisma yaratacak konuyu koyup hit almaya calismayin sayin editor. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ülkeme ~ 7 yıl önce
iyide haberi yapan Focus dergisi :) Airport Haberin bekçilik yaptığı yok sen ve senin zihniyetindekiler konuyu çarpıtmamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hepsini ~ 7 yıl önce
Bu pilotlarin hepsini atacaksin.... Ne bu haber simdi Gt?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Co ~ 7 yıl önce
Benim icin her gun gerdek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Caps ~ 7 yıl önce
Caps or it didnt happen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000