17 Temmuz 2016, Pazar 09:28:30

Condor'dan Türkiye açıklaması

Almanya'nın 4. büyük havayolu şirketi Condor, darbe girişiminde bulunarak Türkiye'yi karıştıranların etkisiz hale getirilmesi üzerine, "Türkiye uçuşlarımıza planlandığı gibi gerçekleştirilecek' açıklamasını yaptı.
  • Seneye tamamı yok olur görürsünüz

Almanya'nın 4. büyük havayolu şirketi Condor, darbe girişiminde bulunarak Türkiye'yi karıştıranların etkisiz hale getirilmesi üzerine, "Türkiye uçuşlarımıza planlandığı gibi gerçekleştirilecek. Türkiye'ye normal uçuşlarımız devam edecek" açıklamasını yaptı.

Condor havayolu şirketi, Antalya gibi Türkiye'nin tatil beldelerindeki havalimanlarında uçuşların iptalini gerektirecek bir güvenlik sorunu bulunmadığını duyurdu.

Almanya Havayolları Lufthansa ise Türkiye'deki gelişmelerin yakından takip edildiğini ve uçuşların bugünlük yapılamayacağını duyurdu.

Almanya'nın bir başka önemli havayolu şirketi Air Berlin, Türkiye uçuşları için durum değerlendirilmesi yapıldığını ve uçuşlara bir günlük ara verildiğini kaydetti.

Merkezi Londra'da bulunan ve Almanya'dan Türkiye'ye çok sayıda turist getiren şirketlerden Thomas Cook tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'nin tatil beldelerindeki Alman turistlerin bulundukları otellerde güvenliklerine dikkat etmeleri uyarısı yapıldı. (Zaman)

Condor'dan Türkiye açıklaması

Yorumlar

Seneye bi görelim ~ 8 yıl önce
Seneye tamamı yok olur görürsünüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000